نگاهی به تازه های شبکه های اجتماعی امروز
به گزارش خبرگزاری رسا، دولت خستگان می رود؛ شما هم بعد از ۸ سال تشریف ببرید!، روایت صهیونیستها از زندگی شخصی و کاری نصرالله، خط قرمزی که پیمان معادی از آن رد شد، نقش اصلاحطلبان در شکلگیری وضع فعلی ایران بخشی از تازه های شبکه های اجتماعی امروز است.
دولت خستگان می رود؛ شما هم بعد از ۸ سال تشریف ببرید!
محمد ایمانی فعال رسانهای در کانال تلگرامی خود نوشت: وزیر ارتباطات در نشستی انتخاباتی گفت:"شما جوانان گلایه کردید که چرا از ظرفیت جوانان استفاده نمیشود؛ پاسخ من روشن است: انسان عاقل زورش را با التماس عوض نمیکند. چرا جوانانِ خیلی خیلی قدیمی را انتخاب میکنید و بعد خواهش میکنید از شما استفاده کنند؟مدیران قدیمی، همه شیوههای خود را آزمودهاند و شما نتایج را میبینید. باید دنبال راه حلهای نو بود. مشکلات با برنامه خلاقانه و شیوههای نو حل میشود. تاکید رهبری بر حضور جوانان هم برای همین است".
آقای آذری جهرمی بیراه نمی گوید. اما او، هشت سال در جایگاه وزیر و معاون وزیر سکوت کرد و حالا در موسم انتخابات به یاد این حرف ها افتاده؛ بی آن که باز هم نقدی به دولت پر حاشیه و مسئله مستقر کند. او به عنوان عضو همراه دولت سالخوردگان خسته، بخش مهمی از صورت مسئله است.
آقای کرباسچی دبیر کل حزب کارگزاران، قبل از برجام، درباره دولت مدعی تدبیر و امید گفت"نباید این گونه باشد که مسئولیت ها را از دوش خودمان برداریم. باید دلمان شور بزند. دولت باید فکری بکند. این که تعدادی آدم خسته و سالخورده بنشینیم و بلند شویم که نمیشود! فرض کنید مناقشه هستهای هم حل شد، بعد چه؟ این بی تحرکیها آدم را برای دولت نگران می کند".
آقای جهرمی، در چنین دولتی به مدت هشت سال، وزیر و معاون بود؛ و جز به عنوان جاده صاف کن همین دولت خسته و سالخورده عمل نکرد. بنابراین وقتش رسیده که او هم کمی کنار بنشیند و نقش آفرینی دولتی جوان و باورمند به ظرفیت های انقلاب را نظاره کند.
روایت صهیونیستها از زندگی شخصی و کاری نصرالله
کانال تلگرامی آنتی اسرائیل نوشت: چند روز پیش رسانه های رژیم صهیونیستی مدعی شدند که اطلاعات طبقه بندی شده درباره سید حسن نصر الله دبیرکل حزب الله لبنان را – که "آمان"، سازمان اطلاعات نظامی این رژیم به دست آورده است – به زودی منتشر می کنند. روز جمعه این گزارش با عنوان "پرونده سری نصرالله در آمان" درحالی منتشر شد که برای این رسانه ها رسوایی به بار آورد.
روزنامه الاخبار لبنان باانتشار گزارشی در این باره خاطرنشان کرده، با اینکه چکیده ای که از این گزارش در روزهای گذشته به بیرون درز کرده است، عناوین فریبنده ای داشت اما متن کامل آن، به قدری شوک آور بود که بیشتر در خور مطالبی بود که در سایت "دبکا" و به قلم سردبیر بی اعتبار آن یعنی جورا شامیس منتشر می شوند، نه یک روزنامه با اعتبار ژورنالیسی مثل یدیعوت احرونوت و به قلم دو نویسنده معروف آن مثل یوسی یهوشع و رووین وایس.
بد نیست اینجا به نکاتی اشاره کنیم؛ اول اینکه این گزارش بر پایه مصاحبه با تعدادی از کارکنان "آمان"، بزرگترین و پرهزینه ترین دستگاه جاسوسی نظامی رژیم صهیونیستی تهیه شده اند. کار این دستگاه، جمع آوری و تحلیل اطلاعات نظامی از منابع مختلف و شناسایی زودهنگام سیگنال ها و تحرکات نظامی در جبهه مقابل است. این دستگاه باید نتیجه مطالعات تجسسی و استراتژیک خود از جبهه مقابل را در اختیار سیاستگذاران و مقامات این رژیم قرار دهد.
در واقع حرکت روزنامه نگارانی که این گزارش را منتشر کرده اند، عجیب است. آنها پیش از انتشار گزارش می بایست اطمینان حاصل می کردند که با تحلیلگران و افسران تجسس ماهر و حرفه ای سر و کار دارند یا یک گروه آماتور که فقط دنبال جنجال رسانه ای هستند. جایی که پیوسته تکرار می شود که "اسرائیل" در کانون حادثه و در متن جنگی شدید و بنیان کن است و روزنامه ها باید این موضوع را درک کنند؛ در چنین وضعیتی سازمان جاسوسی هیچگاه اطلاعات ارزشمند خود بدون تضمین نتایجی با اهمیت و ارزش برابر، افشا نمی کند. این حقیقت را در گزارشی که آمان در اختیار روزنامه ها قرار داد، می توان درک کرد، "این گزارش هیچ گونه اطلاعات با ارزش تجسسی نداشت"و "آمان" هیچ اطلاعات با ارزشی را در اختیار رسانه ها قرار نداده است.
