۰۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۷
کد خبر: ۵۱۳۶۴۶
آیت‌الله عالمی:

زکات بهترین وسیله برای پر کردن خلأ اجتماعی فقر است

رییس شورای عالی زکات کشور با بیان اینکه وجود فقیر در جامعه اسلامی خلأ اجتماعی است، گفت: زکات بهترین وسیله برای پر کردن این خلأ اجتماعی است؛ به همین دلیل باید زکات در همه شئون زندگی مردم پررنگ شود.
آیت الله عالمی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در خراسان شمالی، آیت‌الله سیدحسن عالمی، نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی و رییس شورای عالی زکات کشور، امروز در شورای زکات استان خراسان شمالی، اظهار کرد: باید روحانیان و مبلغان زکات در ترویج این فریضه الهی تنها به مشهورات اکتفا نکنند؛ بلکه به موضوع زکات به‌صورت عمیق پرداخته و منطق قرآنی را وسیله‌ای برای بیان اهمیت زکات قرار دهند تا ابعاد زکات برای مردم روشن شود.

وی ادامه داد: ایمان مردم به قرآن از هر چیزی محکم‌تر و باور آن‌ها نسبت به پیام‌های قرآنی از هر پیامی بیشتر و بالاتر است؛ ازاین‌رو برای ترویج زکات باید از پیام‌های قرآنی بهره ببریم.

نماینده مردم خراسان رضوی در مجلس خبرگان رهبری خطاب به روحانیان مبلغ زکات، گفت: با استفاده از آیات و تفاسیر قرآنی، برای تبیین زکات و وجوب آن با مخاطبان بیشتر حرف بزنید.

آیت‌الله عالمی اضافه کرد: همه ما وظیفه داریم شیوه‌ای که رسول گرامی اسلام برای بیان و تشریح زکات داشت را سیره خود قرار دهیم و افزون بر آن تلاش کنیم شیوه اهل بیت در ترویج زکات را الگوی خود قرار دهیم.

وی با تأکید بر اینکه باید با مردم از موضع عاطفی و انسانی سخن بگوییم، ادامه داد: درزمینهٔ ترویج و فرهنگ‌سازی زکات باید محتوای روایی، اجتماعی و انسانی این فریضه الهی دستمایه تبلیغ و ترویج ما باشد.

آیت‌الله عالمی تصریح کرد: باید زکات را از فراموشی و غیر معروف بودن خارج کرده و آن را معروف کنیم؛ زیرا اگرچه نماز ستون دین و اعرف معارف الهی است؛ اما اهمیت زکات بیش از نماز است.

وی ادامه داد: بر اساس آموزه‌های اسلامی قبولی بقیه اعمال و عبادات به قبولی نماز وابستگی دارد؛ این در حالی است که قبولی نماز وابسته به قبولی زکات است.

نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: اگر زکات به خوبی پرداخته شود هیچ فقیری بر روی زمین باقی نمی‌ماند و اگر الآن فقیر وجود دارد به این دلیل است که حق فقرا از سوی ثروتمندان پرداخت نمی‌شود.

آیت‌الله عالمی خاطرنشان کرد: وجود فقیر در جامعه اسلامی خلأ اجتماعی است که این خلأ باید به‌وسیله زکات پر شده و زکات در همه شئون زندگی مردم پررنگ شود./9314/پ202/ب1

ارسال نظرات