۰۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۱۹
کد خبر: ۴۲۸۸۸۶

بانوان طلبه شهر نجف میهمان حوزه‌های علمیه خواهران قم شدند

چهل نفر از بانوان طلبه حوزه علمیه خواهران شهر نجف اشرف میهمان حوزه‌های علمیه خواهران کشور شدند.
بانوان طلبه- عکس آرشیوی

به گزارش خبرگزاری رسا، چهل نفر از بانوان طلبه حوزه علمیه خواهران شهر نجف اشرف میهمان حوزه‌های علمیه خواهران کشور هستند.

 

این خواهران طلبه از مدرسه علمیه «الشهیده بنت الهدی صدر» تحت نظر دفتر مقام معظم رهبری در عراق هستند که برای شرکت در یک دوره کوتاه مدت و اردوی زیارتی سیاحتی به ایران سفر کرده‌اند.

 

بر اساس هماهنگ‌های صورت گرفته، مرکز آموزش کوتاه مدت جامعه المصطفی العالمیه(ص) مسؤول برگزاری این دوره کوتاه مدت برای خواهران طلبه شهر نجف اشرف است که در آن مباحث مربوط به وهابیت، ماهواره، احکام مبتلابه، سبک زندگی اسلامی و... عنوان خواهد شد. پایان دوره نیز به شرکت کنندگان گواهی حضور داده می‌شود.

 

حضور در حرم مطهر حضرت معصومه(س)، مسجد مقدس جمکران، بیت امام راحل، کتابخانه آیت‌الله مرعشی نجفی، دیدار با مراجع تقلید از برنامه‌های جانبی تدارک دیده شده برای طلاب مدرسه علمیه خواهران «الشهید بنت الهدی صدر» در شهر مقدس قم است.

 

همچنین زیارت حرم امام رضا(ع)، مرقد امام راحل، حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) و بازدید از موزه دفاع مقدس و موزه آستان قدس رضوی از دیگر برنامه‌های فرهنگی برای بانوان طلبه شهر نجف است.

 

بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته قرار است که بانوان طلبه شهر نجف اشرف به مدت 11 روز میهمان حوزه‌های علمیه خواهران کشور بوده، در دوره کوتاه مدت شرکت کنند.

 

ایجاد ارتباط میان حوزه‌‌های علمیه خواهران کشور با سایر حوزه‌های علمیه خواهران کشورهای اسلامی از اهداف برپایی این دوره با حضور طلاب خواهر شهر نجف است./998/د102/ی

 

منبع:  مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران

ارسال نظرات