۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۵
کد خبر: ۵۳۵۹۸۳
قائم مقام حوزه های علمیه تأکید کرد؛

ضرورت به روزرسانی حوزه های علمیه در مقابل تهدیدات دشمن

قائم مقام مدیریت حوزه های علمیه کشور، تربیت نیروی انسانی مؤمن و متعهد را وظیفه اصلی حوزه های علمیه برشمرد و بر لزوم اخلاق محور بودن مدیران تاکید کرد.
قائم مقام حوزه های علمیه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قائم شهر، حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله غفوری فرد، قائم مقام مدیریت حوزه علمیه کشور امروز در جلسه مدیران مدارس علمیه استان که در مدرسه علمیه امام صادق(ع)  قائمشهر برگزار شد، ضمن گرامیداشت سالروز شهادت نخستین شهید مهراب اظهار داشت: شهید آیت الله صدوقی در پایان عمر خود با وجود کسالت شدید هرگز دست از فعالیت نکشید.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به این که روحانیت خالصانه و فداکارانه در عرصه های مختلف در جامعه حضور دارد، اظهار داشت: نتایج گرانبخش انقلاب اسلامی مرهون زحمات روحانیت و حوزه های علمیه است.

قائم مقام حوزه های علمیه کشور با بیان این که حوزه و روحانیت در شکل دهی قیام نهضت انقلاب و پیروزی آن نقش بسیار محوری را ایفا کردند، بیان داشت: امام خمینی(ره) که خود رهبری این نهضت بودند شخصیتی برخاسته از متن حوزه های علمیه بودند.

حجت الاسلام والمسلمین غفوری فرد با بیان این که نقش آفرینی حوزه و روحانیت تنها به دوران پیروزی انقلاب ختم نشد، افزود: روحانیت بعد از انقلاب نیز در عرصه دفاع مقدس و امور اجرایی ایفای نقش کرده است که نشان دهنده تأثیر نرم افزاری حوزه های علمیه در جامعه است. 

وی حوزه های علمیه را زمینه ساز ظهور امام عصر(عج) دانست و خاطرنشان کرد: تربیت و پرورش انسان های مؤمن و متعهد برای یاری به امام عصر(عج) بر عهده حوزه های علمیه است که این وظیفه بسیار سنگینی است.

قائم مقام حوزه های علمیه کشور با اشاره به ایام اربعین حسینی، پیاده روی اربعین را نشان دهنده قیام ملت های دنیا در برابر ظلم معرفی کرد و تاکید کرد: امروز بیزاری از قدرت های مستکبر ‌به وضوح در میان ملت های دنیا قابل مشاهده است.

وی با بیان این که انسان های عاشق و دلداده امام حسین(ع) با پیمودن کیلومترها مسیر نجف تا کربلا عزت و عظمت حسینی را به جهانیان نشان می دهند، خاطرنشان کرد: در هیچ جای جهان چنین عظمت مردمی دیده نمی شود.

حجت الاسلام والمسلمین غفوری فرد با بیان این که حوزه های علمیه خدمت گزاران به جامعه اسلامی هستند، بیان داشت: نخستین افتخاری که یک طلبه کسب می کند این است که عضو خانواده امام عصر (عج) می شود.

وی در ادامه با اشاره به این که دنیای استکبار در فضای حقیقی و مجازی تمام قد در مقابل ارزش های دینی و انقلابی ما ایستاده است، تاکید کرد: حوزه های علمیه باید در مقابل تهدیدات دشمن خود را بروزرسانی کنند.

قائم مقام حوزه های علمیه کشور بر لزوم کاربردی بودن مصوبات حوزه تاکید کرد و با بیان که طرح و برنامه هایی که در شورای عالی حوزه های علمیه تصویب می شوند باید در روند رشد حوزه های علمیه اثرگذار باشد، تصریح کرد: امید است از این پس در این خصوص شاهد تغییرات جدی باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین غفوری فرد هم چنین به سختی کار در مدیریت حوزه های علمیه اشاره کرد و اظهار داشت: تفاوت عمده مدیریت حوزه علمیه با سایر مراکز آموزشی در تربیت انسان های متعهد و متخصص است که قابل مقایسه با هیچ فعالیتی در عرصه علم و فرهنگ نیست و آن چه موضوعیت دارد توجه به نیروی انسانی موجود حوزه های علمیه و پرورش آن است.

وی به لزوم درونی سازی درس اخلاق در مدارس اشاره کرد و تاکید کرد: درس اخلاق در مدارس باید بر عهده اساتید همان مدارس باشد چرا که اختلاف سلیقه در میان اساتید اخلاق خارج از مدرسه نوعی بلاتکلیفی در میان طلاب را در پی خواهد داشت.

قائم مقام حوزه های علمیه کشور بر ضرورت تقویت برنامه های اخلاقی و تهذیبی در مدارس علمیه به منظور رشد معنوی و اخلاقی طلاب تأکید کرد و گفت: مدیران مدارس باید اخلاق محور انتخاب شوند تا این هدف مهم محقق شود.

وی با بیان این که اهمیت مسأله اخلاق در حوزه های علمیه همواره مورد تأکید علما و بزرگان بوده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت این مسأله با از ظرفیت اساتید اخلاق مدارس به منظور تقویت این موضوع مهم در میان طلاب بهره گرفته شود.

حجت الاسلام والمسلمین غفوری فرد همچنین مازندران را استانی طلبه خیز دانست و گفت: توقع این است که از این فرصت استفاده شود و به حضور اساتید و مدیران انقلابی در حوزه های علمیه این استان بیشتر توجه شود./۹۵۰/پ۲۰۲/ب۲

ارسال نظرات