۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۵۷
کد خبر: ۴۲۶۷۹۰
حجت الاسلام بی آزار تهرانی:

رزمندگان مدافع حرم جوانمردان امروز جامعه هستند

حجت الاسلام بی آزار تهرانی به تبیین اخلاق جوانمردی در اسلام پرداخت و گفت: شهیدان و رزمندگان مدافع حرم که برای حفظ مرزها و ناموس‌ کشور به جنگ تکفیر‌های رفته‌اند از جوانمردان امروز جامعه هستند.
احسان بی آزار تهرانی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام احسان بی آزار تهرانی، کارشناس دینی، ظهر امروز در برنامه «تا نیایش»، به بررسی آثار صفت اخلاقی فتوت و جوانمردی در جامعه پرداخت و گفت: جوانمردی اصل کهنی میان قوم‌های ایرانی بوده است و دین اسلام تأکیدهای بسیاری بر داشتن این صفت اخلاقی دارد.

 

حجت الاسلام بی آزار تهرانی با بیان این که متأسفانه اخلاق فتوت و جوانمردی در جامعه کمرنگ شده است، ابراز داشت: بسیاری از فسادهای مالی و رذائل اخلاقی که در جامعه روی می‌دهد، به سبب از بین رفتن این صفت در جامعه است.

 

وی افزود: جلوه تام و تمام جوانمردی و بزرگ‌منشی در امیرمؤمنان(ع) بروز کرده است که ایشان بر اساس تربیت پیامبر اکرم(ص) تربیت شده است.  

 

این کارشناس دینی با بیان این که شهیدان و رزمندگان مدافع حرم از جوانمردان امروز جامعه هستند، اظهار داشت: تکفیری‌ها چهره خشونت آمیزی را از اسلام به نمایش گذاشته اند و خاک و ناموس شیعیان به سبب جنایت‌‌های آنها در امان نیستند.

 

وی بیان کرد: برخی در جامعه شبهه می‌کنند که هیچ ضرورتی برای حضور رزمندگان در سوریه نیست؛ در حالی که آنها برای حفظ مرزها و ناموس‌ کشور به جنگ تکفیر‌های می­‌پردازند.

 

حجت الاسلام بی آزار تهرانی به روایتی از ائمه اطهار(ع) درباره جوانمردی اشاره کرد و گفت: در روایتی از امام علی(ع) آمده است که جوانمردی صفتی است که تمام فضایل اخلاقی را دربر می‌گیرد؛ همچنین در سخنی دیگر آورده است؛ هیچ زاد و توشه‌ای برای سفر آخرت به میزان جوانمردی مؤثر نیست.

 

وی تصریح کرد: برخی از افراد به سبب این که در آنها روحیه جوانمردی بوده است، توانسته‌اند که در عمر خویش به کمال اخلاقی دست بیایند؛ اما برخی‌ها تنها اهل عبادت بوده‌اند، اما به علت نداشتن جوانمردی، نتوانسته‌اند عاقبت خوبی داشته باشند.

 

حجت الاسلام بی آزار تهرانی به بیان مصادیق فتوت و جوانمردی پرداخت و یادآور شد: اوج کرامت و فتوت نشر فضائل و خوبی‌های افراد و بخشش و چشم­پوشی از خطاهای دیگران است.

 

وی در ادامه سخنانش بیان کرد: متأسفانه برخی از مردان تلاش‌های همسران خویش را در خانواده مشاهده نمی‌کنند و زبان تشکر و قدردانی از آنها ندارند، که این مسأله مخالف صفت مردانگی است و مناسب است که همسران قدردانی همیشگی از هم داشته باشند، که این مسأله سبب شیرین شدن زندگی ‌می‌شود.

 

این کارشناس دینی یادآور شد: مـتأسفانه برخی‌ها در فضای مجازی خطاها و اشتباهات دیگران را نشر می‌دهند که این مسأله برخلاف شئون اسلامی و بزرگ‌منشی است.

 

حجت الاسلام بی آزار تهرانی در پایان افزود: صفت جوانمردی و فتوت مخصوص مردان و جوانان نیست و در آیات قران کریم فضیلت و ویژگی خاص همچون بزرگ‌منشی و فتوت برای حضرت آسیه بیان شده است./998/پ202/ی

ارسال نظرات