۱۴ آبان ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۴
کد خبر: ۵۳۶۶۵۰
مدیر حوزه علمیه مازندران:

خلوص نیت مهم ترین شرط موفقیت در حوزه علمیه است

مدیر حوزه علمیه مازندران با تأکید بر این که طلابی که با خلوص نیت وارد حوزه می شوند به طور حتم آینده روشن تری دارند، گفت: یکی از مهم ترین شروط و الزامات موفقیت در حوزه این است که نیت خود را برای خداوند متعال خالص کنیم.
مدیر حوزه علمیه مازندران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسم طاهری، مدیر حوزه علمیه مازندران امروز در بازدید از مدارس علمیه نکا در جمع اساتید و طلاب این مدارس با بیان این که تحصیل در حوزه علمیه را یکی از ارزشمند ترین فرصت های علم آموزی دانست و گفت: طلاب باید قدر این لحظه ها و فرصت های ارزشمند را بدانند و در جهت علم آموزی گام بردارند.

وی با بیان این که طلاب باید به جایگاه ارزشمندی که امروز دارند بر خود ببالند، افزود: امروز یکی از بهترین راه های کمک به دین خدا و گسترش معارف اهل بیت(ع) در جامعه آموختن علم دین و انتقال آن به جامعه است.

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با تأکید بر این که طلابی که با خلوص نیت وارد حوزه می شوند به طور حتم آینده روشن تری دارند، خاطرنشان کرد: یکی از مهم ترین شروط و الزامات موفقیت در حوزه این است که نیت خود را برای خداوند متعال خالص کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین طاهری با بیان این که طلبه باید تنها دغدغه دین و ترویج آن در جامعه را داشته باشد، تصریح کرد: کسی که به عنوان سرباز حضرت ولیعصر(عج) قرار است به دین خدمت کند باید الزامات این سربازی را به خوبی انجام دهد.

مدیر حوزه علمیه مازندران با تأکید براین که طلاب حوزه باید برای موفقیت در این عرصه خطیری که در آن گام نهادند همت والا داشته باشند، خاطرنشان کرد: یک طلبه نباید تنها به آموختن سطحی علم در حوزه اکتفا کند بلکه باید از همه ظرفیت های موجود به منظور تقویت بنیه علمی خود بهره گیرد.

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان این که طلاب باید شخصیت هایی همچون امام راحل، مقام معظم رهبری و دیگر مراجع عظام تقلید را الگوی خود قرار دهند، تصریح کرد: این شخصیت های بزرگ جهان اسلام امروز در عرصه های مختلف اثرگذار بوده و هستند.

حجت الاسلام والمسلمین طاهری با اشاره به این که امام خمینی(ره) یک فقیه کامل بودند که در بسیاری از ابعاد دیگر نیز دارای جایگاه و اطلاعات عمیقی بودند، خاطرنشان کرد: امروز طلاب حوزه های علمیه نیز باید در کنار علم آموزی به دیگر مسائل روز جامعه نیز اشراف داشته باشند.

مدیر حوزه علمیه مازندران با بیان این که طلاب نباید نسبت به مسائل کشور بیگانه باشند، تصریح کرد: طلاب حوزه به عنوان مروجان دین و مکتب اهل بیت(ع) در جامعه باید با تقویت اطلاعات عمومی خود نسبت به مسائل پیش روی توجه خاصی داشته باشند.

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با تأکید براین که طلاب باید سستی در امور را کنار بگذارند و جدیت در کار را پیش روی خود قرار دهند، بیان داشت: مسیری که امروز طلاب در آن قدم نهادند ممکن است با مشکلات و سختی های بسیاری روبرو باشد، اما پایان آن سرشار از موفقیت و پیروزی است.

حجت الاسلام والمسلمین طاهری با بیان این که طلاب باید بیش از هر چیزی به تقویت تقوا و تهذیب نفس در دوران طلبگی خود توجه کنند، تصریح کرد: هر چقدر هم دانسته های خود را تقویت کنیم اما در مسیر تقویت اخلاق و تقوا سستی به خرج دهیم به طور حتم به مدارج عالی حوزه دست نخواهیم یافت.

مدیر حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که علم و اخلاق دو بال برای پرواز یک طلبه است، خاطرنشان کرد: اگر هر کدام از این دو بال ضعف داشته باشد طلبه نمی تواند پرواز کند تا به مقصد نهایی خود برسد.

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان این که طلاب باید توجه به نماز شب و دعا را در جزء اولویت های خود قرار دهند، تصریح کرد: لحظه از عمر یک طلبه نباید به بطالت گذرانده شود چون خسران بسیاری با خود به همراه خواهد داشت.

حجت الاسلام والمسلمین طاهری با تأکید براین که نباید نگاه نمر محور در حوزه حاکم شود، خاطرنشان کرد: رویکرد اصلی مدارس علمیه باید علمی و اخلاقی باشد و این مسأله همواره سفارش علما و بزرگان دینی ما بوده است.

مدیر حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که متأسفانه برخی ها تنها برای گرفتن مدرک وارد حوزه می شوند این بسیار اشتباه است، تصریح کرد: سیاست و رویکرد حوزه هیچ گاه مدرک گرایی نبوده و نیست و به طور حتم این شیوه به طور کلی مردود است.

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان این که اصل حوزه بر مبنای علم و اخلاق پایه گذاری شده است، خاطرنشان کرد: اساتید حوزه باید تلاش کنند تا حضور طلاب در مباحثه و مباحث تحقیقاتی و پژوهشی بیشتر تقویت شود.

مدیر حوزه علمیه مازندران با تأکید براین که موضوع مباحثه علمی در میان طلبه ها نباید کمرنگ شود، تصریح کرد: مباحثه یکی از اصول و پایه های اصلی حوزه های علمیه است که همواره مورد تأکید علما و بزرگان حوزه بوده است.

حجت الاسلام والمسلمین طاهری با بیان این که مسأله تحقیق و پژوهش نیز در گذشته همواره مورد تأکید بوده است، گفت: آثار و تألیفات ارزشمندی که امروز از علمای حوزه به جای مانده گوشه ای فعالیت های تحقیقاتی بزرگان حوزه در شرایط خاص گذشته بوده است.

مدیر حوزه علمیه مازندران با بیان این که مسأله پژوهش یکی از ارکان مهم در حوزه های علمیه است، افزود: با تقویت امر پژوهش در حوزه می توانیم بسترهای لازم را برای تحقق تحول در حوزه فراهم کنیم.

عضو شورای حوزه علمیه مازندران به برگزاری دومین جشنواره علامه حلی در استان اشاره کرد و گفت: خوشبختانه آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره از کیفیت و کمیت لازم برخوردار بوده است.

مدیر حوزه علمیه مازندران با بیان این که مراسم اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان جشنواره امسال دوم آذر در بابل برگزار خواهد شد، افزود: بر اساس ارزیابی های صورت گرفته میزان آثار پذیرفته شده در جشنواره امسال به نسبت سال گذشته از رشد دو برابری برخوردار بوده است./۹۵۰/پ۲۰۲/ب۲

ارسال نظرات