۲۷ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۵
کد خبر: ۴۶۷۹۳۷
استاد حوزه علمیه:

شیعه انگلیسی و وهابیت دو لبه قیچی برای نابودی مسلمانان هستند

مدرس کشوری جنگ نرم گفت: باید بدانیم بخشی از کشتار مسلمانان در سوریه و عراق به سبب خصومت هایی است که با سخن، رفتار و عملکرد شیعه انگلیسی و وهابیت رخ می دهد و در واقع اینها دو لبه قیچی نابودی مسلمانان هستند.
وهابیت و شیعه انگلیسی

حجت الاسلام سید رضا موسوی کارشناس مذهبی و مدرس کشوری جنگ نرم در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، در رابطه با لزوم وحدت مسلمانان گفت: در حال حاضر مخالفان جدی وحدت مسلمانان که دست نشانده استعمارند از سویی وهابیت است که جنبشی سیاسی و محدود محسوب می شود و از سوی دیگر شیعه انگلیسی و آمریکایی است که سعی دارد از طریق دست نشانده هایی همچون الله یاری و یاسر الحبیب اهل تسنن و وهابیت را تحریک کرده و به این اختلافات دامن زنند.

وی تاکید کرد: باید بدانیم بخشی از کشتار مسلمانان در سوریه و عراق به سبب خصومتهایی است که با سخن، رفتار و عملکرد شیعه انگلیسی و وهابیت رخ می دهد و در واقع اینها دو لبه قیچی نابودی مسلمانان هستند چراکه وهابیت با همبستگی اسرائیل در جهت نابودی مسلمانان حرکت می کند و شیعه انگلیسی با دلارهای آمریکایی و انگلیسی در جهت از بین بردن وحدت میان شیعیان (زیرا این فرقه به انقلاب و ارزشهایش، امام راحل (ره) و شهدا مطلقا ایمان ندارند) و همچنین وحدت میان شیعه و سنی حرکت می کنند.

حجت الاسلام موسوی زمینه ایجاد وحدت را آگاهی افزایی و بصیرت افزایی دانست و اظهار داشت: در طول تاریخ، اهل تسنن آگاه و شیعیان هوشمند با وجود اختلافات نظری میانشان، هرگز با یکدیگر دشمنی و درگیری نداشتند زیرا هیچ آیه و روایتی مبنی بر جواز کشتار پیروان و سب و لعن رهبران دو مذهب اسلامی وجود ندارد.

وی خاطر نشان کرد: با دقت در سیره پیامبر (ص) و اهل بیت مطهرشان می بینیم پیامبر(ص) منادی وحدت مسلمانان بودند همچنین امیرمؤمنان علی (ع) نیز در حالی که خار در چشم و استخوان در گلو داشتند در جهت حفظ اساس دین صبر کرده و به گونه ای عمل کردند که پس از رحلت پیامبر (ص) اسلام به دلیل اختلافات داخلی نابود نشود.

این مدرس کشوری جنگ نرم ابراز داشت: اختلافات از عدم آگاهی و معرفت افراد نسبت به دین و عدم دشمن شناسی آنان نشأت می گیرد زیرا تا نسبت به قرآن و سیره پیامبر (ص) و اهل بیتشان معرفت کافی نداشته باشیم نمی توانیم دشمنان اسلام را شناسایی کنیم و در صورت عدم شناخت دشمن گرفتار دسیسه های آنان می شویم.

وی ادامه داد: البته علما و بزرگان دین ما نیز همچون علامه امینی، سید مرتضی، سید رضی و شیخ مفید و امثال اینها هرگز اهل سنت را سب و لعن نکردند و به اختلافات دامن نزدند بلکه در زمینه وحدت در رفتار و ارتباطات (نه وحدت دراندیشه) تلاش کردند زیرا مسلمانان اشتراکات زیادی دارند پس باید این مشترکات تقویت شود تا دشمنی ها گسترش نیابد.

حجت الاسلام موسوی افزود: وحدت یعنی مسلمانان در عرصه زندگی اجتماعی و سیاسی خود در کنار یکدیگر در مقابل دشمن بایستند تا کسانی که نمی خواهند اسلام تقویت شود شکست بخورند زیرا استعمار طرفدار هیچ یک از مذاهب اسلام نیست و هدف اصلی اش نابودی اسلام است از این رو می بینیم داعش نه تنها شیعه و بلکه سنی را نیز می کشد تا اندیشه اسلامی باقی نماند.

وی تصریح کرد: لازم است افزون بر افزایش بصیرت مسلمین و تقویت دشمن شناسی آنان فواید و آثار مثبت اتحاد مسلمانان تشریح شود همچنین باید معلوم شود مضرات عدم اتحاد مسلمین چیست و چه کسانی از دشمنی میان شیعه و سنی سود می برند؟

این مدرس دانشگاه نقش مجمع تقریب مذاهب در از بین بردن سوء ظن ها نسبت به مذاهب را مفید و مؤثر دانست و تشریح کرد: برگزاری همایش ها و نشست های روحانیان مسلمانان جهان در کنار هم و آشنایی با مراجع و بزرگان مذاهب و مناظرات علمی ایشان سبب از بین رفتن تفکرات منفی این مذاهب نسبت به یکدیگر می شود و نگاه ها را تغییر می دهد.

حجت الاسلام موسوی در ادامه اشاره کرد: البته نقش رسانه به ویژه رسانه تصویری را نیز نمی توان نادیده گرفت از این رو شاید طراحی کلیپ های اثر گذار، با تصاویر زیبا و سخنرانی های کوتاه مدت، به مراتب بیشتر از سخنرانی های طولانی مدت مؤثر باشد چرا که گاهی همین کلیپ ها، نظام فکری افراد را تغییر می دهد.

وی در پایان مطرح کرد: طبق فرمایش امام علی (ع) اساس همه خوبی ها، علم است از این رو علم به لزوم وحدت وشناخت دشمن عامل اساسی اتحاد مسلمین است چراکه منشأ همه بدبختی های مردم دنیا جهل و ناآگاهی است./302/9703/ب1

ارسال نظرات