حوزه های علمیه مروج تفکر و نگاه انقلابی در جامعه هستند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قائمشهر، حجت الاسلام والمسلمین علی معلمی، نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری امروز در دیدار مدیر و کارکنان حوزه علمیه خواهران استان، حوزه علمیه خواهران را یکی از اقدامات ارزشمند در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دانست و گفت: خوشبختانه میزان استقبال برای تحصیل در حوزه های علمیه خواهران بسیار مناسب بوده است.
وی با اشاره به این که امروز بخش قابل توجهی از جمعیت جامعه اسلامی را بانوان تشکیل می دهند، افزود: راه اندازی مدارس علمیه خواهران اقدام در خور توجهی بود که به برکت انقلاب اسلامی و نگاه بلند امام راحل، مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید محقق شد.
امام جمعه قائمشهر با بیان این که خواهران طلبه نیز باید در کنار طلاب برادر به کسب علوم حوزوی همت گمارند، خاطرنشان کرد: امروز جامعه بانوان کشور نیازمند افرادی است که بتواند به زبان آنها مسائل دینی و احکام اسلامی را تبیین و تشریح کند.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که حوزه های علمیه خواهران مراکز ارزشمندی برای تربیت و پرورش مادران متدین و مؤمنه برای آینده نظام اسلامی است، تصریح کرد: باید از همه ظرفیت ها برای تقویت و توسعه این مراکز مهم دینی بهره گیریم.
حجت الاسلام والمسلمین معلمی با بیان این که امروز حوزه های علمیه خواهران ظرفیت های بسیار مناسبی برای تربیت بانوانی توانمند، متعهد و انقلابی برای آینده کشور است، خاطرنشان کرد: این بانوان مؤمنه می توانند الگویی ارزشمند و برازنده برای نیمی از جامعه باشند.
امام جمعه قائمشهر، حوزه علمیه خواهران را ظرفیتی ارزشمند برای نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و تصریح کرد: این مراکز مهم دینی به دلیل نقش مؤثر و بی بدیل خود در ترویج فرهنگ و ارزش های دینی در جامعه بانوان کشور که مهم ترین نقش آن تربیت نسل و خانواده ای سالم برای کشور است، یک سرمایه مهم و ارزش آفرین برای نظام اسلامی محسوب می شود.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که تا پیش از انقلاب اسلامی ایران تحصیل خواهران در علوم حوزوی به صورت منظم وجود نداشت و آغاز فعالیت حوزه علمیه خواهران به عنوان یکی از اقدامات ارزشمند انقلاب اسلامی محسوب می شود، گفت: استقبال مناسب بانوان از تحصیل در مدارس علمیه خواهران نشان دهنده ظرفیت مناسب این مراکز مهم دینی است که باید قدر بدانیم.
وی با تأکید براین که باید از ظرفیت حوزه های علمیه خواهران بیشتر در بخش های دینی و فرهنگی کشور بهره گرفته شود، بیان داشت: با توجه به حضور پررنگ بانوان در جامعه اسلامی، حوزه های علمیه خواهران در ساماندهی و تقویت باورهای دینی و اعتقادی این قشر نقش بسیار مهمی می توانند ایفا کنند.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که امروز یکی از راه های مقابله با هجمه ها و توطئه های دشمنان تقویت مراکز دینی نظیر حوزه های علمیه است، تصریح کرد: حوزه های علمیه به عنوان مرکز اصلی رشد و گسترش معارف دینی در جامعه نیازمند حمایت و تقویت بیشتر هستند.
حجت الاسلام والمسلمین معلمی با اشاره به این که حوزویان همواره جزء بی ادعا ترین اقشار جامعه بودند، خاطرنشان کرد: مهم ترین و اثرگذار ترین نقش در رشد معارف دینی در جامعه اسلامی بر عهده حوزویان است، اما آن طور که شایسته بود از ظرفیت و توانمندی این بخش استفاده نشده است.
امام جمعه قائمشهر با بیان این که امروز توطئه ها و هجمه های دشمنان علیه دین و انقلاب دیگر پنهان نیست و کاملاً آشکار است، بیان داشت: در چنین شرایطی بهترین راه مقابله با این هجمه های سازمان یافته دشمنان تقویت و گسترش مراکز دینی و حوزوی هستیم.
حجت الاسلام والمسلمین معلمی با اشاره به این که دشمن به دلیل نقش مهم و تعیین کننده بانوان در خانواده و شکل دهی جامعه همه توان خود را برای انحراف در میان این قشر متمرکز کرده است، افزود: باید به منظور خنثی کردن توطئه های فرهنگی دشمن مراکز حوزوی بیش از پیش گسترش یافته و همچنین از توانمندی و ظرفیت حوزویان به ویژه خواهران طلبه در مراکز فرهنگی و آموزشی بیشتر بهره گرفته شود.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که همه ما باید وجود حوزه های علمیه خواهران را به عنوان یک فرصت ارزشمند در جهت تقویت زیر ساخت های دینی و فرهنگی کشور بدانیم، گفت: به طور حتم هر چه میزان مراکز دینی و حوزوی در جامعه بیشتر باشد، اثرگذاری توطئه های فرهنگی دشمن کمتر خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین معلمی با اشاره به رشد آمار برخی آسیب های اجتماعی در جامعه اسلامی، آن را نگران کننده دانست و افزود: گسترش ارزش های دینی و معارف اهل بیت(ع) در جامعه اسلامی با بهره گیری از ظرفیت مراکز حوزوی می تواند نقش بسیار تعیین کننده ای در کاهش این آسیب های اجتماعی ایفا کند.
وی با اشاره به جغرافیای گردشگری و توریستی مازندران به حضور میلیونی مسافران در طول سال به این استان اشاره کرد و با بیان این که ورود فرهنگ های مختلف به مازندران بر ضرورت گسترش مراکز دینی و حوزوی می افزاید، تصریح کرد: حوزه های علمیه خواهران به عنوان پیشگامان عرصه ترویج دین در جامعه بانوان نیازمند حمایت و تقویت بیشتری هستند.
امام جمعه قائمشهر در ادامه با اشاره به این که طلاب و روحانیان در تاریخ همواره بهترین الگو برای جامعه بودند، تصریح کرد: بسیاری از الگوهای علمی و اخلاقی جامعه امروز در حوزه های علمیه پرورش یافته اند.
نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری با بیان این که حوزه های علمیه مروج تفکر و نگاه انقلابی در جامعه هستند، خاطرنشان کرد: حوزه های علمیه همواره در پیشگامان دفاع از دین و انقلاب در جامعه اسلامی بوده اند.
حجت الاسلام والمسلمین معلمی با بیان این که مسؤولیت اصلی حوزه های علمیه شناخت فرهنگ راستین و انتقال آن به مردم است، تصریح کرد: حوزه های علمیه به عنوان پیشگامان عرصه دین رسالت مهمی در ترویج مبانی دینی در جامعه بر عهده دارند./۹۵۰/پ۲۰۲/ب۲