حوزه علمیه ظرفیتی عظیم برای مقابله با هجمه های فرهنگی است
حجت الاسلام سیدعلی موسوی، مدیر حوزه علمیه خواهران لرستان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در خرم آباد، به نقش بانوان در مقابله با هجمه های فرهنگی اشاره کرد و بیان داشت: بانوان با ایفای نقش همسرداری، تربیت فرزند و خانه داری در کنار انجام مسؤولیت های اجتماعی که برخی بانوان بر دوش دارند، باید نسبت به دسیسه های دشمن هوشیار بوده و جلوی هجمه ها را بگیرند.
وی به نقش و ظرفیت حوزه علمیه در مقابله با آسیب های اجتماعی و هجمه های فرهنگی دشمن گفت: می طلبد حوزه علمیه برنامه ریزی منسجم تری در این زمینه داشته باشد و از همه ظرفیت های فرهنگی و تبلیغی استفاده شود.
حجت الاسلام موسوی ماهواره را از جمله ابزاری عنوان کرد که موجب ترویج آسیب های اجتماعی می شود و عنوان کرد: حوزه باید در مناطق آسیب پذیر و دورافتاده فعالیت جدی تری پیش بگیرد و با فرهنگ سازی و تبیین ارزش ها جلوی رواج آسیب های اجتماعی گرفته شود.
وی بر ضرورت راه اندازی مهدهای قرآنی تأکید کرد و گفت: این مهدها باید از سوی حوزه راه اندازی شود واز این ظرفیت ها در راستای بهره مندی از ظرفیت حوزه و تبیین و ترویج ارزش های دینی اقدام کرد.
مدیر حوزه علمیه خواهران لرستان به نقش حوزه و دانشگاه در تربیت نیروی مورد نیاز جامعه در عرصه های مختلف اظهار داشت: حوزه های علمیه و دانشگاه ها خودشان تولیدکننده هستند و می توانند به عنوان استاد و مربی در دانشگاه ها و مدارس از آنها استفاده کنند.
وی از دغدغه های دانش آموختگان حوزه های علمیه خواهران را شغل در بخش دولتی عنوان و خاطرنشان کرد: حوزه در این زمینه دچار مشکل است.
حجت الاسلام موسوی عنوان داشت: حوزه نیروهایی توانمند برای فعالیت در عرصه های مختلف تربیت و پرورش می دهد و می طلبد از ظرفیت حوزه در عرصه های مختلف بهره مند شد.
وی تصریح کرد: آموزش و پرورش می تواند از ظرفیت فارغ التحصیلان حوزه علمیه خواهران و برادران در راستای تربیت نسلی انقلابی، مؤمن و کارآمد بهره مند شود./9451/ت310/ب1