۱۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۶
کد خبر: ۴۵۹۳۳۸
امام جمعه کاکی:

دکترین نظام جمهوری اسلامی ایران مبارزه با مستکبران است

امام جمعه کاکی گفت: دکترین نظام جمهوری اسلامی ایران مبارزه با مستکبران است و براین مبنا و با توجه به شرافت انسانی همچنان شعار مرگ بر آمریکا و انزجار از شیطان بزرگ حرف اول و آمریکای جنایتکار دشمن درجه اول نظام وملت است.
راهپیمایی 13 آبان در مشهد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بوشهر حجت الاسلام محمد محمدی پیش از ظهر امروز در جمع تجمع استکبارستیزی مردم شهر کاکی به مناسبت یوم الله 13 آبان، گفت: یوم الله 13 آبان روز برائت از مستکبرین و امریکای جنایتکار است و این روز یکی از مهم ترین اوراق سند انقلاب اسلامی است.

امام جمعه کاکی افزود: سه حادثه مهم تبعید امام عظیم الشان درسال 43، کشتار بی رحمانه  و شهادت دانش آموزان در سال 57 و انقلاب دوم تسخیر لانه جاسوسی از سوی دانشجویان درسال 57 سبب نامگذاری این روز به نام اسنکبار شده است.

وی با تأکید بر اینکه این تاریخ و اسناد مهم و مبنایی انقلاب اسلامی باید به دانش آموزان بازخوانی شود اظهار کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند، اسنادی از لانه جاسوسی که به کتاب تبدیل شده چرا اثری از آنان در کتابهای درسی نیست، باید آورده شود و دانش آموزان آشنا شوند.

حجت الاسلام محمدی بیان داشت: بدعهدی و غیر قابل اعتماد بودن آمریکا امری روشن و مسلم است و رهبر انقلاب بارها فرمودند و با مستندات و معقولات تذکر در بد عهدی آمریکا داده اند.

امام جمعه کاکی گفت: امروز فرزندان انقلاب که مذاکره کردند و به تمام تعهدات عمل کرده اند معترفند آمریکا بدعهدی کرده است که رئیس جمهور ایران هم در هفتاد ویکمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل از بدعهدی و رفتار دو گانه آمریکا انتقاد کردند.

وی با اشاره به اینکه کشور آمریکا که مشکلات عدیده ای امروز دامنگیر آن هست و از پس حل مشکلات خودش بر نمی آید چگونه می تواند مشکلات ما را حل کند خاطرنشان کرد: دکترین نظام جمهوری اسلامی ایران مبارزه با مستکبرین است و بر این مبنا و با توجه به شرافت انسانی همچنان شعار مرگ بر امریکا و انزجار از شیطان بزرگ حرف اول و آمریکای جنایتکار دشمن درجه اول نظام و ملت است./101/846/ب1

ارسال نظرات