بایستههای ۳ ماه حساس پیش رو
به گزارش خبرگزاری رسا، دکتر منوچهر محمدی در روزنامه وطن امروز نوشت: سال ۱۴۰۰ هجری شمسی آغاز شد، سالی که نه تنها آغاز یک سال جدید بلکه آغاز یک فصل جدید هم هست. در این سال و در کمتر از ۳ ماه دیگر شاهد انتخاباتی حساس و سرنوشتساز برای انتخاب سیزدهمین رئیسجمهور خواهیم بود؛ موضوعی که همه توجهات و افکار و اندیشهها را متوجه خود کرده است با این امید که بعد از گذشت ۸ سال از تحمل دولتی منفعل و واداده، دولتی انقلابی و باکفایت جایگزین آن شود.
در این رابطه مسائلی وجود دارد که باید به آنها پرداخته شود:
۱- جهان استکباری و در رأس آنها دولت آمریکا بهرغم شکستهای پیدرپی که در طول ۴۳ سال از زمان سقوط نظام سلطنتی و در مصاف با انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی متحمل شده است، همچنان دست از توطئههای خود برنداشته و تا توان داشته و دارد حتی در شرایط فروپاشی و بحرانهای فزاینده داخلی به شیطنتهای خود ادامه داده و نظام جمهوری اسلامی را به حال خود رها نخواهد کرد.
۲- اینک که لیبرالهای غربزده هم مجلس شورای اسلامی را از دست داده و هم قوه قضائیه به پاکسازی خود پرداخته و دست مفسدان را قطع کرده است به یقین تلاش خواهند کرد تا قوه مجریه بهدست نیروهای انقلابی نیفتد که در غیر این صورت این جناح غربزده همچون سال ۱۳۶۰ هجری شمسی و بعد از عزل بنیصدر قافیه را به طور کامل باخته و این سرمایه اجتماعی غرب یحتمل برای همیشه از صحنه سیاست ایران خارج خواهند شد. بنابراین تلاش خواهند کرد تا از وقوع چنین اتفاقی جلوگیری کنند.
۳- آمریکا بخوبی میداند و بشدت نگران است که یک نظام بینالملل آسیایی مرکب از روسیه فدراتیو، جمهوری خلق چین و جمهوری اسلامی ایران در حال شکلگیری است، چرا که با انتخاب یک دولت انقلابی و ضد غربی در ایران، مثلث قدرتمند نظام آسیایی تکمیل شده و به یقین جایگزین نظام بینالملل سلطهگر غربی خواهد شد و جامعه جهانی از شر زورگوییها و چپاولگریهای دولتهای مستکبر غربی بویژه آمریکا رهایی خواهند یافت، چرا که این نظام جدید آسیایی به دنبال سلطهگری نیست.
۴- یک دیدگاه میگوید آمریکا و غرب در این شرایط خاص و برای جلوگیری از چنین اتفاقی تلاش خواهند کرد تا با ارائه وعدههای تو خالی یا به عبارتی ارائه امتیازهای هر چند ناچیز، جان تازهای به جنازه بیروح برجام بدمند تا بدین وسیله لیبرالها و غربزدههای داخلی را امیدوار کرده و آنها را به فعالیت و تلاش فعالانه در انتخابات ریاستجمهوری ترغیب کنند به این امید که گوی سبقت را از انقلابیون بربایند!
۵- شرایط موجود و نتیجه حاصل از انتخابات ریاستجمهوری شرایط بازی حاصل جمع جبری صفر یا همه یا هیچ۱ است، بنابراین پیشبینی میشود دشمنان خارجی کشور و لیبرالها و اصلاحطلبان غربزده در ائتلافی همهجانبه و هماهنگ با یکدیگر همه توش و توان خود را به کار خواهند گرفت تا با ترفندهای کهنهای همچون جنگهراسی و رقیبهراسی و ایجاد تفرقه در میان جبهه انقلابی و ایجاد دوقطبیها زمین بازی را به نفع خود تغییر داده و میز بازی را بهم بزنند.
۶- متاسفانه غرور بیجا و اطمینانخاطر از اینکه شکست غربزدهها و پیروزی جبهه خودی حتمی است، باعث شده از هماکنون اتوبوسی از کاندیداهای اصولگرا وارد صحنه شوند تا به رقابت با یکدیگر بپردازند. این امری خطرناک برای جبهه خودی انقلاب است و اصلاحطلبان به این تفرقه امید و دل بستهاند تا شاید از وجود کاندیداهای متعدد در میان جبهه رقیب همان اتفاق پرهزینهای که سال ۹۲ بر سر کشور آمد، باز هم تکرار شود.
۷- غربگراها در این انتخابات تلاش میکنند در حوزه سیاست خارجی یک ۲قطبی درباره مذاکره مطرح کنند که یقینا اصلاحطلبان و لیبرالهای غربزده همچنان بر طبل مذاکره با آمریکا خواهند کوبید، چرا که بهرغم شکست در مذاکرات گذشته با آمریکا نه تنها درس عبرت نگرفتهاند، بلکه گفتمان جدیدی هم برای جایگزینی مذاکره در چنته خود ندارند.
۸- به ملت شریف ایران بویژه به جوانان انقلابی توصیه میشود در این شرایط حساس مراقب باشند، از همان سوراخی که در سالهای ۹۲ و ۹۶ گزیده شدهاند بار دیگر گزیده نشوند؛ در این راستا مراتب زیر را در نظر بگیرند:
الف) تجربه ناموفق گفتمان اعتماد به غرب را آویزه گوش خود داشته باشند و بار دیگر فریب غربزدههای داخلی را نخورند.
ب) مدلهای حکمرانی بر مبانی تفکر انقلابی (نه بردکراتیک) را تعریف و تقویت کنند، چرا که تنها با برخورد انقلابی مشکلات متراکم و انبوه شده کشور قابل حل است.
ج) گفتمان انقلابی حکمرانی را برای اداره کشور ترویج و تثبیت کنند.
د) مراقبت کنند که از ورود به بازیهای طراحیشده توسط اتاق عملیات روانی دشمنان و لیبرالهای غربزده بویژه تاکتیک دوقطبیها احتراز کنند.
ه) به رهنمودهای مقام معظم رهبری که در سخنرانی آغاز سال جدید به صورتی شفاف ارائه دادند، توجه ویژه داشته باشند.
۹- برای نگارنده تردیدی وجود ندارد که به یاری خداوند متعال که همواره یار و پشتیبان این انقلاب بوده است، در این مرحله حساس هم پیروزی نهایی با انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی خواهد بود؛ بصیرت و هوشیاری ملت ما با عبرت گرفتن از گذشته میتواند هزینهها را به حداقل رسانده و از وقوع توفانی سهمگین جلوگیری کند، آن هم در وحدت کلمه و تفاهم نخبگان بر روی یک کاندیدای واحد برای ریاستجمهوری تحقق خواهد یافت.