سلامت اجتماعي جامعه در گرو ترویج فرهنگ عفاف و حجاب است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام علی غفاری، مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران امروز در نشستی که همزمان با سالروز عفاف و حجاب در ساری برگزار شد با تأکيد بر اينکه حجاب در همه اديان الهي واجب بوده است، خاطرنشان کرد: اين مهم در اسلام نيز يکي از ضروريات دين است و با توجه به آيات متعددي که نازل شده، کاملا اين موضوع مشخص است.
وي افزود: در آيات قرآن و در روايات از ائمه معصومين(ع) نسبت به اين مهم توجه فراواني شده و با درک قرآن مي توان جواب همه سؤالات مبهم در زمينه عفاف و حجاب را به روشني دريافت.
حجت الاسلام غفاری با بیان این که زنان تجسم حرمت و عفاف در جامعه هستند و حجاب براي آنان نيز يک نوع نحوه احترام گذاشتن و حرمت قائل شدن است، اظهار داشت: مقوله حجاب به معني منزوي کردن زنان نيست و داشتن حجاب به هيچوجه نبايد مانع فعاليتهاي سياسي، اجتماعي و علمي زنان شود.
وی تبيين راهکارها و ترويج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه را وظيفه و رسالت همگاني دانست و گفت: در يک جامعه اسلامي آحاد مردم وظيفه دارند در جهت نهادينه کردن اين فرهنگ اصيل اسلامي گام بردارند.
حجت الاسلام غفاری با بيان اين که فعاليتهاي فرهنگي در راستاي ترويج فرهنگ عفاف و حجاب بايد به صورت مستمر و با ارائه روشهاي مدبرانه صورت گيرد، چرا که در غير اينصورت ابتر خواهد ماند، افزود: در حوزه ترويج اين فرهنگ اسلامي بايد با برنامه ريزي هدفمند گام برداريم.
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران بدحجابي را مشکلي مهم در جامعه اسلامي دانست و با بيان اين که متأسفانه ورود مدهاي غربي هر روز بر اين مشکل مي افزايد، تصريح کرد: جامعه ما در چنين شرايطي نيازمند ارائه الگويي فاطمي در عرصه عفاف و حجاب است.
استاد حوزه علمیه بد حجابي را عامل مهم انحراف در جامعه دانست و تصريح کرد: ترويج بي بند و باري و فساد در جامعه اسلامي به يقين سلامت اجتماعي جامعه را به خطر خواهد انداخت.
وي با بيان اين که رسانه ها به ويژه صدا و سيما در عرصه نهادينه کردن فرهنگ عفاف و حجاب نقش بسيار تأثيرگذاري برعهده دارند، تصريح کرد: اين مجموعههاي اثرگذار بايد در طول روز بخشي از فعاليت هاي خود به تبليغ حجاب در جامعه اختصاص دهند.
حجت الاسلام غفاری با بيان اين که ترويج فرهنگ حجاب و پوشش اسلامي در جامعه نيازمند همکاري همه متوليان فرهنگي کشور است، گفت: صدا و سيما به عنوان يک مجموعه تأثيرگذار بايد با ارائه الگوهاي مناسب پوششي نقش مهمي را در ترويج فرهنگ عفاف و حجاب داشته باشد.
وی با بیان این که جامعه بيعفت، جامعه در حال زوال و سقوط است كه هميشه احتمال نابودي و مرگ آن ميرود، گفت: اگر در جامعه نشانههايي از حجاب و عفت ديده نشود آن جامعه ديگر كاركرد و كارآيي خود را در عرصه اجتماعي از دست داده است.
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران افزود: برخلاف ساير اعمال در عمل به حجاب و عفت ظاهر امر بسيار حساس است، اما در باطن نيز بايد به عفت درون و تقويت روحيه باطني بحث حجاب بيشتر دقت و تأكيد صورت گيرد.
وي به ادعاي برخي كشورها و رژيمهاي ضدديني عليه حجاب اشاره كرد و ادامه داد: نه تنها در دين اسلام حجاب به معناي محدوديت براي زن نيست، بلكه يك مصونيت حقيقي از لااباليگري جامعه است.
حجت الاسلام غفاری با اشاره به این که زناني كه از حجاب و عفت كامل برخوردار هستند از يك آرامش و امنيت كافي برخوردار خواهند بود، گفت: جامعهاي که در آن بانوان با حفظ حجاب ظاهر ميشوند، آن جامعه با آرامش و امنيت روحي بيشتري ميتواند به سوي سعادت و کمال حرکت کند.
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران با اشاره به این که حجاب از ارزشهاي فطري است که رعايت آن شخصيت انسان را تضمين ميکند و از اين رو اسلام رعايت حجاب را مورد تأکيد قرار داده است، اظهار داشت: حجاب به دور از ظواهر فردي زن سبب رشد فکري، اجتماعي، سياسي، علمي و معنوي زنان ميشود.
وی با اشاره به این که عفاف و حجاب تحکيم بخش بنيان خانواده است و در اين باره امروز شاهد هجمههاي شديدي از سوي بدانديشان و کج باوران جهاني هستيم، گفت: حجاب به معني منزوي کردن زن نيست، بلکه موجب پويايي و رشد زنان در همه زمينهها ميشود.
حجت الاسلام غفاری با بیان این که گسترش روزافزون فضای مجازی و ترویج بیبندوباری در کشورهای جهان اسلام همگی نشان از هدفمند بودن تهاجم فرهنگی فکری و تبلیغی دشمن دارد، اظهار داشت: عفاف و حجاب در جوامع اسلامی مسألهای اساسی است و به همین خاطر دشمنان اسلام و قرآن واین نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران سعی میکنند با گسترش بیبندوباری اعتقادات مذهبی مسلمانان را از بین ببرند.
وی اظهار داشت: رعایت عفاف و حجاب در جامعه در بالابردن امنیت خلاقی و اجتماعی جامعه تأثیرگذار است و در واقع هم از انحطاط اخلاقی جامعه و هم از هم پاشیدگی بنیان خانوادهها و آشفتگیهای ذهنی، بزهکاری و حتی بیماریهای روحی و روانی جلوگیری میکند.
مدیر حوزه علمیه مازندران با اشاره به اینکه اسلام با حفظ حرمت زنان و شخصیت آنان و دور شدن از نگاههای آلوده به آن ها دستور پوشش لازم داده است، تصریح کرد: پس اگر جامعهای بخواهد به سمت کمال و سعادت حرکت کند بیشک باید از هر چه که مانع و مزاحم است دوری کند و بیحجابی و کمی عفت در بین زنان یک جامعه به لحاظ گرایشهای شهوانی مانع رشد و کمال آن جامعه خواهد شد./950/202/ب2