۱۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۱
کد خبر: ۳۲۰۴۸۷
مدیر کل تبلیغات اسلامی اردبیل:

الگوی مناسب دینی باید در بین نسل جوان تبیین شود

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل با تاکید بر ضرورت تبیین الگوی مناسب دینی در بین نسل جوان، گفت: دو اصل راستگویی و امانتداری به عنوان نمودهای عینی دین باید در جامعه نهادینه شود.
حجت الاسلام ستوده، مديرکل تبليغات اسلامي استان اردبيل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجت‌الاسلام مهدی ستوده، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اردبیل، شامگاه گذشته در همایش گرامیداشت هفته تربیت اسلامی و امور تربیتی در اردبیل، خاطرنشان کرد: در جامعه بین گفتار و عمل به دین فاصله افتاده و این مساله سبب سردرگمی نسل جوان و نوجوان شده است که برای اینکه بتوانیم الگوی مناسب دینی برای افراد جامعه معرفی کنیم ضروری است تا بین گفتار و کردارمان هماهنگی وجود داشته باشد تا این امر تاثیرگذاری مناسبی در بین نوجوانان و جوانان داشته باشد.

 

وی دو اصل راستگویی و امانتداری را نمودهای عینی دین دانست و خواستار نهادینه‌شدن آن‌ها در جامعه شد و افزود: انتظار می‌رود در این زمینه مسؤولان مربوطه به‌ویژه در نهاد آموزش و پرورش که در ارتباط مستقیم با قشر آینده‌ساز کشور بوده، اقدامات اساسی را انجام دهند.

 

حجت الاسلام ستوده بیان داشت: نسل جوان و نوجوان ما امروز اخلاق، رفتار و منش شایسته‌ای را از ما مطالبه می‌کنند در حالی که گاه بین عمل و گفتار فرسنگ‌ها فاصله وجود دارد که این خود یک خلأ تربیتی برای نسل آینده است.

 

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان با بیان اینکه برخی کج‌فهمی‌ها و رفتارهای جاهلانه زمینه تربیت ناشایست را به جای تربیت اسلامی فراهم می‌آورد، گفت: باید دو اصل رستگاری و امانت‌داری مورد توجه قرار گیرد چرا که امین بودن و راست سخن گفتن از اصلی‌ترین مؤلفه‌های توجه و بها دادن به تربیت درست و اسلامی است.

 

عضو شورای فرهنگ عمومی استان، تصریح کرد: با بیان اینکه باید با عمل خودمان ثابت کنیم که پیمودن راه درست نیت خالص، قلب طاهر و نیت خداپسندانه می‌خواهد، افزود:مؤلفه اصلی در تربیت اسلامی توجه به آموزه‌های دینی و رفتار بر همین مبنا است.

 

وی مربیان و معلمان را پیش‌گام در اهداف تربیتی و انتقال بهترین مفاهیم توصیف کرد و ادامه داد: تا زمانی که یک مربی، یا معلم و یا اولیای دانش‌آموز خود منطبق بر آموزه‌های دینی عمل نکنند، ‌نمی‌توانند برای سایرین الگوهای تربیتی تجویز کنند.

 

مصطفی کافی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اردبیل نیز در این همایش بیان کرد: نبود مهندسی در برنامه‌های فرهنگی و موازی‌کاری در دستگاه‌های مختلف جزو آسیب‌های فرهنگی در استان اردبیل به‌شمار می‌رود.

 

وی با تاکید بر اهمیت مسایل فرهنگی و تربیتی در جامعه گفت: متاسفانه برخی از مسؤولان دغدغه تربیتی و فرهنگی ندارند و این امر سبب کم‌رنگ شدن مسائل در این حوزه شده که این امر آسیب‌های مختلفی را به‌دنبال دارد و باید در این زمینه حساسیت ویژه‌ای در جامعه ایجاد شود./937/202/ب1

ارسال نظرات