هجوم به باورهای قرآنی جامعه ایرانی هدف اصلی نظام سلطه
حجت الاسلام والمسلمین حسین جوشقانیان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به ارتباط دیرینه ایرانیان با دین اسلام اظهار داشت: انس و ارادت به اهلبیت(ع) در فضای حاکم بر ایران، چه در عصر حاضر و چه در عصر پیامبر(ص) هم، به واسطه هجرت سلمان فارسی شکل گرفت.
ارادت پیامبر اکرم به ایرانیان
عضو هیأت مدیره مؤسسه روایت سیره شهدا ادامه داد: اثرپذیری فرهنگ ایرانیان از اهلبیت(ع)، یک اثرپذیری بسیار بالا و مهم بوده است، بهگونهای که خود پیامبر(ص) مصداق آیه 54 سوره مائده را اقوام ایرانی سلمان معرفی میکنند.
وی افزود: با دقت در سبک زندگی دینی و مذهبی خود که برخواسته از نگاه و ایدئولوژی ماست، تأثیرات فراوانی از فرهنگ اهلبیت(ع) همچون فرهنگ درون جامعه و خانه، بیرون از فضای اجتماع و فرهنگ حاکم بر شخصیت فردی را میتوان مشاهده کرد.
فرمولهای اهلبیت برای سعادت بشر
حجت الاسلام والمسلمین جوشقانیان با بیان اینکه فرمولهایی که آن ذوات مقدسه بیان فرمودهاند؛ در فضای زندگی به منظور سعادت، سیادت و عزت ما در حال پیاده سازی است، گفت: از اینرو زمانی که وارد خانه میشوی، فرهنگ یاالله گفتن، بسم الله گفتن هنگام شروع کار، ادب سلام کردن و آنچه در سیره پیامبر و دیگر ائمه(ع) بیان شده تا نوع زندگی، اندرونی و بیرونی، فرهنگ عدم اختلاط محرم و نامحرم، رنگ و لعاب نام گذاری فرزندان به اسامی اهلبیت(ع) در آداب و رسوم ایرانیان پررنگ بوده و به چشم میخورد.
وی اضافه کرد: با دقت در پوشش، گویش و تربیت ایرانی، مشاهده میشود که بسیار متأثر از آن فرهنگ غنی هستیم و در حقیقت اصل حاکم که بر تمام شئون و زندگی ایرانیان، اصل تربیتی فرهنگ و سیره اهل بیت(ع) است.
عضو هیأت مدیره مؤسسه روایت سیره شهدا با اشاره به میزان تأثیر برخی از رویکردهای جدید غربی در تغییر فرهنگ ایرانیان بیان کرد: هرچند به واسطه برخی رویکردهای جدید به واسطه ماهواره و رسانههای اجتماعی در برخی مکانها، موجبات دوری انسانها از فرهنگ ائمه طاهرین(ع) فراهم شده؛ اما به لطف الهی آن فرهنگ به عنوان اصل حاکم در فضای زندگی جامعه ایرانی نهادینه شده است.
نظام سلطه درصدد حذف فرهنگ اسلامی
وی با بیان اینکه نظام سلطه درصدد دیکته کردن فرهنگ خود بر فرهنگ دیگر کشورها، از جمله فرهنگ قرآنی موجود در فضای کشور ایران است، گفت: دشمنان برای این کار از انجام هرگونه تلاش یا برنامهای که بتوانند، مضایقه نمیکنند.
حجت الاسلام والمسلمین جوشقانیان تصریح کرد: امروز دشمنان در فضای مجازی و غیر آن، برای پس زدن و به زیر کشیدن فرهنگ معارف قرآن و عترت، دست به انجام هر توطئهای میزنند، بنابراین برای احیای این فرهنگ ناب توحیدی بایستی از همان دوران طفولیت و حتی قبل از دبستان و پیشدبستان دست به کار شد.
وی در پایان افزود: احیای آداب و سنن و فرهنگ اهلبیت(ع) با آموزههای زیبایی همچون هنر و اسباببازی در ذهن، نگاه و فکر بچهها و فرزندان خود سبب آشنایی آنها با مبانی و ادله اسلامی بعد از رسیدن به سن رشد و بلوغ میشود، به همین خاطر ضروری است که این مبانی در متون درسی سطوح متوسطه، دبیرستان، دانشگاه و در دروس حوزه پررنگ شود./876/ت۳۰۲/س