۲۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۱
کد خبر: ۴۳۱۹۲۵
لاریجانی پس از گزارش ظریف در مجلس:

بانک ها همچنان برای برقراری ارتباط با ایران مشکل دارند

رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس، دولت و شورای نظارت بر برجام باید جلوی زیاده‌خواهی‌های آمریکایی‌ها را بگیرند، گفت: آمریکایی‌ها سعی در ایجاد رخنه در چارچوب‌ها و مقررات برجام دارند.
لاریجانی رییس مجلس

به گزارش خبرگزاری رسا، دکتر علی لاریجانی در نشست علنی امروز (یکشنبه، 23 خرداد) مجلس شورای اسلامی پس از پایان گزارش وزیر امور خارجه در صحن علنی مجلس گفت: مسائلی که در منطقه وجود دارد به قدری متنوع، حاد و داغ است که وزیر امور خارجه باید یک جلسه اختصاصی دیگر برای توضیح مسائل منطقه‌ای در مجلس حضور یابد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مذاکرات هسته‌ای، مذاکراتی سخت، حساس، پیچیده و چند جانبه بود، افزود: تیم هسته‌ای برای به ثمر نشستن مذاکرات زحمت بسیاری کشیدند و تا آن جا که بنده پیگیر مسائل کاری آن‌ها بودم شاهد تلاش فراوان آن‌ها برای دفاع از حقوق ملت ایران بودم البته ایستادگی یک کشور در مقابل چند کشور کار سختی بود و تیم هسته‌ای در قسمت اعظم کار موفق بودند.

 

دکتر لاریجانی ادامه داد: برخی کشورها به دنبال ایجاد مشکلات در پرونده هسته ای هستند که باید با دقت حوادث را رصد کرد.

 

وی با بیان اینکه برآیند صحبت نمایندگان و وزیر امور خارجه دو موضوع است، تصریح کرد: مجلس، دولت و شورای نظارت بر اجرای برجام باید با دقت پیگیر حوادث باشند تا جلوی زیاده‌خواهی‌های آمریکایی ها و برخی کشورها گرفته شود؛ چراکه مرتبا در کنگره مسائلی تصویب می شود و فشارهایی وارد می آید و با لابی‌ها سعی در ایجاد رخنه در چارچوب‌ها و مقررات برجام دارند.

 

دکتر لاریجانی با تاکید بر اینکه تیم مذاکره کننده هسته‌ای و آقای ظریف باید مراقب زیاده‌خواهی‌های آمریکایی‌ها باشند، افزود: شواهد چند ماه اخیر نشان می‌دهد که آمریکایی‌ها و برخی کشورها برای اعمال فشارها از کانال‌های دیگر غیر هسته‌ای ترغیب شده‌اند.

 

وی با بیان اینکه طبق مصوبه مجلس اگر تحریم‌هایی در سایر شئون ایجاد شود ایران باید اقدام متقابل انجام دهد، ادامه داد: شورای هسته‌ای و وزارت خارجه باید در این خصوص پیشنهادات لازم را ارائه دهند و باید با دقت این حوادث را رصد کرد که فشار بلاوجهی به ایران نیاورند.

 

دکتر لاریجانی با اشاره به اینکه هدف از توافق برجام که تبدیل به قانون شده و نیازمند حمایت همه‌جانبه است ایجاد یک فضای مناسب برای سرمایه گذاری در کشور و یک اقتصاد پویا است، اظهار کرد: ایجاد فضای مناسب برای سرمایه گذاری به دیپلماسی اقتصادی نیاز دارد البته مشاهده شده که آقای ظریف جهت‌گیری خود را در وزارت خارجه توسعه اقتصادی قرار داده‌اند که مجلس از این فکر حمایت می‌کند.

 

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه در داخل کشور باید فضای آرام برای سرمایه‌گذاری ایجاد شود، افزود: برای اجرای اقتصاد مقاومتی نیازمند فضای آرام برای جذب سرمایه‌گذاری هستیم همچنین برای تسهیل فضای کسب و کار باید قوانینی در مجلس ایجاد شود.

 

وی با بیان اینکه مشکل برقراری ارتباط با بانک های خارجی باید رفع شود، ادامه داد: بانک‌های بزرگ برای برقراری ارتباط با ایران مشکل دارند و سرمایه‌گذاری‌های بزرگ نیز از طریق این بانک‌ها انجام می‌شود.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دستگاه سیاست خارجی باید از فرصت توافق هسته‌ای استفاده کند و فضای سیاسی کشور متناسب با سرمایه گذاری اقتصادی باشد که این نیازمند شکل‌گیری اراده جمعی در کشور برای استفاده از توافق هسته‌ای برای جذب سرمایه‌گذاری است./924/د102/ج

ارسال نظرات