۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۹:۰۹
کد خبر: ۴۹۵۲۳۰
مدیر حوزه علمیه بندر عباس:

مدیریت و ساماندهی منابع اقتصادی راهکار مناسبی جهت تحقق شعار سال است

مدیر حوزه علمیه برادران بندرعباس گفت: مدیریت و ساماندهی منابع اقتصادی سبب دلگرمی صاحبان بنگاه های اقتصادی کوچک و بزرگ به ادامه کار و افزایش تولید می شود و این مهم نقش بسزایی در تحقق شعار سال دارد.
اقتصاد مقاومتی

حجت‌الاسلام روح الله اولیایی مدیر حوزه علمیه برادران بندرعباس در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با اشاره به پیام نوروزی رهبر معظم انقلاب در سال ۹۶ گفت: در سال های اخیر مقام معظم رهبری با توجه به شرایط اقتصادی کشور، سال را به اقتصاد، توسعه، پیشرفت وجدان کار، اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری کردند و بی تردید نامگذاری سال به اقتصاد، تولید و اشتغال برای توجه دولت و ملت به اقتصاد و اوضاع اقتصادی کشور است.

وی افزود: بر کسی پوشیده نیست که اقتصاد کشور ما به خاطر جنگ هشت ساله، بازسازی زیربناهای اقتصادی که در جنگ از بین رفته بود و نبود امکانات اقتصادی که بتواند اقتصاد کشور را تحول دهد تا کنون دچار ضعف هایی شده است.

مدیر حوزه علمیه برادران بندرعباس در ادامه تصریح کرد: در سال های نخستین انقلاب و زمان جنگ و بعد از جنگ، همچنین تحریم همه جانبه ایران از ابتدای انقلاب تا کنون همگی دست در دست هم دادند تا اقتصاد کشور بسیار فلج شود.

وی ابراز داشت: دسیسه های بیگانگان نقش مهمی در ضعیف نگه داشتن اقتصاد کشور داشت اما با تمام شرایط بدی که داشتیم از بدو انقلاب اسلامی تا کنون تمام دولت ها به میزان توان خود گام هایی را در پیشبرد اقتصاد کشور و رونق اقتصادی همچنین استقلال در این بخش برداشتند.

حجت‌الاسلام اولیایی ادامه داد: مشکلات زیاد باعث شده که این همه فعالیت در طول چهار دهه کافی نباشد، باید همت و تلاش بیشتری شود و بر این اساس مقام معظم رهبری که خود روزی سکاندار دولت بود و برخاسته از دل مردم است و در پست های مختلف فعالیت کردند و اشراف کافی بر جامعه و اوضاع اقتصادی دارند، ضعف های موجود را می بینند و برای از بین بردن این ضعف ها با توجه به شرایط سال و زمان سال را به نامی خاص اختصاص دهند تا دولت مردان توجه ویژه ای به آن بخش کنند و برای رفع موانع و نقاط ضعف آن بخش اقدام کنند.

وی اظهار داشت: در این چند سال اخیر نیز درباره اقتصاد مقاومتی نه تنها سال را به این نام اختصاص دادند بلکه رهنمودها و راهکارهایی را هم برای اقتصاد مقاومتی ارائه کردند و تاکید می‌کنند چرا که تنها راه نجات اقتصاد کشور و برون رفت از وابستگی اقتصادی، اقتصاد مقاومتی است.

مدیر حوزه علمیه برادران بندرعباس با تاکید بر توجه جدی به ظرفیت های موجود در کشور افزود: اگر دولت و مردم توجه کافی به توانایی های موجود در کشور کنند و از ظرفیت های درونی استفاده کنند با توجه به شرایط آب و هوایی استان ها، پتانسیل های موجود در استان ها در بخش های مختلف توسعه و پیشرفت های اقتصادی بی شک می توان گام های خوبی برای بسط دادن اقتصاد مقاومتی برداشت.

وی تصریح کرد: استان های ما هر کدام در زمینه خاصی، مثل کشاورزی، معادن، صنعت،دامداری، دامپروری، نفت، گاز، توریست، گل و گیاه، صیفی جات و سبزی جات، درمانی، ماهیگیری و سایر حوزه ها حرف هایی برای گفتن دارند چه بسا بعضی از استان های ما درچند بخش توانایی دارند و می توانند به اندازه کشورهای کوچک و مطرح دنیا در اقتصاد و کشور کمک کنند .

حجت الاسلام اولیایی همچنین بیان داشت: اما آنچه که مهم است تا از ظرفیت و پتانسیل استان ها به خوبی استفاده شود مدیریت و ساماندهی منابع اقتصادی سبب دلگرمی صاحبان بنگاه های اقتصادی کوچک و بزرگ به ادامه کار و افزایش تولید می شود./۸۵۱/۳۰۲/ب۱

 

ارسال نظرات