فتوای عالمانه رهبر انقلاب درباره اهلسنت وحدت اسلامی را تقویت کرد
به گزارش خبرگزاری رسا، همایش پیامبر اعظم(ص)، رهبری، اتحاد ملی و اقتدار امت اسلامی با حضور وزیر کشور، نماینده ولی فقیه در استان کردستان، فرمانده سپاه بیتالمقدس استان کردستان، مسئولان، علما و روحانیون در مرکز بزرگ اسلامی این شهر برگزار شد.
ماموستا سیدمحسن حسینی، عالم دینی اهل سنت در این همایش با تبریک هفته وحدت اظهار داشت: حضور دوروزه وزیر کشور در استان کردستان برای خدمتگزاری و رفع گرفتاریهای مردم، به فال نیک میگیریم.
وی به مشکلات معیشتی قشر روحانیون پرداخت و گفت: اکثر علماهای استان خانهای ندارند و هر کدام در گوشهای از منازل مسجد ساکن هستند؛ خانه و دلگرمی علمای کردستان همین سازمان مرکز بزرگ است و هر مسئول کشوری به این خانه بیاید، سعادتی برای ماست.
ماموستا حسینی به سیره پاک پیامبرگرامی اسلام(ص) اشاره کرد و افزود: در زمان جهالت، حال و آینده هیچکس؛ بهجز قرآن نمیتواند تعریفی از عظمت پیامبر خوبیها داشته باشد.
وی تداوم راه اسلام و تاریخ را موفقیت انسانها دانست و خاطرنشان کرد: هرکسی در مسیر تبعیت از دستورات پیامبر اکرم(ص) حرکت و فقط اسلام را مد نظر قرار دهد، قطعاً موفق و سربلند میشود.
عالم دینی اهلسنت یادآور شد: دشمنان در طول 40 سال اخیر دنبال تفرقه و شکست مسلمانان بودهاند اما در تحقق اهداف خود موفق نشدهاند.
ماموستا حسینی فتواهای عالمانه مقام معظم رهبری نسبت به اعتقادات اهل سنت را نشانه شهامت و عظمت معظمله خواند و افزود: این فتاوا سبب تقویت وحدت اسلامی و منشاء وحدت، همبستگی و انسجام شیعه و سنی در کشور شده است.
دولت برای ارتقای معیشت روحانیون شیعه و سنی تدبیری بیندیشد
حجتالاسلام احمد زارعی، امام جمعه اهل تشیع کامیاران نیز در این همایش اظهار کرد: صرفنظر از دستور قرآن و سیره نبوی که موکداً منادی وحدت بوده، در عصر حاضر بنیانگذار انقلاب با ترکیب فقه توانسته حاکمیتی ایجاد کند که امنیت آن در کل جهان مثالزدنی است.
وی افزود: رهبر انقلاب اسلامی با بصیرت مثالزدنی خود امروزه شیعه انگلیسی و آمریکایی را معرفی فرمودند.
امام جمعه اهل تشیع کامیاران با بیان اینکه افزایش عقلانیت سبب آرامش مردم جامعه میشود، خاطرنشان کرد: خوشبختانه با مدیریت علما و مسئولان استان، فضای صمیمی، آرام و حاکی از همدلی و امنیت بر کردستان حاکم است.
وی به معیشت روحانیون شیعه و سنی در استان اشاره و از وزیر کشور خواستار توجه به این قشر شد و گفت: وضعیت مسکن و معیشت روحانیون در کردستان نیازمند توجه ویژه و جدی است و دولت طرحی ماندگار در راستای افزایش سطح معیشت روحانیون از خود بجای بگذارد.
وی احیای ادبیات کردی را از دیگر نیازهای کردستان خواند و افزود: منابع به زبان کُردی ترجمه نشده و ترجمه آنها نیازمند هزینه است.
زارعی در پایان به پروژه ناتمام حوزه علمیه کامیاران اشاره کرد و گفت: پروژه حوزه علمیه امام شافعی کامیاران سالها نیمهتمام مانده است./1350/د102/ب1