۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۰
کد خبر: ۴۳۱۰۱۹
امام جمعه قیدار:

سبب غربت قرآن در ماه رمضان نباشیم

امام جمعه شهرستان قیدار با اشاره به ضرورت برگزاری جلسات قرائت قرآن کریم در این ماه گفت: ماه مبارک رمضان ماه نزول قرآن کریم است، نکند قرآن در ماه نزولش هم غریب و مظلوم باشد.
امام جمعه قیدار

حجت الاسلام سید علی طالبی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه قیدار، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در زنجان، با اشاره به لزوم آماده سازی نفس برای ماه مبارک رمضان اظهار داشت: در این چند روز موفق به توبه و اصلاح نفس شویم و با سلامت نفس بدون کینه و کدورت داشتن از دیگران در ماه مبارک حضور یابیم.

 

وی در ادامه با اشاره به فرازی از مناجات شعبانیه گفت: این که در مناجات شعبانیه می خوانیم «الهی هب لی کمال الانقطاع الیک ...» بیانگر این مطلب است که مردان الهی باید پیش از رسیدن ماه مبارک رمضان خود را آماده سازند و از غیر خدا انقطاع حاصل کنند تا به میهمانی خدا برسند.

 

این مقام مسؤول در ادامه با اشاره به اهمیت حضور مردم در مساجد در این ماه شریف افزود: در ماه مبارک رمضان  شرکت در مساجد، مجالس وعظ، منابر و سخنرانی ها از اهمیت فراوانی برخوردار است که نباید مردم از آن غفلت نمایند؛ چرا که پیامبر اکرم (ص) مساجد را به عنوان بازار آخرت معرفی کرده و امام صادق (ع) نیز آن را به عنوان محبوب ترین سرزمین ها پیش خدا در دنیا بیان می کند.

 

امام جمعه شهرستان قیدار در ادامه با اشاره به برگزاری جلسات قرائت قرآن کریم در این ماه تصریح کرد: ماه مبارک رمضان ماه نزول قرآن کریم است، نکند قرآن در ماه نزولش هم غریب و مظلوم باشد، از این رو تلاش کنیم در همه مساجد جلسات قرائت قرآن کریم برگزار شود چرا که در شنیدن کلام الهی اثری ویژه وجود دارد، همانطور که گاهی پیامبر (ص) به عبدالله بن مسعود می فرمود: تو قرآن بخوان تا من گوش کنم.

 

حجت الاسلام طالبی در ادامه با بیان این که خود را از موعظه بی نیاز ندانیم، گفت: خودمان را از موعظه و آموختن احکام و معارف الهی بی نیاز ندانیم؛ چرا که گاهی حتی رسول خدا به جبرئیل می فرمود مرا موعظه کن، گاهی حتی امیر المومنین (ع) به غلام خود قنبر می فرمود مرا موعظه کن، پس هیچ کس نباید با توجه به این روایات خود را بی نیاز از موعظه قلمداد کند.

 

وی در پایان با اشاره به لزوم مطهر ساختن ثروت خویش با پرداخت خمس و زکات مال اظهار داشت: مهم تر از همه در غذای خود دقت کنیم که از حرام نباشد یعنی اگر زکات یا خمس مال خود را ندادیم آن را حساب کنیم و بپردازیم؛ چرا که رسول خدا (ص) فرمودند: عبادت کسی که حرام خواری می کند مانند ساختمانی است که بر روی شن زاری روان بنا شده باشد./949/302/ب3

ارسال نظرات