۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۹
کد خبر: ۲۹۵۷۸۹
امام جمعه رفسنجان:

بهترین شیوه اصلاح جامعه، امر به معروف و نهی از منکر است

خبرگزرای رسا ـ امام جمعه شهرستان رفسنجان با بیان این که بهترین شیوه اصلاح جامعه امر به معروف و نهی از منکر در زندگی اجتماعی مردم است، گفت: یکی از اهداف امام حسین (ع) برای آغاز نهضت، امربه معروف ونهی از منکر بود و این تکلیف بر همگان واجب است.
امر به معروف و نهي از منکر

حجت الاسلام عباس رمضانی پور امام جمعه شهرستان رفسنجان، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، افزود: این شهرستان آمادگی خود را برای اجرای برنامه های هفته امر به معروف و نهی از منکر آماده کرده و قانون حمایت از آمران به معروف و نهی از منکر لازم الااجرا است.

 

وی بیان کرد: ارشاد اسلامی در رفسنجان با وجود فرمانده عملیاتی نیروی انتظامی میسر شد و مورد تمجید است و 6 نفر از خواهران همکاری خود را با نیروی انتظامی اعلام کرده اند.

 

امام جمعه رفسنجان تصریح کرد: بهترین شیوه اصلاح جامعه وجود امر و نهی الهی در زندگی اجتماعی مردم است و یکی از اهداف امام حسین (ع) برای آغاز نهضت نیز امر به معروف و نهی از منکر بود و این تکلیف همه بندگان قرار گرفته که کنترل مردم رابه وسیله ان قرار داده است.

 

حجت الاسلام رمضانی پور کاربرد تذکر و نصیحت لسانی با ملایمت و از سر دلسوزی را بسیار مهم خواند و خاطرنشان کرد: اسلام با واجب کردن امر و نهی، نوعی ولایت محدود در جلوگیری از گناه برای مؤمنین نسبت به گناهکاران قرار داده و در عمل نوعی تشکیلات وسیع و سازنده اما بدون هزینه در جامعه اسلامی به وجود آورده و پاداش عظیمی برای آمران به معروف و ناهیان از منکر قرار داده است.

 

وی ابراز کرد: قرار گیری امر به معروف و نهی از منکر بعد از نماز در آیه 17 سوره لقمان نشانه اهمیت این واجب الهی است و در این آیه لقمان خطاب به فرزندش صبر در برابر هر گونه آسیب و توهین وارد شده بر آمر به معروف و ناهی از منکر را ضروری می داند.

 

امام جمعه رفسنجان فلسفه امر و نهی دینی را هدایت و صیانت شخص به بدی ها و گرایش به نیکی ها عنوان و اظهار کرد: در حکمت 252 نهج البلاغه خداوند امر به معروف را برای اصلاح عموم و توده های ناآگاه قرار داده و نهی از منکر را برای بازداشتن بی خردان از زشتی ها واجب کرده است.

 

حجت الاسلام رمضانی پور بیان کرد: اگر حدود الهی به مدت یکسال در جامعه اجرا شود، کسی به خودش جرأت نمی دهد که حدی را زیر پا بگذارد و کار خلافی انجام دهد.

 

وی با اشاره به حکمت 374 نهج البلاغه تمام اعمال خیر و شر را در مقابل امر به معروف و نهی از منکر مانند قطره ای در دریا عنوان و تصریح کرد: فلسفه عزاداری ها و جلسات باید امر به معروف و نهی از منکر در جامعه باشد و همه افراد جامعه از جمله مسؤولان، مداحان، فرهنگیان، اساتید آمر به معروف باشند و منکر را تذکر دهند.

 

امام جمعه رفسنجان با بیان این که امر به معروف و نهی از منکر مختص افراد خاص نیست و افراد جامعه نباید در اجرای این امر کوتاهی کنند، یادآور شد: امر به معروف و نهی از منکر، حقیقتا فراموش شده اند ودر این راستا باید اقدامی انجام داد تا دیگر فرائض و واجبات به واسطه این دو واجب قوام پیدا کنند./972/302/ب3

 

ارسال نظرات