بهره گیری از فرهنگ قرآنی خنثی کننده تهدیدات جهانی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در آمل، سید محسن خدام حسینی، معاون مطالعات راهبردی و تربیت قرآنی سازمان دارالقرآن کریم کشور امروز در آیین افتتاحیه کارگاه مهارت های قرآنی که در دانشکده علوم قرآنی آمل برگزار شد با بیان این که این کارگاه ها 18 سال است در قالب هفتاد و پنج دوره در سراسر کشور برگزار شده است، گفت: مهارت های قرآنی نزدیک به بیست و پنج سال سابقه فعالیت های پژوهشی دارد.
وی تصریح کرد: کارگاه مهارت های قرآنی در طول چهار روز برگزار می شود که برنامه های عمومی، خصوصی و مشاوره در آن وجود دارد.
خدام حسینی با بیان این که کارگاه های مهارت قرآنی در سراسر کشور برگزار می شود، گفت: ضرورت دارد بتوانیم مهارت های قرآنی خود را به نحوی شایسته افزایش دهیم.
فعال قرآنی کشور با اشاره به این که انسان، زندگی، قرآن و سلامتی در کنار هم هستند، بیان داشت: قرآن کتابی سراسر سلامتی است که باید بهره گیری درستی از آن داشته باشیم.
معاون مطالعات راهبردی و تربیت قرآنی سازمان دارالقرآن کریم کشور با بیان این که با قرآن کریم همیشه بانشاط و متعادل هستیم که برکات بسیاری در زندگی انسان دارد، گفت: تمام برخورداری ها و محرومیت ها نشانه کرامت و یا جایگاه ضعیف انسان نیست.
وی افزود: طرح دوستی با قرآن برکات و دستاوردهای ارزشمندی دارد و سلامتی انسان را در دنیا و آخرت تضمین می کند.
خدام حسینی خاطرنشان کرد: انسان با هبوط در زمان و مکان نیاز به عنایت و لطف ویژه داشت که حضرت حق حبل متین را فرستاد که با تمسک به آن زندگی فرد نور و سعادت می شود.
معاون مطالعات راهبردی و تربیت قرآنی سازمان دارالقرآن کریم ادامه داد: وقتی احساس تعادل و آرامش برای ما تجربه شود فرزند قرآن می شویم که امری ارزنده و گرانقدر است.
فعال قرآنی کشور با بیان این که ضرورت دارد وجود ما سبب زندگی افراد بسیاری شود، گفت: نیاز است تا مهارت های قرآنی خود را افزایش دهیم که امری اثربخش و والا است.
وی با اشاره به این که حضرت حق هدایتگر همه جانبه ظاهر و باطن انسان است، افزود: کسی به غیر از پرورگار متعال نمی تواند انسان را در همه زمان ها و مکان ها به حق دعوت کند.
خدام حسینی با بیان این که بهره گیری از فرهنگ قرآنی خنثی کننده تهدیدات جهانی است، خاطرنشان کرد: فرهنگ جهانی به صورت بی صدا ما را با انفجاری خاموش تهدید می کند که ضرورت دارد مراقب شایسته ای داشته باشیم./1314/202/ب2