امکانات پزشکی، رفاهی و فرهنگی نیاز ضروری زائرین در نقاط مرزی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد ظهر امروز در جلسه ستاد اربعین استان اصفهان، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات استاندار و اعضای ستاد اربعین استان اصفهان، گفت: یکی از مهمترین دغدغههای بنده بحث حمل و نقل است، زائرین رفتن را باید به مرور بروند و هنگام بازگشت نیز باید امکانات کامل و کافی فراهم شود تا شاهد مشکلاتی که پارسال زائرین با آن روبرو بودند نباشیم.
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان در ادامه افزود: خوشبختانه نرخهای عادلانهای برای حمل و نقل به ویژه برای بازگشت تعیین شده است، نباید هزینههای اضافی در ستاد اربعین صورت بگیرد و باید هزینهها مدیریت شود، اجناس و امکاناتی که زائرین میتوانند تهیه کنند را باید به آنها واگذار کرد و هزینهها را صرف برنامههای مهمتر و مخارج اساسی که برعهده ستاد اربعین است نمود.
آیت الله طباطبایی نژاد با اشاره به اهمیت حفاظت و حراست از تجهیزات و امکاناتی که در مراسم پیاده روی اربعین جهت حمایت و تسهیل مراسم پیاده روی استفاده میشود اظهار کرد: مسأله بسیار مهم دیگر امنیت است، در مناطق مرزی و به ویژه به هنگام تجمع مردم در مناطق مرزی تأمین امنیت بسیار مهم و حائض اهمیت است و دستگاههای مختلف امنیتی باید با روشهای مختلف این مسأله را بر عهده بگیرند.
وی خاطر نشان کرد: دشمنان به دنبال سوء استفاده و قدرتنمایی هستند و هدف آنها تنها قتل و کشتار نیست بنابراین در تلاش هستند تا به ویژه در کشور عراق و در اوج مراسم پیاده روی و حضور زائرین دست به خرابکاری و ایجاد ناامنی بزنند تا نشان دهند که شیعه امکان تعیین امنیت را ندارد، هدف دشمنان قدرتنمایی است و لازم است همه استانها و دستگاهها مباحث امنیتی اربعین را در طول مسیرها برعهده بگیرند.
امام جمعه اصفهان با اشاره به لزوم تأمین اسباب و لوازم و امکانات کافی در مسیر پیاده روی اربعین برای امداد رسانی و ارائه خدمات بهداشتی و پزشکی گفت: حضور پزشک بدون وسایل و امکانات دردی دوا نمی کند، یکی دیگر از مهمترین مسائل این است که مناطق مرزی نیازمند تأمین امکانات رفاهی و بهداشتی و فرهنگی است.
آیت الله طباطبایی نژاد ضمن تأکید بر لزوم مدیریت دقیق نقاط مرزی برای تسهیل عبور و مرور و تردد زائرین تصریح کرد: باید مساجد مجهز و کامل و بزرگی در نقاط مرزی ساخته شود و در کنار آن نیز دیگر امکانات و مسائل رفاهی در نظر گرفته شود، ستاد بازسازی عتبات عالیت تنها نباید به فکر ارائه خدمات و امکانات در مناطق زیارتی باشد بلکه باید به مرزها که منحصر به خودمان است و مردم در این مناطق نیازمند بسیاری از امکانات هستند رسیدگی جدی و دقیقی شود تا زائرین دچار مشکل نشود.
وی با بیان اینکه مرز پیشانی یک کشور است و مسافرین به هنگام ورود به مناطق مرزی میتوانند با دیدن شرایط راجع به آن کشور قضاوت کنند گفت: وقتی کسی وارد مناطق مرزی ما میشود احساس میکنند که به یک کشور فقیر آمدهاند، جادهها خراب و امکاناتی وجود ندارد، نقاط مرزی باید از نظر فضای سبز، مسجد، درمانگاه و امکاناتی از این دست تجهیز شوند.
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان ابراز کرد: باید به جای چادرهای موقت پزشکی ساختمان و درمانگاههای دائمی در نقاط مرزی کشور ایجاد شود، این کار بسیار مهم است و البته تهیه این امکانات و زیرساختها وظیفه دولت است، خیرین و ستاد بازسازی عتبات ه باید در راه تهیه این امکانات به صورت جدی اقدام کنند.
لازم به ذکر است در این جلسه دکتر رسول زرگرپور استاندار اصفهان و برخی از اعضا و مسؤولین ستاد برگزاری اربعین استان اصفهان به ارائه گزارش و پیشنهادات خود در راستای برگزاری بهتر و مؤثرتر مراسم با شکوه و حماسی پیاده روی اربعین حسینی پرداختند./1304/202/ب3