صبر و بردباری لازمه امر به معروف و نهی از منکر است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام علی اصغر تقوی شامگاه پنجشنبه در گفتوگو با سیمای خراسان رضوی به تبیین لازمه های احیای امر به معروف و نهی از منکر پرداخت و گفت: انسان گاهی اطرافیان خود را به نیکی دعوت می کند اما این دعوت را به خوبی انجام نمی دهد و روش دعوت را نمی داند؛ برای نمونه اگر انسان با برتری طلبی دیگران را امر به معروف کند، دعوت او اثر ندارد.
رییس مرکز فقهی جوادالأئمه اظهار کرد: تبلیغ دین حوصله و صبر نیاز دارد و کسی که می خواهد به احیای این فریضه بپردازد، افزون بر آگاهی و شناخت نسبت به موضوع باید تحمل و بردباری بالایی داشته باشد؛ همانطور که پیامبر گرامی اسلام(ص) بسیاری از بد رفتاری های انسان ها مانند شکسته شدن دندان مبارک شان از سوی آن ها را تحمل می کردند.
وی افزود: امام رضا(ع) مدینه را رها کرده و به خراسان آمدند تا دین خدا را تبلیغ کنند و این مثل اعلای دعوت و حقانیت است. در طول مدت 14 قرن که از ظهور اسلام گذشته، تمدن ما از فرهنگ اسلامی غنی شده است و نیروهایی در این مدت وجود داشته اند که در این فرهنگ سازی نقش آفرینی کرده اند.
حجت الاسلام تقوی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به لزوم الگوگیری از معصومان در احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر، خاطرنشان کرد: همانطور که ائمه(ع) و معصومان از پیامبران الهی اخلاق شایسته را به ارث برده اند و چنین اخلاقی در وجود ایشان متجلی بود، سجایای اخلاقی وجود حضرت معصومه(س) نیز تجلی اخلاق زنان بزرگ تاریخ مانند آسیه و هاجر و مریم(س) بود.
رییس مرکز فقهی جوادالأئمه(ع) در پایان ضمن گرامیداشت فرارسیدن ایام مبارک دهه کرامت گفت: هیچکدام از انبیا(ع) به اندازه امام هشتم(ع) عالم نبودند و از همین رو است که ما در زیارت آن حضرت ایشان را وارث اخلاق تمام انبیا(ع) معرفی می کنیم./820/پ۲۰۳/ب۱