زنده نگه داشتن عاشورا عامل بازدارنده از ناهنجاری های اجتماعی است
به گزارش خبرنگار خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک، شب گذشته در جمع عزاداران ابا عبدالله الحسین (ع) در مصلای بیت المقدس اراک، بیان کرد: در ماه محرم باید اهداف نهضت عاشورا و فرهنگ حسینی برای آحاد مردم بهویژه جوانان تبیین و تشریح شود.
ترویج فرهنگ عاشورایی در جامعه
آیت الله دری نجف آبادی با بیان این که حماسه و عزت، منطق و عقل و عاطفه در قیام عاشورایی حسینی بسیار مهم است، گفت: ترویج فرهنگ عاشورایی در جامعه موجب زنده نگه داشتن، فرهنگ قیام و انقلاب در برابر طاغوت ها و پرورش دهنده روح ایثار در جوامع است.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی خاطر نشان کرد: فرهنگ و مکتب امام حسین (ع) باید در بین آحاد جامعه، آموزش و پرورش و نیروهای مسلح برای مقابله با دشمنان اسلام و انقلاب نهادینه شود.
زنده نگه داشتن قیام عاشورا مهم ترین عوامل بازدارنده ناهنجاری ها در جامعه
امام جمعه اراک با بیان این که قیام امام حسین(ع) یکی از با عظمت ترین آیین ها در تاریخ بشریت است، گفت: همه اندیشمندان، نویسندگان و نخبگان علمی باید در این خصوص به گونه ای برنامه ریزی کنند که از این ظرفیت بزرگ به نحو احسن برای خنثی سازی توطئه دشمنان استفاده شود.
عضو هیأت رییسه مجلس خبرگان رهبری با بیان این که قیام عاشورا وحدت، همبستگی و حرکت به سمت خودباوری را به همراه دارد، خاطر نشان کرد: زنده نگه داشتن قیام عاشورا یکی از مهم ترین عوامل بازدارنده ناهنجاری ها در جامعه است.
حرمت، کرامت، عظمت و قداست اهل بیت(ع)
آیت الله دری نجف آبادی افزود: قیام امام حسین (ع) درس های بزرگی را برای بشریت و دنیای اسلام به همراه دارد و باید مسلمانان از این آموزه ها درس گرفته و آنها را در تمام مراحل زندگی خود ساری و جاری کنند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره به این که حرمت، کرامت، عظمت و قداست اهل بیت(ع) باید در عزاداری ها حفظ شود و نباید به گونه ای عمل شود که زمینه سوء استفاده دشمنان اسلام را فراهم کند، گفت: درس های عاشورا فقط مخصوص ماه محرم و روز عاشورا نیست بلکه باید در طول سال برای رشد و تعالی هرچه بیشتر جامعه بهره برداری شده و نقص ها و کمبودها برطرف و نقاط قوت آن تقویت شود.
عضو هیأت رییسه مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: امام حسین (ع) در بحبوحه جنگ نماز را فراموش نکرد و با این که می توانست نماز را در خیمه اقامه کند ولی در میدان جنگ برپا کرد و ایشان برای اقامه نماز شهید شد./842/پ202/ج