داشتن نگاه عدالت گرایانه مهمترین نیاز امروز نظام اسلامی/ بیان نقاط ضعف از ضرورتها و عامل رشد است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری، عصر امروز در دیدار برخی از مدیران ارشد و اجرایی این استان با وی، اظهار کرد: لازم است از برنامههای فراگیر دولت در هفته دولت و ارتباط نزدیک و صمیمی که از طرق مختلف با اقشار جامعه برقرار کرد تجلیل و قدردانی کنیم.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه نظام مردمی از ضرورتهای جمهوری اسلامی ایران است، تصریح کرد: حمایتها، تقویتها و پشتیبانیها به معنای بیان یکطرفه قضایا نیست و ذکر نقاط ضعف از ضرورتها و عامل رشد است.
حجت الاسلام والمسلمین نکونام با بیان اینکه حکومتهایی که به تعریف و تمجید عادت کنند، دولتمردان موفقی نخواهند داشت، یادآور شد: نقاط ضعف و کاستیها نباید پوشیده بماند و جا دارد که نقاط قوت مورد توجه و نقاط ضعف مورد توجه بیشتر قرار گیرد.
امام جمعه شهرکرد خاطرنشان کرد: همه دین وابسته به این است که انسان مؤمن، خیرخواه و نصیحت کننده باشد و می بینیم که رهبر معظم انقلاب نیز مدام به نقاط حساس توجه دارند و مکرراً در بیانات خود به آن اشاره می کنند.
وی انتقادپذیری و نهراسیدن از انتقاد را توصیه اکید به دولتمردان دانست و افزود: نظامی روی پا می ماند که بر اساس عدالت حرکت کند و همه اقدامات و فعالیتهایش عدالت محورانه باشند چراکه عدالت از ضرورتهای مهم جامعه اسلامی است و اگر به درستی اجرا شود خود را نشان می دهد.
رییس شورای فرهنگ عمومی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران یک امانت بزرگ است و امام خمینی(ره) فرمودند مراقب باشید انقلاب به دست نااهلان نیفتد و زمامداران نااهل نشوند، خاطرنشان کرد: نظام اسلامی در همه جا نیازمند عدالت است، همه تلاشمان باید این باشد که تفاوت بین زندگی ها وجود نداشته باشد و همه مردم به یک اندازه از بهداشت، راه، آسایش و رفاه برخوردار شوند که لازمه این امر داشتن نگاه عدالتگرایانه است.
حجت الاسلام والمسلمین نکونام به لزوم وجود یک همترازی و یکنواختی در کل کشور و در زندگی های مردم اشاره کرد و افزود: چهارمحال و بختیاری یکی از استانهایی است که نیازمند یک نگاه ویژه است؛ دولتمردان و مسؤولان باید تلاش کنند تا امکاناتی که در این استان و دیگر استانهای مشابه ایجاد می شود مشابه و همتراز استانهای برخوردار یا نیمه برخوردار باشد.
امام جمعه شهرکرد با تأکید بر اینکه چهارمحال و بختیاری را نمی توان حتی یک استان نیمه برخوردار توصیف کرد چرا که شرایط زندگی در برخی از روستاهای آن بسیار پایین است، گفت: امید است با شرایط خوبی که از نظر فضای همدلی، همراهی و جدیتی که در این استان در بین مسؤولان حاکم است، شاهد ارتقای این استان از نظر امکانات باشیم./9457/202/ب2