۲۶ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۹
کد خبر: ۳۲۲۱۶۸
استاد حوزه و دانشگاه:

بهره گیری از سیره امام علی الگوی کاربردی مدیریتی است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که نامه امام علی(ع) به مالک اشتر نامه کاربردی مدیریتی است، گفت: اخلاق در مدیریت باید وجود داشته باشد و اگر مدیران براساس سیره امام علی(ع) گام بردارند دیگر مشکلی ایجاد نمی شود.
امام جمعه دابودشت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، حجت الاسلام مهدی تقی زاده، استاد حوزه و دانشگاه امروز در جلسه شورای اداری آمل که در فرمانداری ویژه آمل برگزار شد با اشاره به کلامی از نهج البلاغه امام علی(ع) اظهار داشت: ایمان بر پایه صبر، یقین، عدالت و جهاد استوار است.


امام جمعه دابو و دشت سر تصریح کرد: انسانی که در برابر ابتلائات قرا می گیرد باید صبر پیشه کند که محول شدن تکالیف به عنوان آزمایشی برای تعالی انسان است.


حجت الاسلام تقی زاده با بیان این که هرکسی در برابر آزمایش ها قرار گیرد و صبر پیشه کند می تواند به مراتب ارزنده ای دست پیدا کند، گفت: اگر به خواسته ارباب رجوع بخواهیم با بداخلاقی رفتار کنیم باید جوابگو باشیم.


استاد حوزه علمیه مازندران خاطرنشان کرد: یقین با علم ایجاد می شود و اگر کسی علم نسبت به مسائل نداشته باشد علم برای او تحقق نمی یابد.


وی با بیان این که نامه امام علی(ع) به مالک اشتر نامه کاربردی مدیریتی است، گفت: اخلاق در مدیریت باید وجود داشته باشد که اگر مدیران براساس سیره امام علی(ع) گام بردارند دیگر مشکلی ایجاد نمی شود.


امام جمعه دابو و دشت سر با اشاره به این که مدیران در حول محور وظایف خود کوشا بوده و اهتمام شایسته ای در راستای انجام تکالیف خود داشته باشند که آمل ریشه در اسلام دارد و این شهر پایتخت علویان بوده است، افزود: زمانی که عدالت در مسیر مدیریت محقق شود درخشندگی خاصی دارد.


حجت الاسلام تقی زاده خاطرنشان کرد: جهاد زمانی در سوریه، لبنان و فلسطین و زمانی هم جهاد در برابر نفس است که باید در راستای تحقق آن گام برداریم.


استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که آمل شهر اخلاق است و معلمان اخلاق بسیاری دارد، گفت: تا به حال رقابت بود و امروز زمان رفاقت است که باید اتاق همفکری تشکیل شود.


وی خاطرنشان کرد: در انتخابات هفتم اسفند مردم و مدیران ما خوش درخشیدند و در جریان برگزاری انتخابات زحمات و تلاش های بسیاری صورت گرفته است که جای قدردانی و سپاس دارد.


استاد حوزه علمیه مازندران افزود: در صورت امکان شورای اداری سالی یک بار در بخش ها برگزار شود تا امکان شایسته مطرح کردن مشکلات بخش ها وجود داشته باشد و در کنار آن زمینه تجلیل از مدیران نمونه نیز فراهم شود.


امام جمعه دابو و دشت سر خاطرنشان کرد: امیدواریم سالی همراه با عزت و صلابت داشته باشیم و انقلابی در مسیر کاری ما ایجاد شود تا با تفکر قرآنی بتوانیم کارهای خود را انجام دهیم.


احمد منفرد معاون استاندار مازندران و فرماندار ویژه آمل افزود: همه دستگاه های اداری و نهادهای اجرایی در طول سال زمینه ساز خدمات مفید و ارزشمندی بودند که قدردان این زحمات هستیم.


وی خاطرنشان کرد: شاهد حضور بیش از 74 درصدی واجدین شرایط شهرستان آمل در انتخابات هفتم اسفند بودیم و مردم ما حماسه ای خلق کردند و انتظار این را از مردم شهرستان داشتیم که به سبب برگزاری انتخابات مورد تجلیل از استان قرار گرفتیم.


فرماندار ویژه آمل با اشاره به فعالیت های ستاد خدمات اجرایی سفر تصریح کرد: شهرستان آمل در استان و کشور ویژگی های ممتازی دارد که نزدیک ترین فاصله را به مرکز کشور در میان استان های شمالی داریم و این شهرستان جاذبه های زیبا و منحصر بفردی دارد.


منفرد خاطرنشان کرد: جاده هراز بیش از نیمی از ورودی استان را دربرمی گیرد که نفر سفر ما بالغ بر 5 میلیون تردد پیش بینی می شود و ضرورت دارد آمادگی لازم را فراهم کنیم.


معاون استاندار مازندران افزود: جاذبه های بی نظیری در شهرستان آمل وجود دارد که از جمله آن قله دماوند، رودخانه هراز، جاذبه های لاریجان، جنگل و امام زادگان را داشته و مدخل ورودی استان است که باید مدت زمان حضور مسافران را در شهرستان افزایش دهیم که از نظر اقتصادی و اکوتورسیم اثرات بسیاری دارد./1314/202/ب1

ارسال نظرات