این دو روزنامه نگار در واقع با انتشار این گزارش در تله "آمان"، بزرگترین و پرهزینه ترین دستگاه جاسوسی نظامی رژیم صهیونیستی افتادند. در اینجا نکته اصلی، کنش و واکنش نامناسب روزنامه ها و دستگاه های نظامی و اطلاعاتی در رژیم صهیونیستی ناشی از "ناتوانی" یا حتی "عقده روانی" است که خود، حاصل ناتوانی این رژیم در برآورد قدرت نظامی مقاومت یا حتی برآورد جایگاه سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان، در ضمیر خودآگاه شهرک نشینان و صهیونیست هاست و به نظر می رسد که بیم و هراس موجود در میان شهروندان این رژیم، سران آن را وادار کرده است که دست به دامان سازمان جاسوسی این رژیم شوند.
نمونه ای از اطلاعات درج شده در این گزارش :
"سید حسن نصر الله دبیرحل حزب الله لبنان، زیر زمین زندگی نمی کند، او سفرهای داخلی و خارجی خود را انجام می دهد و در خیابان ها و کوچه ها قدم می زند. و برای هر کاری یک تیم متخصص دارد. برنامه کاری خود را دنبال می کند و یک زندگی عادی دارد".
رونامه الاخبار با انتشار این گزارش که حاکی از تحقیر رسانه های صهیونیستی است، خاطرنشان کرده، که گزارش جدید منتشر شده از سوی یدیعوت احرونوت در باره دبیرکل حزب الله لبنان، حاصل گفتگو با 15 افسر و متخصصی که شبانه روز سرگرم جمع آوری اطلاعات درباره دبیرکل حزب الله لبنان و خانواده و تعاملات او هستند، مشتی اطلاعات ابتدایی و فاقد ارزش است که در روزنامه ها و رسانه ها عربی به وفور یافت می شود.
خط قرمزی که پیمان معادی از آن رد شد
شهاب اسفندیاری، فعال رسانه ای در واکنش به اظهارات پیمان معادی درباره احترام به اسلام در فرانسه طی توییتی نوشت: برای او نگرانم. از خط قرمزهایی عبور کرده که نابخشودنی است. تابوهایی را شکسته که خشم باورمندان را برخواهد انگیخت. هجوم بیامان لشکریان مجازی به او دور از انتظار نیست. بزرگان طایفه حتما او را تحت فشار میگذارند که جبران کند. هنرمند و نقد غرب؟ نقد استعمار؟ هیهات.
گفتنی است پیمان معادی در گفتوگو با شبکه فرانسوی ذکر کرده بود که مسلمان بزرگترین اقلیت مذهبی در فرانسه هستند اما رئیسجمهور فرانسه با نادانی، دین اسلام را، دینی بحرانزده در جهان خطاب میکند. اما به نظر من هویتی که نتواند پذیرای هویتهای دیگر باشد، بحرانزده است.
نقش اصلاحطلبان در شکلگیری وضع فعلی ایران
کبری آسوپار، فعال رسانهای اظهارات محمدرضا تاجیک در روزنامه شرق را طی توییتی منتشر کرد.
«وضعیت اصلاحطلبان مثل افسری آلمانیست که در نمایشگاه نقاشی جلوی یک تابلو میایستد، چون خشونتی مدرن را در تابلو میبیند، نقاش را صدا میزند و میگوید این کار شماست؟ نقاش با متانت میگوید خیر، کار شماست.»
اصلاحطلبان و نقششان در شکلگیری وضع موجود ایران...
کدام عروس از نظر شما قابل احترامتر است؟
دانیال معمار، فعال رسانهای در توییتر نوشت: کسی که ۵ هزار سکه مهریه تعیین میکند از نظر شما قابل احترامتر است یا یک خانم تبریزی که امروز با مهریه پرداخت کمکهزینه تحصیلی به یک دانشآموز بیبضاعت، بعلاوه آزادی یک زندانی به خانه بخت رفت.
تصمیم انگلیس برای افزایش کلاهکهای هستهای
یک کاربر فضای مجازی در توییتر نوشت: انگلیس میخواد تعداد کلاهکهای هستهای خودش رو زیاد کنه.
گزارشی که مرکز کنترل تسلیحات و منع گسترش تسلیحات هستهای در آوریل ۲۰۲۰ داده انگلیس ۱۹۵ کلاهک هستهای در اختیار داره که از این تعداد ۱۲۰ کلاهک آماده استفاده هستش.
اونوقت رافائل گروسی، نگران که ایران به سلاحاتمی دست پیدا کنه.
لزوما برای نمایش روشنفکری نباید لگدی به اسلام بزنیم
سمیرا مقدسی، وکیل پایه یک دادگستری در توییتر نوشت: کاش کسانیکه ممنوعیت استعمال مشروبات الکی رو به سخره میگیرند یه بررسی اجمالی انجام میدادند راجع جامعه آماری پروندههای کیفری مخصوصا توهین یا ضرب و جرح و قتل و ارتباط آن با مستی!
لزوما برای روشنفکر جلوه دادن خودمون نیاز نیست حتما یه لگدی به قانون و اسلام بزنیم.