۱۹ آبان ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۵
کد خبر: ۳۰۱۴۹۷
آیت الله مهدوی:

همه باید در مسائل حکومتی از رهبر معظم انقلاب تبعیت کنند

خبرگزاری رسا ـ آیت الله مهدوی گفت: برخی افراد وظیفه نشناس در مسائل حکومتی می خواهند از نظر یک عالم دینی استفاده کنند، که نظرش با نظر رهبر انقلاب متفاوت است، باید به آن ها بگوییم تنها عالم دینی که در مسائل حکومتی همه باید از او تقلید کنند، شخص حضرت آیت الله خامنه ای است.
آيت الله سيد ابوالحسن مهدوي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله سید ابوالحسن مهدوی نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری در جلسه پرسمانی که عصر امروز در ساختمان هلال احمر اصفهان برگزار شد، گفت: اصلاح رفتار والدین راهگشایی برای تربیت فرزند است.

 

وی در ابتدا با تشریح کردن مفهوم حسادت ورزی افزود: وقتی انسانی به انسان دیگر حسادت می ورزد، یعنی آرزوی زوال و نابودی آن شخص را در دلش می پروراند و این مسأله ممکن است باعث بروز مشکلات جدی برای هر دو طرف شود.

 

فرزندان حسود محصول رفتار اشتباه پدر و مادر هستند

آیت الله مهدوی با بیان راهکاری برای کنترل حسادت فرزندانی که به خواهر یا برادر کوچک تر خود حسادت می ورزند، بیان کرد: پدران و مادرانی که مقابل دیدگان فرزند بزرگ تر به فرزند کوچک تر ابراز علاقه می کنند، عامل اصلی به وجود آمدن حس حسادت در وجود فرزند بزرگ تر نسبت به فرزند کوچک تر هستند، پس با اصلاح این رفتار اشتباه می توان حسادتی که از طرف فرزند بزرگ تر نسبت به فرزند کوچک تر ایجاد شده را اصلاح کرد.

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: اگر مجبور شویم به فرزند کوچک تر در مقابل دیدگان فرزند بزرگ تر محبت کنیم، مثلاً زمانی که می خواهیم به فرزند کوچک تر شیر بدهیم، باید به موازات آن، به فرزند بزرگ تر هم ابراز علاقه کنیم تا بدین واسطه حس حسادتی بین فرزندانمان به وجود نیاید.

 

وی با ارائه راهکاری دیگر برای جلوگیری از به وجود آمدن حس حسادت بین فرزندان ابراز کرد: اگر بتوانیم هر چند وقت یک بار هدیه ای تهیه کرده و به واسطه فرزند کوچک تر به فرزند بزرگ تر هدیه بدهیم، تا حدود زیادی توانسته ایم از به وجود آمدن حس حسادت بین فرزندانمان جلوگیری کنیم.

 

سهل انگاری در نماز بی دلیل نیست

آیت الله مهدوی با معرفی کتاب هدف خلقت، افزود: بنده با استناد به روایات معصومین(ع) و تحقیقات عدیده ای که در مورد افراد کاهل نماز انجام دادم، شش راهکار برای از بین بردن کاهلی در نماز، در کتاب هدف خلقت ارائه داده ام که می توانید از آن استفاده کنید.

 

امام جمعه موقت اصفهان با بیان این جمله که سهل انگاری در نماز دلایل مختلفی دارد، ابراز کرد: شبهاتی که در ذهن برخی افراد راجع به نماز به وجود می آید، همنشینی با رفقای بی دین و عجول بودن، سه دلیل از دلایل متعددی است که باعث می شود افراد در نماز خود سهل انگاری کنند.  

 

وی تأکید کرد: جامعه امروزی پر از شبهاتی است که از طرف دشمنان برای ایجاد تشکیک در ذهن افراد راجع به مبانی اعتقادی و عمل به دستورات دین طراحی شده است، که برخی افراد ناخواسته با این شبهات روبرو شده و به خاطر عدم مراجعه به یک عالم دینی برای دریافت پاسخ آن، در انجام فریضه های دینی خود سست می شوند.

 

آیت الله مهدوی رفیق خوب را نعمت دانست و گفت: برای تشویق و ترغیب افراد کاهل نماز به خواندن نماز اول وقت و با حضور قلب باید آن ها را با دوستان مسجدی قابل اعتماد آشنا کرد تا بدین وسیله آن ها نیز رنگ و بوی خدا را به خود بگیرند.

 

نماینده ولی فقیه در هلال احمر اصفهان بیان کرد: عجول بودن برخی افراد عیبی است که امکان دارد در رسیدن انسان به حضور قلب در نماز مشکل ایجاد کند ولی راه های درمان این عجول بودن زیاد است که با فراگیری این راه ها می توان عجله را از وجود افراد دور کرد.

 

اختلاف بین علما در احکام شرعی اشکالی ندارد

وی اختلافاتی را که بین علما در مسائل شرعی وجود دارد امری عادی دانست و ابراز کرد: همان گونه که بین پزشکان و دیگر مشاغل در برخورد با یک مسأله امکان اختلاف وجود دارد، بین علمای دینی نیز ممکن است در یک مسأله دینی اختلاف وجود داشته باشد، پس همان طور که به نظر پزشکان احترام می گذاریم و در مقابل نظرات آن ها خاضع هستیم، باید در مقابل نظرات علمای دینی نیز خاضانه برخورد کنیم.

 

آیت الله مهدوی افزود: برخی افراد وظیفه نشناس در مسائل حکومتی می خواهند از نظر یک عالم دینی استفاده کنند، که نظرش با نظر رهبر انقلاب متفاوت است، باید به آن ها بگوییم تنها عالم دینی که در مسائل حکومتی همه باید از او تقلید کنند، شخص آیت الله العظمی خامنه ای است و تقلید کردن از فرد دیگری به جز ایشان اشتباه محض است.

 

بعضی از وام ها در بانک های ما آلوده به ربا است

استاد اخلاق حوزه علمیه عقودی که در بانک های کشور بین بانک و صاحب حساب بسته می شود را شرعی دانست و گفت: سودهای بانکی که در حال حاضر از طریق سپرده گذاری در بانک با به کارگیری چهار عقد شرعی که بین بانک و صاحب حساب بسته می شود، به دست سپرده گذار می رسد، کاملاً حلال است.    

 

وی بیان کرد: در صورتی که پولی از سوی سپرده گذار به عنوان سپرده در بانک گذاشته شود و پس از گذشت مدتی از سپرده گذاری افزون بر دریافت اصل پول، سپرده گذار، تسهیلاتی دریافت کند، این معامله کاملاً ربوی است که متأسفانه اکثر بانک های کشور به آن توجهی ندارند.

 

آیت الله مهدوی در پایان با بیان راهکاری برای خارج کردن سپرده گذاری در بانک ها از حالت ربوی ابراز کرد: اگر پولی که در بانک به عنوان سپرده می گذاریم با نیت امانت گذاری باشد نه به نیت قرض، اکثر مراجع تقلید تسهیلات دریافتی حاصل از آن را حلال می دانند./867/201/ب1

ارسال نظرات