معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛
اجرای طرح جامع اقامه نماز مدارس با حضور ۲۰ هزار روحانی در کشور
کاظمی از اجرایی شدن طرح جامع اقامه نماز در ۷۰ هزار مدرسه کشور خبر داد و گفت: این طرح با اقامه نماز از سوی ۲۰ هزار روحانی در سطح مدارس کشور برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، علیرضا کاظمی، معاون پرورشی وزیر آموزش و پرورش امروز در سومین همایش دوره آموزشی کارشناسان قرآن عترت و نماز آموزش و پرورش کشور در رامسر، تقویت و ارتقای فعالیتهای قرآن عترت و نماز را جزء اهداف مهم آموزش و پرورش دانست.
وی بر ضرورت پیوند خانوادهها به قرآن به عنوان یکی از راههای سعادت و رستگاری تأکید کرد و افزود: امروز باید انس با کلام الهی و تقویت فرهنگ نماز بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
کاظمی در ادامه سخنان خود، تقویت برپایی نماز جماعت، فرهنگ ولایت مداری و همچنین مباحث قرآنی در مدارس را امری لازم و ضروری و راهکاری مناسب در جهت تحقق حیات طیبه دانست.
معاون وزیر آموزش و پرورش با تأکید براین که توجه به مباحث تربیتی و پرورشی در دستگاه تعلیم و تربیت یک اصل مهم است که مورد توجه قرار دارد، ادامه داد: در حوزه پرورشی علیرغم همه موانعی که وجود دارد، اصل بر تقویت مباحث تربیتی و معرفتی در سطح مدارس است.
وی در ادامه سخنان خود به طرح تحول بنیادین در آموزش و پرورش اشاره کرد و با بیان این که در این طرح ۵۱ برنامه به آموزش و پرورش اختصاص یافته است، افزود: در این طرح نخستین اولویت، توسعه و ترویج فرهنگ قرآن عترت و نماز است.
کاظمی همچنین به تشکیل شورای عالی نماز پس از رهنمودهای مقام معظم رهبری در وزارت آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: توجه به مسأله مهمی همچون اقامه نماز در سطح مدارس آموزش و پرورش یک اصل مهم است که مورد تأکید همه مسؤولان دستگاه تعلیم و تربیت قرار دارد.
وی در ادامه سخنان خود از اجرایی شدن طرح جامع اقامه نماز در ۷۰ هزار مدرسه کشور خبر داد و خاطرنشان کرد: این طرح با اقامه نماز از سوی ۲۰ هزار روحانی در سطح مدارس کشور برگزار میشود.
معاون وزیر آموزش و پرورش، آموزش زدگی، کلاس محوری و فقدان فضای فعالیتهای تمرینی و عدم استمرار آن را یکی از مهمترین و بزرگترین مشکلات تربیتی در دستگاه تعلیم و تربیت کشور دانست و خاطرنشان کرد: باید تلاش شود تا فعالیتهای تربیتی و قرآنی از حاشیه خارج و به متن برنامهها بازگردد.
کاظمی با تأکید براین که خانوادهها باید بیشتر به چنین مباحث مهمی توجه کنند و اهمیت دهند، ادامه داد: به طور حتم پیوند دانش آموزان با مفاهیم قرآنی و دینی سبب کاهش بسیاری از آسیبهای اجتماعی خواهد شد./950/
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
شدت و سرعت تحولات آینده در همه عرصه های زندگی بشر، علاوه بر شایستگیهای موجود، برخورداری معلمان از شایستگی های انسانگرایانه، فرادانشی و فراشناختی را بیش از پیش ضروری میسازد.
پاسخ