واكنش مراجع
به گزارش خبرگزاری رسا، واكنش مراجع نسبت به اوضاع اقتصادی كشور به عنوان نمایندگی مطالبات مردم، فوق العاده مهم است.
آیت الله صافی گلپایگانی به دولت هشدار داد: اگر برای حل مشكلات امروز مردم اقدام نكنید، فردا خیلی دیر است.
آیت الله مكارم شیرازی هم با اشاره به شكایت مردم از دولت گفته است: دولت چه اصراری دارد كه مشكلات اقتصادی را با تیم ضعیف اقتصادی اداره كند؟
آیت الله نوری همدانی نیز با طرح مطالبات معیشتی مردم گفت: تقاضای ما بهبود وضع معیشت مردم و مبارزه با فساد است.
اواخر هفته گذشته عوامل ترامپ و پمپئو در چند شهر با فراخوانی كه از سوی منافقین و سلطنت طلب ها صورت گرفت سعی كردند با تجمعاتی رنگ و بوی سیاسی به مطالبات معیشتی مردم بدهند كه با حضور نیروهای انتظامی و امنیتی و هوشیاری مردم، توطئه آنها خنثی شد. ناآرامی های دی ماه گذشته نشان داد این حركت ضد انقلابی عقیم است و آمریكایی ها كه خود باعث و بانی مشكلات معیشتی مردم هستند نمی توانند از طرفی، فشار اقتصادی از طریق تشدید تحریم ها بیاورند و از طرفی اعتراض مردم را هم نمایندگی كنند.
بیبیسی و رادیو آمریكا و دیگر رسانه های ضدانقلاب، خود متوجه این دوگانه نفاق آلود شده اند. به همین دلیل شمار زیادی از اپوزیسیون خارج نشین با طرح دیدگاه های خود، حساب شان را از منافقین و سلطنت طلب ها جدا كرده و صریحاً علیه سیاست های كاسبكارانه ترامپ موضع گرفته و گفته اند تشدید تحریم ها به مردم فشار می آورد و نفرت آنها از آمریكا را بیشتر میكند. لذا بهره برداری از این فشار برای براندازی نتیجه عكس می دهد و مردم را در دفاع از نظام مصمم تر میكند.
واقعیت این است كه رئیس دولت پس از بدعهدی آمریكا و تشدید تحریم ها قدری به خود آمده، اولاً لبه تیز حمله خود را به جای اینكه متوجه منتقدین مشفق كند، متوجه «رأس كل خطیئه» یعنی آمریكا و غرب كرده است. مواضع صریح رئیس جمهور علیه سلطه طلبی و بدعهدی و زیاده خواهی های ترامپ و اتحادیه اروپا، نوعی اعلام آتش بس به منتقدین و مقابله با توطئه های دشمنان اصلی شده است. به همین دلیل منتقدین، صادقانه از مواضع دولت در این زمینه حمایت كردند.
آمریكا باید بداند با یك نظام مستقر و با قوای متحد و مردمی روبه روست كه با هوشیاری حساب توطئه ها را با كم كاری و غفلت، از هم تفكیك میكنند. نظام اسلامی در 40 سالگی خود محكم تر از آن است كه تیغ ترور، تحریم و تحقیر و تهدید های نرم و سخت به آن كارگر افتد. آمریكایی ها عرض خود می برند و زحمت ملت ما می دارند.
آنچه را که امروز به عنوان مطالبه مردم از زبان مراجع عظام تقلید هم صادر شده است، می شود در موارد زیر خلاصه كرد؛
1- مواظب توطئه های آمریكا و دام های جدید تحت عنوان مذاكره مجدد باشید. به قول آیت الله جوادی آملی، مردم امثال ترامپ را هزار به یك جو نمیخرند.
2- مواظب نفوذی ها در دستگاه های دولتی باشید تا با تصمیمات نادرست، مردم ركب نخورند.
3- تیم اقتصادی دولت، ضعیف است و با ترمیم كابینه آن را قوی و آماده مقابله با شرایط نو و تحریم های جدید بنمایید.
4- دولت دندان مذاكره را برای همیشه بكند و بیرون اندازد. این ایام، ایام كار است، كار است كار!
5- از درخت برجام نه سیبی میشود چید و نه گلابی ای. در زمانی كه آمریكا همه پیمان های خود را حتی با شركای تجاری اش به هم زده است، دولت باید برای رفع مشكلات فقط به بازوی توانمند ملت برای رونق تولید و خروج از ركود تكیه كند.
6- كارشناسان اقتصادی دولت اگر هنر هدایت نقدینگی به سمت تولید را ندارند و نمیتوانند معوقات نجومی را از بدهكاران بانكی پس بگیرند، جای خود را به كسانی بدهند كه فرمولی برای حل این معضل دارند.
7- دولت به مسئولیت ذاتی خود مبنی بر حفظ ارزش پول ملی عمل كند. مردم احساس میكنند میلیاردها تومان از جیب آنها را سرمایه داران و زالوصفتان بازار و دولت، سرقت كرده اند. باید به این سارقان و قطاع الطریق، به دیده محارب و مفسد فیالارض نگاه كرد و با برپایی دادگاه های صحرایی در این جنگ اقتصادی، آنها را به اشد مجازات رساند.
8-راهبردآمریكایی ها امروز با «فشار از بیرون شورش از درون» است! آیا شورای عالی امنیت ملی و بویژه وزارت اطلاعات این راهبرد را رصد می كند مردم برای برخورد با این راهبرد آماده اند آیا دولت به همین میزان آماده است؟!/۹۶۹/د۱۰۲/ب۱
منبع: رسالت