۱۲ آبان ۱۳۹۵ - ۲۳:۰۵
کد خبر: ۴۵۹۱۷۰
آیت الله مجتهد شبستری:

اهتمام عمومی به زکات نیازمند فرهنگ سازی است/ زکات عامل ریشه کنی فقر در جامعه

امام جمعه تبریز با بیان اینکه اهتمام عمومی به پدیده زکات نیازمند فرهنگ سازی و بیان اهمیت و برکات زکات است، گفت: باید از طریق مبلغان، روحانیت و عاملان زکات به بیان ارزش و اهمیت زکات پرداخت تا شاهد اهتمام و توجه بیشتر مردم به این امر باشیم.
آیت الله مجتهد شبستری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، آیت‌الله محسن مجتهد شبستری، نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی عصر امروز در جلسه شورای زکات استان، پرداخت زکات را عامل ریشه کنی و از میان رفتن فقر در جامعه اسلامی دانست و اظهار داشت: اهتمام عمومی به فریضه زکات در طول عمر، یک امر ضروری و لازم است.

وی با بیان اینکه مدیریت صحیح و دقیق زکات و جمع آوری آن عامل پیشبرد اهداف و تقویت زیرساختها در کشور خواهد شد، ابراز داشت: با توجه به شرایط اقتصادی و معیشتی مردم در کشور می توان گفت احیای زکات و ترویج آن از اوجب واجبات در جامعه است تا بخشی از مشکلات اقتصادی از این رهگذر رفع شود.

امام جمعه تبریز با بیان اینکه توزیع صحیح ثروت و ایجاد و ترمیم مراکز عام المنفعه از جمله برکات زکات است، خاطرنشان کرد: زکات یک حق الناس اجتماعی است، حق الناس در زکات از حق الناس فردی حساس تر و پاسخ گویی در برابر آن بسیار سخت است و باید در وقت خود و طبق دستور الهی به جا آورده شود.

وی با بیان اینکه مسأله زکات در قرآن در کنار مهم ترین فرایض اسلامی یعنی نماز ذکر شده است، گفت: عمل به فریضه زکات عامل طهارت نفس و تقویت بُعد معنوی انسان می شود، زکات دارای برکات فراوانی برای جامعه است که توجه به آن و ترویج آن یک وظیفه شرعی است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه اهتمام عمومی به پدیده زکات نیازمند فرهنگ سازی و بیان اهمیت و برکات زکات است، خاطرنشان کرد: باید از طریق مبلغان، روحانیت و عاملان زکات به بیان ارزش و اهمیت زکات پرداخت تا شاهد اهتمام و توجه بیشتر مردم به این امر باشیم.

همچنین دشتی، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان در این جلسه با بیان اینکه استان استان آذربایجان شرقی بعد از استانهای تهران و فارس بیشترین استان کشور در پرداخت زکات است، گفت: ۷ ماه نخست سال جاری۷۰ میلیارد ریال از میزان ۴۰۰ میلیارد ریال در آمد کمیته امدام مربوط به امر زکات بوده است.

وی با بیان اینکه در استان آذربایجان شرقی ۷۲ درصد از درآمدهای زکات برای نیازمندان هزینه شده است، ابراز داشت: مابقی از مبالغ زکات جمع آوری شده در استان برای پروژه های عمرانی هزینه شده است، فلسفه حقیقی زکات در امر نخست فقر زدایی از جامعه است، از این رهگذر عمده هزینه کرد زکات برای نیازمندان صرف شده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) با اشاره به اهمیت ترویج و تبلیغ فریضه زکات، خاطرنشان کرد: فرهنگ زکات با توجه به برکات آن یک امر ضروری است، مردم باید با برکات زکات آشنا شوند تا اهتمام بیشتری به این امر داشته باشند، از این رو با همین هدف ۴ هزار نفر رابط و عامل زکات در روستاهای استان فعال هستند./۸۵۴/202/ب2

ارسال نظرات