سیاسیون کارهای کوچک خود را بزرگ نبینند/ قدرت طلبی انسان را نابود میکند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله کاظم صدیقی امام جمعه موقت تهران در مراسمی که شامگاه گذشته در مسجد دانشگاه شریف برگزار شد، گفت: نخستین مرحله از سیر عبودیت به سوی مقصد اعلی، بیداری دل و یقظه است.
وی افزود: شیطان از جمله ملائکه پروردگار عالم بود که سالهای طولانی خداوند را عبادت میکرد اما به واسطه عُجب، تکبر و سرپیچی از فرمایش خداوند متعال از درگاه الهی رانده شد.
امام جمعه موقت تهران ابراز داشت: بسیاری از افرادی که دیروز در سنگر امام و شهدا بودند بعد از پیروزی انقلاب راه خود را تغییر دادند و گرفتار بازی های سیاسی شدند که امروز شاهد آنها هستیم.
وی در ادامه بیان داشت: جوانان ما باید از همین حالا تمرین کنند که به دام حب جاه، مقام و قدرت نیفتند و عاشق خدمت باشند مانند شهید بهشتی که گفت ما عاشقان خدمتیم نه تشنگان قدرت.
آیت الله صدیقی اظهار داشت: خداوند میفرماید ما دار آخرت را برای دو گروه قرار دادیم؛ اول برای کسانی که استبداد و برتری جویی ندارند و دوم برای گروهی که اهل فساد نیستند. قدرت طلبی انسان را نابود میکند و به انحطاط میکشاند.
امام جمعه موقت تهران افزود: کسانی که همواره طلبکار و مدعی هستند، کشور را نابود میکنند؛ بندگی، طلبکاری ندارد و بنده هر کاری میکند در راه رضای خدا انجام میدهد.
وی ابراز داشت: اگر خدا فرصت قرض الحسنه دادن را برای ما قرار داده، این از کرم و رحمت اوست. با اینکه انسان هیچ چیزی از خود ندارد و هر چیزی هست و نیست، مال خداوند جهانیان است اما باز هم خداوند خود را بدهکار انسان میکند و میفرماید اگر شما قرض الحسنه دادید من به شما چند برابر میبخشم.
امام جمعه موقت تهران گفت: مفهوم خدمت واقعی در راه رضای خدا را بندگان خاص خداوند متوجه میشوند بنابراین هیچ ادعایی ندارند و همه چیز خود را در این راه میبخشند اما افراد سیاسی که ایمان ضعیفی دارند وقتی کار کوچکی انجام میدهند آن را بسیار بزرگ میبینند و مدعی هستند.
آیت الله صدیقی افزود: حضرت علی(ع) با چنان خدمات بی شائبه در خدمت پیامبر خاتم(ص) ذرهای غرور در وجود خود نداشت زیرا خود را برای خدا خالص کرده بود. اگر انسان عارف شود و خود را بشناسد میفهمد که هیچ ندارد و همه چیز از آن خداست. ما حتی نماز و روزه ای که داریم همه از فضل و کرم خداست و بابت آن به خدا بدهکار هستیم؛ البته اگر نمازی مقبول با حضور و خشوع داشته باشیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: باید اهل باطن و بیدار باشیم. انسان عارف بسیار شاکر است و توجه خاصی به مقام شهادت دارد./۹۶۹/پ202/ب1