۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۸
کد خبر: ۵۰۵۰۶۵
معاون اعزام مبلغ تبلیغات اسلامی قزوین:

امیرمؤمنان نمونه بارز تقوا و انسان دوستی است

حجت الاسلام میرزایی با اشاره به عبادت‌های حضرت علی(ع)، گفت: امیرمؤمنان(ع) نمونه بارز تقوا بود، گریه‌ها و مناجات‌های شبانه ایشان دل هر بیننده‌ای را به درد می‌آورد و مظلومیت آن حضرت را بیش از پیش نمایان و آشکار می‌کرد.
حجت الاسلام مسیح الله میرزایی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، حجت الاسلام مسیح الله میرزایی، معاون اعزام مبلغ تبلیغات اسلامی قزوین شب گذشته در مراسم شب قدر که در مسجد زینبیه قزوین برگزار شد، با اشاره به فضائل امیرمؤمنان(ع)، گفت: حضرت علی(ع) شخصیتی است که خود خداوند متعال توصیف او را کرده است، از بیتوته کردن و در بستر پیامبر خوابیدن و مجاهدت و شهامت در جنگ های بدر و خندق و خیبر، پرداخت صدقه در هنگام رکوع تا کسی‌ که به طرق آسمان از زمین آشنا‌تر بود.

وی در ادامه با اشاره به شهادت آن حضرت، افزود: نوزدهم ماه مبارک رمضان مصادف با شب قدر، شبی است که در آن شب مردی از جنس نور و آسمان فرقش شکافته شد، شهادت آن حضرت اگرچه مظلومانه است اما بیشترین مظلومیت آن حضرت در ناشناخته ماندن همیشه و هر روز علی(ع) است.

معاون اعزام مبلغ تبلیغات اسلامی قزوین در ادامه با اشاره به دستگیری آن حضرت از محرومان و مستضعفان، اظهار کرد: آن حضرت در طول دوران زندگی خود همواره دردآشنای محرومان جامعه بود و پیوسته از نیازمندان و بینوایان دستگیری می کرد آن حضرت برای یتیمان پدری دلسوز و مهربان بود و پیوسته از آنان دلجویی می کرد.

وی در ادامه با اشاره به درس گرفتن از اعمال آن حضرت، ابراز کرد: ما باید از تمام کردار و گفتار آن حضرت درس گرفته و آنها را در زندگی خود پیاده کنیم از همنشینی آن حضرت با فقرا و درماندگان و هم چنین از سفارش‌هایی که به فرزندانشان نمودند که اگر من با یک ضربت به شهادت رسیدم قاتل مرا فقط یک ضربت بزنید.

حجت الاسلام میرزایی در ادامه با اشاره به عبادت‌های آن حضرت، تصریح کرد: امیرمؤمنان(ع) نمونه بارز تقوا بودند گریه‌ها و مناجات‌های شبانه او دل هر بیننده‌ای را به درد می‌آورد و مظلومیت آن حضرت را بیش از پیش نمایان و آشکار می‌کرد؛ آن حضرت در اوج مظلومیت به شهادت رسیده و سفارش کردند بدن مطهرشان را شبانه به خاک بسپارند.

وی در پایان گفت: امیرمومنان(ع) همواره پرچمدار هدایت و منادی عدالت بود آن حضرت در زندگی خود هیچ لحظه‌ای از صراط مستقیم حق دور نشد و همواره حافظ اسلام و دستاوردهای آن بود تمام خیرات و برکات در وجود آن حضرت نهادینه شده بود و در نهایت با ندای قسم به خدای کعبه رستگار شدم جام شهادت را نوشیدند./873/۲۰۲/ب2

ارسال نظرات