علی لندی الگوی دهه هشتادیهاست؛ نه عبرت!
به گزارش خبرنگار سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، سالهاست که دشمن میخواهد نسلهای انقلاب ندیده را، تبدیل به سربازان پیاده جنگ نرم خود کند. برای همین در عرصههای مختلف و بهویژه بازیهای رایانهای ورود کرد و تلاش کرد نسلی انتزاعی، منزوی و ترسو خلق کند که احساسات غلبه بر عقل و تفکر منطقی باشد.
نوجوانها و جوانهایی را برجسته نمایی کرد که یا از انقلابی بودن، پهلوان پنبهگی و سلبریتی شدن را در قاموس خود میخواهند تا نوجوانی که در لایو بلاگر مستهجنی حاضر شد و خود و رفقایش را این طور و آن طور خواند و هلیایی که در جمع دهه هشتادیها برای دوست پسر خود قمه میکشد همه اینها نمیتواند مهر پایانی بر نسل انقلاب ندیده انقلابی اصیل شود!
علی لندی نوجوانی عادی است در دل همین شهر، نوجوانی است که میتوانست در آینده به یک مغز متفکر تبدیل شود؛ اما او در یک لحظه بهترین تصمیم ممکن را گرفت تا جان دو انسان را نجات دهد. علی لندی نمونه بارزی از نوجوانان با ایثار و با شهامتی است که در موقع خطر، خود را به دل آتش انداخت و نشان داد میتوان در قرن پانزدهم هجری شمسی نیز، مانند حسین فهمیدهها در میانه قرن ۱۴ هجری شمسی و عبدالله بن حسنها در میانه قرن اول هجری شجاع بود.
کسانی که به دنبال تصویب سند ۲۰۳۰ بودند تا نسلی دور از فکر و فرهنگ امام حسین (ع) تربیت کنند، در پیشگاه خداوند متعال چه جوابی بابت انحرافات فکری و اخلاقی نسل هلیا و ... و ذلک دارند؟ آنها چگونه توجیه خواهند کرد که نسل حسین فهمیده را به نسلی آشفته تبدیل کرده و آن را زمین زدند؟
هیچ وقت رسانههای بیگانه از علی لندی نخواهند گفت و نخواهند نوشت. علی لندی قهرمانی بود که ثابت کرد که نسل حسینی بدون سند ۲۰۳۰ نسلی شجاع و دلیر است. نسلی است که به دنبال نام و نشان نیست و از خود برای دیگران ایثار میکند. نسلی است که شجاعت دربرابر اسم آنها کم میآورد و باید لفظ شجاعت را پاک کرد بهجای این لفظ، اسم آنها را بر زبان آورد.
علی لندی الگوست نه عبرت. دشمن خوب نشان داده که در عبرت سازی از قهرمانهایی که باید الگو باشند، وارد عمل شده. پدر و مادرها اگر میخواهند به فرزندان خود درس غیرت و شجاعت بیاموزند، علی لندی را به فرزندان خود معرفی کنند. علی، صدای خفتهای از نسل انقلابی اصیل دهه هشتاد بود. ان شاءلله خداوند به دل داغدیده خانوادهاش تسلی و صبر زینب وار بدهد.