ساخت فیلمهای بزرگ جنگی بدون کمک ارتش و سپاه ممکن نیست
به گزارش سرویس فرهنگی و اجتماعی خبرگزاری رسا، بنیاد سینمایی فارابی که در ماههای اخیر مهمان چهرههای دولتی بوده و از آنان قول مساعدت برای ساخت فیلمهای سینمایی در زمینهها و مضامین مختلف را گرفته است، این بار مهمان امیر دریادار حبیبالله سیاری رئیس ستاد و معاون هماهنگکننده ارتش جمهوری اسلامی ایران و امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی بود و قرار شد که ارتش از ساخت فیلمهایی با موضوع ارتش حمایت کند. در این دیدار این فرماندهان در جریان ساخت فیلم «دسته دختران» قرار گرفتند.
دریادار سیاری در این دیدار بر لزوم ساخت فیلمهای سینمایی با محوریت نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد. وی با استقبال از پیشنهاد ساخت آثار سینمایی دریامحور بهویژه آثاری که به بازنمایی رشادتها و جانفشانیهای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی هستند به نقاط عطفی از خدمات نیروی دریایی ارتش اشاره کرد از جمله روز هفتم آذر سال 59 که ارتش جمهوری اسلامی ناوگان جنگی عراق را طی عملیاتی زمینگیر کرد و به همین دلیل این روز را به نام روز نیروی دریایی نامگذاری کردند.
معاون هماهنگکننده ارتش همچنین در این دیدار بر آمادگی کامل ارتش از تولید اینگونه آثار سینمایی تأکید داشت و توافق شد بنیاد سینمایی فارابی برای سال آتی ساخت یک پروژه دریامحور را با مشارکت و حمایت مالی و معنوی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دستور کار خود قرار دهد.
در این دیدار امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش نیز با اشاره به حمایتهای نیروی زمینی ارتش از چندین اثر سینمایی بر آمادگی این نیرو به ادامه این همکاری با بنیاد تأکید داشت و گفت: در زمان حاضر نیز طرحی برای روایت بخشی از خدمات نیروی زمینی ارتش در مقابله با جریانهای منافقین وجود دارد که در صورت مشارکت بنیاد سینمایی فارابی میتواند به یکی از پروژههای فاخر سینمایی با محوریت خدمات و رشادتهای ارتش تبدیل شود.
مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی از پیشنهاد فرماندهان ارتش برای تولید آثار سینمایی با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی استقبال کرد.
در این دیدار دکتر سیدمهدی جوادی مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی با ارائه گزارشی از روند تولیدات این بنیاد و همچنین حضور آثار بنیاد فارابی در چهلمین جشنواره فیلم فجر ضمن قدردانی از حمایتهای بیچشمداشت و همیاری برادرانه نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی در ساخت چند محصول سینمایی از جمله «دسته دختران» و «موقعیت مهدی» لزوم تداوم این همکاریها را تسهیلکننده تولید آثار سینمایی در ژانر دفاع مقدس دانست که ساخت آنها عملاً بدون کمک نهادهای نظامی و صرفاً متکی به بودجههای نهادهای سینمایی غیرممکن است.
مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی با اشاره به حمایتهای همیشگی ارتش از صنعت سینمای ایران گفت: ساخت پروژههای بزرگ جنگی بدون کمکهای ارتش و سپاه امکانپذیر نیست و از آنجا که سینمای ایران همچنان دین خود را به گنجینه پربار دفاع مقدس ادا نکرده است، ایجاد یک ساختار تعاملی پایدار بین بنیاد سینمایی فارابی و ارتش جمهوری اسلامی ایران میتواند روند تولید این گونه آثار را تسهیل و تسریع نماید.
جوادی با اشاره به این نکته که تاریخ ایران نشان داده همواره توسعه تمدنی ایرانزمین از ناحیه دریا بوده است، بر لزوم توجه بیشتر به جغرافیای دریایی کشور در آثار سینمایی تأکید کرد.
مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی از پیشنهاد فرماندهان ارتش برای تولید آثار سینمایی با مشارکت بنیاد سینمایی فارابی استقبال کرد.