رسالت اصلی زن در ساختار جامعه پرورش انسان است
حجتالاسلام سید محمد باقر علم الهدی رییس مرکز آموزش عالی قاسم بن الحسن(ع) در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، درباره جایگاه بانوان در فرهنگ ملی ایرانی اسلامی، گفت: ایران دارای فرهنگ غنی است به همین دلیل از دیر باز بانوان دارای حریم ویژه بودند و در طی تاریخ شاهد هستید که بهترین امکانات حمل و نقل، خدمات رفاهی اجتماعی و سایر موارد در ابتدا به بانوان اختصاص داشت سپس آقایان به خدمات اجتماعی دسترسی پیدا می کردند.
وی اظهار کرد: زمانی که خانمی به جمع مردان وارد می شود دارای حریم ویژهای است به همین دلیل مردان حتی در ادبیات گفتاریشان احترام و جایگاه خاصی برای زن قائل می شوند و نوع گفتارشان را تغییر می دهند.
رییس مرکز آموزش عالی قاسم بن الحسن(ع) با اشاره به جایگاه زنان در جامعه تصریح کرد: زنان انسانساز و جامعه سازان آینده می باشند، همچنین هسته مرکزی صیانت در جامعه در دامن زنان پرورش می یابد به همین دلیل دارای جایگاه ویژه ای در جامعه هستند، البته عمده زنان جامعه ما به این جایگاه کاملا اشراف دارند.
پیشرو بودن مادران علما و فضلا در رسالت خود
وی ادامه داد: مشاهیر، علما و فضلا دارای مادرانی بودند که با اصالت های مادرانه این افراد را در دامن خود پرورش دادند و با این اصالتها شخصیتهای مانند امام خمینی (ره)، علامه طباطبایی، شهید مطهری و ... را به جامعه تحویل دادند و آن بزرگوران با دیدگاه ها و افکار و پژوهش های خویش توانستند جامعه را به سمت تعالی و پیشرفت سوق بدهند.
رییس مرکز آموزش عالی قاسم بن الحسن(ع) درباره مادران خدمتگزار کشور، گفت: این مادران دارای تحصیلات آکادمیک نبودند اما به رسالت اصیل خود کاملا واقف بودند و حتی توانستد جلوتر از بانوان زمان خود عمل کنند بنابراین زنان به عنوان مادر بیشترین نقش را در جامعه ایفا کردند.
حجتالاسلام علم الهدی با اشاره به جایگاه و منزلت زن در جامعه عنوان کرد: خوشبختانه تودههای میلیونی در جامعه اسلامی ایران جایگاه و منزلت زن را به رسمیت شناختهاند و بانوان در جامعه دارای حریم قابل دفاع و منطق ارزشمند و تاثیرگذار میباشند.
عملکرد نامناسب دولتمردان درباه هویت زنان
وی درباره اقدامات و میزان گرایش مسؤولان به هویت زنان اظهار داشت: دولتمردان و مسؤولان در ادوار مختلف تاریخی عملکرد مناسبی نداشتند از این رو با پذیرش بانوان در دانشگاه ها تنها تحصیلات آکادمیک برای آنان فراهم کردند در حالی که در کنار تحصیلات باید به بانوان شرایط استفاده از علم و دانشی که برای آن زحمت کشیده اند، فراهم می شد تا از این طریق بتوانند در جهت سعادتمندی بیشتر جامعه گام بردارند.
لزوم توجه دولتمردان به رسالت اصلی زنان
رییس مرکز آموزش عالی قاسم بن الحسن(ع) بیان داشت: رسالت اصلی زن در ساختار جامعه پرورش افراد است اما متاسفانه امروز گاهی الگوهای معرفی شده از ناحیه دولتمردان بانوان را به سمت و سوی این باورهای غلط سوق می دهد که اگر فقط معادلات و فرمولهای تخصصی را فرا گیرند میتوانند تاثیرگذار باشند./۳۰۲/۸۰۷/ب۱