مهمترین رسالت روحانیت حفظ حاکمیت ارزشهای الهی و معنوی در جامعه است
![روحانيان](/Original/1388/04/23/IMAGE633832655463125000.jpg)
حجت الاسلام مرتضی اولیایی، مدیر حوزه علمیه بندرعباس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با اشاره به نقش محوری علمای تشیع در تاریخ معاصر ایران گفت: مرور جایگاه روحانیت در طول تاریخ بازگو کننده رسالت این نهاد است.
وی افزود: بازخوانی پرونده روحانیت و مرجعیت شیعه، نشان می دهد رسالت آنان، ضامن بقای کشورهای اسلامی و حافظ منافع ملی آنان از چپاول سلطه گران بوده است.
مدیر حوزه علمیه بندرعباس حاکمیت ارزشهای الهی و معنوی در اجتماع را مهمترین هدف روحانیان دانست و تأکید کرد: وظیفه روحانیان، خادمان نماز و عناصر فعال در مساجد بسیار خطیر و اثرگذار است.
وی روحانیت را عنصر اصلی مولّد فرهنگ در کشور خواند و بیان داشت: ارزشها و هنجارها، عمدتا از طریق روحانیت به جامعه تزریق شده و جزو فرهنگ عامّه مردم در آمده است.
حجتالاسلام اولیایی، حوزههای علمیه را به عنوان متولی اصلی هدایت دینی در جامعه معرفی کرد و بیان داشت: روحانیت؛ مرجع رسمی تبیین ارزشها و تثبیت باورهای دینی در جامعه بوده و خواهد بود.
وی معتقد است، روحانیت متعهّد شیعه به جهت دارا بودن بعد محوریت دینی و مردمی بودن خود در جامعه، توانست بیش از سایر اقشار، هدایت درونی افراد را برعهده گیرد.
مدیر حوزه علمیه بندرعباس صریح کرد: حوزه و روحانیت توانستند بذر ایمان را در دلها بکارند و باور دینی را در جانها پرورش دهند.
وی دامه داد: دشمنان قسم خورده دین از خارج و تابعین آنها در داخل این بار از طریق گسترش شبکه های فساد در کشور و پخش برنامه های ماهواره ای و اینترنتی و بالاخره گسترش آلات و ادوات ابتذال در میان جوانان به قصد تهی کردن درون آنها از دین بودهاند.
حجت الاسلام اولیایی، به پوچی کشاندن و انزوای جوانان و جدایی آنها از دین و رهبران دینی را از اهم اهداف دشمنان از این تهاجم فرهنگی ذکر کرد.
وی در ادامه بیان کرد: دشمن در این راستا از هیچ خیانتی به نسل جوان انقلابی و تکیه به تاریخ درخشان این مرزوبوم و مفاخر و میراث دینی ما دریغ نمیکند.
مدیر حوزه علمیه بندرعباس تأکید کرد: همه افراد به نوعی موظّف به مقابله فرهنگی با دشمن در این عرصه هستند و هر کس در هر موقعیتی که در جامعه به سر میبرد، باید با این پدیده شوم فرهنگی و فساد خانمانسوز غربی مبارزه کند.
وی ابراز داشت: هیچ قشر و گروهی، نباید بی توجه و آرام از کنار این مسأله بگذرد و تمام بار آن را بدوش افراد و گروه های خاصّی در جامعه بگذارد.
حجت الاسلام اولیایی در پایان، ارائه الگوی مناسب دینی، آگاهی دادن به جامعه و احیای امر به معروف و نهی از منکر، تهیه خوراک فرهنگی سالم، استفاده از تکنیک و دانش ارتباطات و تبلیغات و فعال کردن مساجد با اعزام ائمه جماعات را از جمله راههای مقابله با تهاجم فرهنگی برشمرد./851/302/ب2