دشمنی کشورهای حاشیه خلیج فارس با نظام اسلامی به دلیل فریبهای آمریکایی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجتالاسلام و المسلمین سید واثق بطاط، دبیر کل حزب الله عراق با حضور در برنامه «قضایا و آرا» که از شبکه جهانی الاهواز پخش شد، با اشاره به سیاست و استراتژیک جمهوری اسلامی ایران که بر پیشرفت و تحول و تقدم مبتنی است، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران برای جهان اسلام پیشرفت و خروج از رکود و قرار گرفتن در کنار کشورهای جهان اول و دوم را خواستار است.
دبیر کل حزب الله عراق با اشاره به این که استراتژی جمهوری اسلامی از سوی کشورهای حاشیه خلیج فارس با افعال و گفتارهای واهی و بدون دلیل مواجه شده است، خاطرنشان کرد: عربستان سعودی، آمریکا را به دلیل توافق هسته ای بازخواست کرده و جمهوری اسلامی ایران با ذکاوت و هوشیاری خود نظام های مستبد حاشیه خلیج فارس را به عقب راند.
حجت الاسلام والمسلمین بطاط با بیان اینکه کشورهای حاشیه خلیج فارس فریب دروغ های آمریکا را خورده و با پیروی کورکورانه از آمریکا خود را به دشمن نظام اسلامی تبدیل و در دشمنی با نظام اسلامی به مراتب صهیونیست تر و آمریکایی تر شده اند، ابراز داشت: جمهوری اسلامی ایران و هم پیمانان حق و ماندنی هستند و تا آخرین قطره خون از نظام اسلامی دفاع خواهند کرد.
این مقام مسؤول با اشاره به نقش عربستان سعودی در ارسال گروه های تروریستی و وارد کردن عراق در جنگی که سودی برای این کشور ندارد، گفت: عربستان سعودی با اقدامات و سخنان تشنج آفرین رسانه ای، تابوت خود را بر دوش کشیده و حتی در صورت تشنج آفرینی سیاسی به هیچ وجه به دنبال جنگ نیست.
وی با اشاره به ساختار اجتماعی عربستان سعودی، کمبود جمعیت، وسعت بیابان ها و درخواست نیروهای مسلح از سودان و مصر، گفت: هر ارتش برای اشغال عربستان سعودی کافی است که پایتخت این کشور را تصرف کند و عربستان سعودی به دلیل کمبود نیروی انسانی توانایی رویارویی با دشمن، اشغال سرزمین و حتی آزادی سرزمین های اشغالی خود را نخواهد داشت./9456/203/ب2