آزادی در بیان فرانسوی؛ توهین به سایرین آزاد اما به غرب محکوم!
در معنای تحت الفظی آزادی بیان یعنی اینکه هر فرد بدون ترس و واهمه بتواند عقاید خود را بیان کند. موضوعی که در مقدمه اعلامیه جهانی حقوق بشر نیز آمده و در آن نوشته شده است که ظهور دنیایی که در آن افراد بشر در «بیان عقیده» آزاد و از ترس فارغ باشند، بالاترین آرمان بشری است.
فرانسه مدعی ژست حقوق بشر
حالا فرانسه به عنوان سردمدار این واژه زیبا در دنیای غرب در تلاش است تا هر اقدامی را با ژست آزادی بیان توجیه کند. هر اقدامی البته در چهارچوب دلخواه غرب؛ برای مثال اگر در سال ۲۰۱۵ نشریه ابدو شارلی فرانسوی به ساحت مقدس پیامبر اسلام (ص) توهین کند آزادی بیان است و یا همین اواخر اگر مقامات ما را مسخره کند در زمره آزادی بیان تلقی میشود, اما اگر در سال سال ۲۰۰۹ میلادی «موریس سینه» کاریکاتوریست همین نشریه کاریکاتور ازدواج «جان سارکوزی» فرزند «نیکولا سارکوزی» رئیسجمهور اسبق فرانسه با «جسیکا دارتی» دختر یهودی را بکشد که با انگیزه پول به دین یهودیت گرویده بود، در نهایت مجبور میشود استعفا دهد.
و یا اگرمیکل آنژ فلوری عکس امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه را در شمایل آدولف هیتلر، نقش کند محاکمه خواهد شد و یا اگر در سال ۱۹۹۸ روژه گارودی، فیلسوف فرانسوی کتابی در نقد هلوکاست بنویسد محکوم میشود.
جمجمه مبارزان الجزایری در زمره افتخارات فرانسه
روح الله مدبر کارشناس مسائل سیاسی در این باره توضیحاتی را برای باشگاه خبرنگاران جوان، بیان کرده و گفته است: رژیم فرانسه در طول تاریخ چه در زمانی که قدرت استعماری داشت و در آفریقا حضور داشت و چه در شرایط فعلی ثابت کرده است که خود از بزرگترین ناقضان حقوق بشر است؛برای مثال همین الان ما در پاریس موزهای داریم که در آن جمجمه مبارزان الجزایری که در برابر استعمار فرانسویها ایستاده بودند نگه داشته میشود و این مصداق بارز جنایاتی است که فرانسویها در حق مردم الجزایری و آفریقایی تبار انجام دادند.
وی ادامه داد: همین الان در جای جای آفریقا اثراتی را شاهد هستیم از جنایاتی که ارتش فرانسه در آن زمان انجام دادند در دوران معاصر هم شاهد نقض مکرر حقوق بشر توسط فرانسه در برابر مهاجرانی هستیم از مسلمانان که به فرانسه مهاجرت کردند و هتاکیهای متعددی که فرانسه به دین مبین اسلام و پیامبر بزرگوار اسلام (ص) انجام داده است .اینها همه موید این است که فرانسه رویکردی که در زمینه حقوق بشر دارد دروغین است، زیرا در فصل اول اعلامیه حقوق بشر اعلام شده که آزادی بیان به معنی هتک حرمت و توهین به ادبیان الهی و تحریک عواطف پیروان ادیان الهی نیست و این اقدامی که فرانسه انجام میدهد حتی با این اعلامیه نیز مغایراست.
سرپوش های فرانسوی بر اقدامات مدیریتی
مدبر بیان کرد: مساله بعدی این است که اقدام بدتری که فرانسه به خصوص در دوران مکرون در حال انجام است و بنیان اساسی هویتی را تحت شعاع قرار داده است این است که فرانسویها پرچم دار حمایت از دگر باشان جنسی هستند و فرانسه به خصوص در دوران مکرون به خاطر انحرافات شدید و کم سابقه اخلاقی مکرون پرچم دار گسترش فرهنگ انحطاطی هستند آن هم در کشوری که بخش بزرگی از آن جامعه مسیحیان و مسلمان قرار دارند.
این کارشناس مسائل بین الملل درباره دلیل این اقدامات توسط فرانسه بیان کرد: حاکمان کاخ ریاست جمهوری الیزه به علت دست و پنجه نرم کردن با بحرانهای متفاوتی که در حوزه اقتصادی شاهد آن هستیم دست به چنین اقداماتی میزنند. تجمعاتی که نه تنها کم نشده بلکه مدام در حال گسترش است و علاوه برآن گروههای مختلف مخالفان حکومت به عنوان وطن دوستان در فرانسه هم هر هفته تجمع میکنند و بخش اعظم آن هم به دلیل تبعیت شدید فرانسه از بحران اوکراین است. به همین دلیل مکرون به دلیل ضعف شدیدی که در حوزه مدیریتی دارد دست به چنین اقدامات ضد اخلاقی میزند و همه هم میدانند که در این دوره از انتخابات مکرون به صورت میلیمتری قدرت را به دست آورد و حتی شبهه تقلب در این دوره از انتخابات نیز مطرح بود،.
مدبر در پایان گفت: فرانسه در گذشته از ابزارهای مختلف برای مخفی کردن جنایاتش در کشورهای مختلف استفاده میکرد و برای سرپوش گذاشتن برای این جنایت در تلاش بودند تا خود را به عنوان کشوری فرهیخته به جهانیان معرفی کنند، اما امروز به جهان ثابت شده است که مهد فتنه انگیزی علیه فرهنگهای اصیل ادیان الهی و شخصیتهای برتر جوامع این کشور است و تمام اقداماتشان دقیقا مغایر با تمام اقدامات بنیادین کنوانسیون حقوق بشر، اعلامیه حقوق بشر و تمام قطعنامههای سازمان ملل در ضرورت احترام به مقدسات است.