شب قدر، شب امام و حجت الهی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام عادل محسنی مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره)، شب گذشته در جلسهای که بهصورت مجازی برای طلاب این مدرسه علمیه و عموم مردم برگزار شد، گفت: شب قدر شب بابرکت و پر از خیر و فزونی است.
وی بابیان اینکه شب قدر شب پاکیزگی و شب توبه است، ادامه داد: لیالی قدر، شب انابه و بازگشت به الطاف الهی است.
حجت الاسلام محسنی با استناد به روایات، ابراز کرد: در روایتی که در کتاب اقبال از سید بن طاووس نقلشده چنین بیان میشود که حضرت موسی(ع) باخدای متعال سخن میگفت و از خدای متعال پرسید که چگونه به تو نزدیک شوم؟ پاسخ آمد کسی که شب قدر را بیدار میماند و بیدار و زنده میشود به قرب من خواهد رسید.
مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره) با اشاره به اینکه رحمت الهی شامل کسی میشود که به نیازمندان رحم کند، اظهار داشت: انسان اگر بخواهد بهراحتی از صراط عبور کند باید شب قدر صدقه پرداخت کند. همچنین اگر کسی بخواهد از آتش و خشم الهی نجات یابد لازم است در شب قدر اهل استغفار باشد.
وی بابیان حدیثی مبنی بر اینکه بیماری انسانها همان گناهان آنان است، اظهار داشت: استغفار بیماری گناه را درمان میکند، طبق صریح روایات؛ اهل استغفار باشید تا بوی گند گناه شمارا بیآبرو نکند.
حجت الاسلام محسنی با تأکید بر اینکه شب قدر، شب تقدیر و اندازهگیری سرنوشت و ارزاق مادی و معنوی انسان است، اظهار داشت: شب قدر، شب تعیین عمر، سلامتی، بیماری و اندازهگیری همه امور انسانها است.
مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره) با اشاره به آیات سوره دخان، گفت: بیاناتی که راجع به لیلة القدر درآیات قرآن کریم و بخصوص این سوره استفادهشده به مبارک بودن این شب اشاره دارد و لیلهالقدر را شب برکت و فزونی معرفی میکند.
وی با تأکید بر اینکه شب قدر، شب تقدیر و نزول آیات الهی است، اظهار داشت: در این شب فرشتگان بر زمین نازل میشوند و شب قدر، شب ربوبیت و رحمت الهی است، طبق صریح روایات؛ شب، قدر شب امام و حجت الهی است.
حجت الاسلام محسنی ادامه داد: حال اگر همه این فضائل را کنار یکدیگر بگذاریم تقدیرِالهی در این شب چگونه خواهد بود؟ تقدیر الهی در شب قدر متناسب با نزدیک بودن انسان به قرآن کریم و طهارت او و همچنین ارتباط با امام زمان(عج) و نوع افکار و رفتار قرآنی آدمی دارد.
مدیر مدرسه علمیه امام خمینی(ره) ادامه داد: پس شب قدر، شب تقدیرِ سرنوشت انسانها است تقدیری متناسب با افکار و رفتار آنان که آیا به قرآن کریم و اهلبیت(ع) نزدیک است یا خیر؟ آیا با پاکی و پاکیزگی عجین است یا خیر؟/813/پ202/ب1