۲۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۴۴
کد خبر: ۲۸۸۴۹۵
امام جمعه سابق تربت حیدریه:

هجمه فرهنگی خطرناک تر از تحریم اقتصادی است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه سابق تربت حیدریه در حرم رضوی گفت: تهاجم فرهنگی و هجمه های ناجوانمردانه استعمار علیه ما که از هجمه نظامی و تحریم اقتصادی هم خطرناک تر است، مصداق تلاش فرعونیان در زمان حضرت موسی(ع) برای برگرداندن نظام استکباری است.
حجت الاسلام مهدي شريعتي تبار

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام مهدی شریعتی تبار، امام جمعه سابق تربت حیدریه در آستانه دهه ولایت و امامت در جمع زائران و مجاوران بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) اظهار کرد: بهترین موضوع سخن در آغاز ماه ذی الحجه امامت و ولایت است که در این ماه دهه ولایت و مسأله اکمال دین و اتمام نعمت را داریم. 

 

 

وی با اشاره به آیه 142 سوره اعراف «وَ واعَدْنا مُوسی‏ ثَلاثینَ لَیْلَةً وَ أَتْمَمْناها بِعَشْرٍ فَتَمَّ میقاتُ رَبِّهِ أَرْبَعینَ لَیْلَةً وَ قالَ مُوسی‏ لِأَخیهِ هارُونَ اخْلُفْنی‏ فی‏ قَوْمی‏ وَ أَصْلِحْ وَ لا تَتَّبِعْ سَبیلَ الْمُفْسِدینَ» گفت: حضرت موسی(ع) برای کسب آمادگی، شایستگی و استعداد لازم برای مأموریت امامت و دریافت کتاب آسمانی؛ نسخه هدایت قومش باید 40 شبانه روز در کوه تور به راز و نیاز با خدا بپردازد.

 

اهمیت مناجات شبانه

حجت الاسلام شریعتی تبار بیان کرد: از عبادت شبانه روزی حضرت موسی(ع) برای مبعوث شدن به پیامبری و تأکید آیه به راز و نیاز در شب این چنین برداشت می شود که رسیدن به قرب الهی و نائل شدن به جایگاه ویژه معنوی نیازمند کوشش و مجاهدت، مناجات، راز و نیاز شبانه است.

 

وی افزود: موفقیت در مسائل دنیایی هم نیازمند تلاش و کوشش است چنان که انبیا هم برای کسب علم الهی تلاش و مجاهدت کرده اند.

 

رییس بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی گفت: از تأکید بر کلمه لیلة در خطاب به حضرت موسی(وَ واعَدْنا مُوسی‏ ثَلاثینَ لَیْلَةً...) چنین برداشت می شود که شب فرصت مغتنمی برای ارتباط و مناجات با خدا است؛ انسان های با تقوا بخشی از ساعات شب را به راز و نیاز با خدای متعال و تلاوت قرآن که نسخه شفابخش دردها است، می پردازند.

 

وی تصریح کرد: کسی که ادعای محب بودن و دوست داشتن خداوند را کند ولی شب را به غفلت گذراند و ساعتی را به تلاوت قرآن، استغفار، دعا و مناجات اختصاص ندهد، ادعایی دروغ دارد.

 

تشابه هارون و امام علی

امام جمعه سابق تربت حیدریه مطرح کرد: هنگامی حضرت موسی(ع) بنا است 40 رو به میقات خدا برود، در میان قومش برای خود جانشین تعیین می کند زیرا مردم در این غیبت 40 روزه به رهبر نیاز دارند تا سرگردان نشوند، نیازمند مدیر فرهنگی، سیاسی و اجتماعی هستند که به امر خدا هارون برادرش را خلیفه و جانشین خود در میان امتش  قرار می دهد.

 

حجت الاسلام شریعتی تبار افزود: حضرت موسی(ع) به هارون به عنوان خلیفه خود چنین می فرماید: امر مردم را اصلاح کن، مراقب مفسدان باش، صاحبان زر و زور و تزویر دنبال آسیب زدن فرهنگی اند، فرعونیان قصد دارند باری دیگر نظام استکباری را برگردانند بنابراین باید از این فرهنگ مراقبت شود آن ها درصدد بازگرداندن آن شرایط هستند.

 

رییس بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی افزود: از نظام فرعونی در آیات مختلف قرآن چنین تصویر شده که نظامی برتری طلب و مستکبر بوده و بین مردم ایجاد تفرقه می کرده است.

 

وی با بیان این که شیاطین و دشمنان امروز نیز در کمین گاه نشستند، اظهار کرد: نظام سلطه استکباری دست بردار نیست، علی رغم پیروزی اتقلاب در این 37 سال یک لحظه از این نظام غفلت نکردند و برای ضربه زدن به استقلال کشور ما کوتاهی نکرده اند، اگر کاری پیش نبردند از روی ترحم و دلسوزی نبوده بلکه از روی عجز و ناتوانی بوده و نتوانسته اند به ملتی که فرهنگ عاشورایی، حسینی و قرآنی دارد ضربه بزنند.

 

تشابه استکبار با فرعونیان

حجت الاسلام شریعتی تبار ابراز کرد: جوانان این ملت با فرهنگ قرآنی در مقابل دشمن ایستاده اند چنان که تجربه 37 ساله پس از انقلاب ثابت کرده است که دشمن هیچ آسیبی نمی تواند وارد کند.

 

امام جمعه سابق تربت حیدریه متذکر شد: دشمن درصدد تفرقه، تهاجم فرهنگی و صدمه زدن به ارزش های ملی و مذهبی ما است، تهاجم فرهنگی و هجمه های ناجوانمردانه استعمار علیه ارزش های اسلامی و قرآنی چون عفت و غیرت از هجمه نظامی، ترور و حتی از تحریم اقتصادی بدتر و خطرناک تر است.

 

وی گفت: انسانی که در راه خدا گام بر می دارد جز دو نعمت در انتظارش نیست؛ موفقیت و پیروزی در دنیا یا شهادت، و ضرر و خسارت برای کسانی که است بر کرسی علیه شهدا نشسته و از راه امام غافل اند.

 

رییس بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی بیان کرد: قوم حضرت موسی(ع) در آن 40 شبانه رور به رهبر، امام، مدیر فرهنگی سیاسی و اجتماعی نیاز دارد، آیا جامعه پس پیامبر اکرم (ص) نیازمند رهبر نیست؟ آیا رهبر و جانشین ایشان نباید کسی باشد که با معرفت عمیق و معصومانه به دین و التزام به لوازم دینی مدیریت جامعه را به دست گیرد.

 

وی تصریح کرد: جانشین پیامبر(ص) باید فرهنگ دینی جامعه را محافظت کند، در علم و عمل الگوی عینی و علمی، ایمانی و اخلاقی مردم باشد، جانشین پیامبر(ص) در دفاع از دین و تبیین معارف دینی، هدایت مردم به سوی آرمان و اهداف دینی باشد.

 

حجت الاسلام شریعتی تبار خاطرنشان کرد: کسی باید عهده دار این مسؤولیت باشد که خود از هدایت الهی بهره مند و معصوم باشد، کسی که خود نیازمند هدایت دیگران است نمی تواند پرچم دار هدایت جامعه باشد براساس آیات قرآن، احادیث متواتر و قطعی مانند حدیث غدیرخم و منزلت و ادله عقلی پس از نبی مکرم اسلام حضرت امیرمؤمنان(ع) و ائمه معصوم مسؤول و عهده دار هدایت جامعه اسلامی هستند./1308/201/ب1

ارسال نظرات