۲۹ مهر ۱۳۹۴ - ۰۰:۰۳
کد خبر: ۲۹۶۸۲۴
آیت الله ایمانی مطرح کرد؛

طرح صالحین فرصتی برای سرمایه گذاری نسل فردا

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه شیراز گفت: شرایط و وضعیت تربیت امروز، با گذشته متفاوت است در شبکه‌های اجتماعی و فضاهای مجازی رقبای فراوانی برای روحانیت، در عرصه تعلیم و تربیت وجود دارد.
آيت الله ايماني، نماينده ولي فقيه و امام جمعه شيراز

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در فارس، آیت الله ایمانی نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز شب گذشته در جلسه سرمربیان صالحین، گفت: مسأله تعلیم و تربیت ان‌شاءالله منتهی به هدایت و نجات افراد و آحاد جامعه خواهد شد و از یک خصوصیت خاصی در اسلام برخوردار است و همه ما بدون استثنا به اهمیت و ارزش این کار آشنا هستیم. هر کس امروز در عرصه تربیت نسل فردا، سرمایه‌گذاری کند، او صاحب نسل فردا هست. اگر ما سرمایه‌گذاری کردیم، ما صاحب نسل فردا هستیم.

 

 

وی در ادامه افزود: شرایط و وضعیت تربیت امروز، با گذشته متفاوت است در شبکه‌های اجتماعی و فضاهای مجازی رقبای فراوانی برای روحانیت، در عرصه تعلیم و تربیت وجود دارد. تلاششان هم یک تلاش جدی است و برای این کار مصمم شده اند.

 

 

آیت الله ایمانی با تاکید براینکه آنچه به ما فضای رشد و پیشرفت می‌دهد دو چیز است یکی، سخن و کلام ما که بر اساس فطرت است و دیگری، اعتماد عمومی جامعه نسبت به روحانیت است بیان کرد: حوزه‌های علمیه ما باید از این فضا حداقل به‌عنوان کلاس کارآموزی استفاده کنند. مدیران مدارس، معاونت‌های آموزشی، باید فضای این حضور را برای طلابی که قادر بر این کار هستند، استعداد این کار رادارند، فراهم کنند.

 

 

وی در ادامه تصریح کرد: حدود 90 حوزه مربوط به برادران و خواهران در استان فارس است. کمتر جایی این استعداد و این آمادگی وجود دارد، به‌اضافه‌ روحانیان معظم، ائمه‌ محترم جمعه استان فارس که بین 70-80 نفر است که در هیچ‌یک از استان‌های کشور ما این عدد را نمی‌بینم. این‌ها ظرفیت است، ما باید از این ظرفیت‌ها در این فرصتی که خدا در اختیار ما قرار داده استفاده لازم را ببریم.

 

 

نماینده ولی فقیه در فارس با بیان این نکته که کار امروز ما کیفیت‌بخشی است خاطرنشان کرد: مربی و سر حلقه است که می‌تواند مجموعه را باکیفیت خوب پرورش دهد، هویت شاگرد به استاد بستگی دارد و نحوه‌ای که استاد با او برخورد می‌کند. این، مسأله کیفی سازی است و اهمیت دادن به آن قدم اول است. ما هرقدر با برنامه و فکر وارد شویم، آثار و برکات آن برای خودمان و برای مخاطبین ما بیشتر می‌شود.

 

 

وی با بیان اینکه به نیازهای واقعی روز این متربی باید توجه شود گفت:  ما ممکن است یک سری مسائل بر اساس جزوه‌هایی که به ما می‌دهند، کلیات یا غیر کلیات بازگو و نقل کنیم، مشکل او جای دیگری است، استاد با شناسایی ان درد و آن کمبود می‌تواند تشخیص دهد نیاز این جوان در شرایط امروز چیست؟ من نمی‌خواهم بگویم وحدت رویه را در آموزش از دست دهیم، اما معرفی کتاب و معرفی مباحث کتاب را می‌توانیم با زمان و مکان، بومی‌سازی کنیم.

 

 

امام جمعه شیراز تصریح کرد:  بنابراین نکته دوم عرضم این است که نیازمندی‌های گروهی ازنظر زمان و مکان موردتوجه باشد جوان با انباشتی از سؤال از جلسه ما خارج نشود؛ یعنی مثلاً وقتی‌که در این فضاها و شبکه‌های اجتماعی مطرح می‌شود که چگونه برای زدن 7 عدد سنگ، 6 هزار نفر مردند؟ این شبهات در دسترس همه است و ما وظیفه‌داریم که جواب کافی داشته باشیم و نیازمندی‌ها را مدنظر قرار دهیم.

 

 

وی در ادامه مطرح کرد:  مباحث باید کاربردی باشد و خروجی داشته باشد و این خروجی در زندگی این نوجوان یا جوان ملموس باشد. کاربردی با او حرف بزنیم. اساساً قران مجید تعبیری که برای ان دارد، این است که قرآن کتابی است برای زندگی و موضوع ان انسان است، کلیات بدون تطبیق با جزئیات و بدون یاددادن انطباق با جزئیات که به درد او نمی‌خورد، نباشد.

 

آیت الله ایمانی با بیان اینکه  کارگروه‌ها را جزئی‌تر و کاربردی‌تر تعریف کنید تاکید کرد:  یک مسأله خاصی که امروز مورد نیاز است مثل بحثی که در کارگروه بصیرت بوده دو شبهه داشت؛ یکی همین فاجعه منا بود که این بحث روز است وهم‌افزایی که کارگروه‌های ما اگر به هم‌افزایی نینجامد کارگروه نیست.

 

 

نماینده ولی فقیه در فارس در پایان گفت: محرم و صفر یک فرصت عظیمی است برای اینکه ما جمعیت صالحین را زیادتر کنیم و آنانی که با ما بودند، باانگیزه‌تر کنیم برای حضور در صالحین به صورت کاربردی دعوت و عمل کنیم، به‌عنوان‌مثال مسأله نفوذ که رهبر انقلاب به‌عنوان خطر روز مطرح کرده، باید بتوانیم در این کارگروه‌ها به‌طور ملموس برای جوانان و نوجوانان بازگو کنیم و از فرصت محرم و صفر حداکثر استفاده را داشته باشیم./839/202/ب1

ارسال نظرات