۲۱ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۷
کد خبر: ۴۶۶۴۳۱
استاد حوزه علميه قم:

دشمن به دنبال جدایی نسل جوان از انقلاب، ولایت فقیه و عالمان دینی است

استاد حوزه علميه قم گفت: دشمنان نظام اسلامي هزينه‌هاي هنگفتي مي‌کنند تا جوانان را از امام زمان(عج) انقلاب و ولايت فقيه جدا کنند و کاري کنند تا عالمان ديني نزد جوانان محبوبيت نداشته باشند.
حجت الاسلام ناصر خلج

به گزارش خبرنگار خبرگزاري رسا در كاشان، حجت الاسلام ناصر خلج شنبه شب در جلسه بصيرتي اخلاقي مسجد سلمان کاشان با اشاره به سختي‌هاي دينداري در آخرالزمان، گفت: دشمنان نظام اسلامي هزينه‌هاي هنگفتي مي‌کنند تا جوانان را از امام زمان(عج)، انقلاب و ولايت فقيه جدا کنند و کاري کنند تا عالمان ديني نزد جوانان محبوبيت نداشته باشند.

وي با اشاره به آيه پاياني سوره آل عمران وظايف منتظران ظهور را در سه محور  بيان کرد و گفت: صبر بر انجام واجبات و ترک محرمات، اتحاد و ايستادگي در مقابل دشمن و برقراري ارتباط با امام زمان(عج) از جمله مهمترين وظايف منتظران در عصر غیبت است.

وي با بيان اينکه انسان منتظر هيچ‌گاه آسوده نمي‌نشيند، در رابطه با معناي انتظار، گفت: انتظار يک حالت نفساني است که وقتي انسان يقين دارد و يا حتي احتمال مي‌دهد که در آينده اتفاقي رخ خواهد داد، در او ايجاد مي‌شود و نقطه مقابل انتظار، حالت يأس و نااميدي است که انسان يقين دارد و يا احتمال مي‌دهد که زمينه‌هاي يک واقعه فراهم نيست.

اين مبلغ کشوري ادامه داد: بنابر آيات قرآن و روايات اسلامي، ايستادگي در مقابل دشمن از مهمترين وظايف مسلمانان به ويژه در دوران غيبت است، چرا که دشمنان به طور شبانه‌روزي کار مي‌کنند، آنها امام زمان(عج) را انکار نمي‌کنند بلکه به وسيله هنر و تبليغات او را به انحراف مي‌کشانند و قيام او را بي‌اثر جلوه مي‌دهند.

حجت الاسلام خلج با اشاره به اينکه امام زمان(عج) پدر معنوي انسانها است، اظهار داشت: يکي از مهمترين وظايف منتظران، برقراري ارتباط با امام است که شناخت ظاهري و شناسنامه‌اي مقدمه اين ارتباط است اما از آن مهم‌تر معرفت قلبي و باطني امام است که از آن با عنوان «بصيرت» ياد مي‌شود.

استاد حوزه علميه قم در مورد معناي بصيرت بیان داشت: ابوبصير از شاگردان امام صادق(ع) بود اما بينايي نداشت، ولی با اين حال نور امام را درک مي‌کرد و مي‌توانست جاي امام را تشخيص دهد، از اين رو او را ابوبصير ناميدند چرا که داراي بصيرت بوده است، بنابراين بصيرت به معناي شناخت جايگاه امام و ارتباط با حقيقت او است.

وي در رابطه با اينکه چرا به امام زمان(عج) قائم مي‌گويند، عنوان کرد: امام زمان(عج) را براي اين قائم مي‌نامند كه «يقوم بعد موت ذکره» بعد از آنکه ياد و نام او در جامعه بميرد قيام مي‌کند، از اين رو بايد شبانه ‌روز تلاش کنيم تا ياد و نام او را در ذهن و قلب خود زنده نگه داريم و جاي بسي تأسف است که در انتخاب نام فرزندان خود از اسامي اهل بيت(ع) فاصله گرفته‌ايم چرا که دشمنان ذائقه مردم ما را تغيير داده‌اند.

حجت الاسلام خلج ادامه داد: فکر نکنيم اگر حضرت را ياد مي‌کنيم کار بزرگي کرده‌ايم چرا که آن بزرگوار شبانه روز به ياد ما بوده و از پدر و مادرمان نسبت به ما مهربان‌تر هستند و از گرفتاريها و مشکلات ما ناراحت مي‌شوند همانطور که در نامه امام زمان(عج) به شيخ مفيد به اين حالات اشاره شده است.

وی با اشاره به ماجراي علي بن مهزيار که پس از 19 سال توفيق يافت تا به محضر حجت بن الحسن شرفياب شود، گفت: امام زمان(ع) خطاب به او عواملي را بر مي‌شمارد که شيعيان را از آن حضرت دور مي‌دارد که مي توان به جمع‌آوري پول و ثروت، تکبر بر ضعيفان و قطع رحم اشاره كرد.

لازم به ذكر است، مسجد سلمان فارسي خيابان اميركبير، خيابان سلمان فارسي نرسيده به پل دشت چال، يكي از مساجد فعال شهرستان كاشان در امور فرهنگي است كه چندين سال متوالي است سلسله بحث هاي بصيرتي اخلاقي به همت و تلاش امام جماعت اين مسجد، حجت الاسلام سيد محمد لاجوردي برگزار مي شود./1307/202/ب2

ارسال نظرات