۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۹
کد خبر: ۷۵۹۷۲۰
تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم در بیانیه ای؛

نامزدهای ریاست جمهوری از هرگونه نقد تخریبی و نفی یکدیگر خودداری کنند

نامزدهای ریاست جمهوری از هرگونه نقد تخریبی و نفی یکدیگر خودداری کنند
تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم در بیانیه‌ای صریح کرد: نامزد‌های محترم در مسیر سیاست ورزی و تشریح برنامه‌های خود، تقوا و تعهد دینی و انقلابی را مدنظر داشته باشند و از هرگونه نقد تخریبی و نفی دیگر نامزد‌ها خودداری کنند.

به گزارش سرویس سیاسی خبرگزاری رسا، تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم به مناسبت چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری بیانیه ای صادر کرد.

متن این بیانیه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ملت شریف ایران در آستانه آزمون سیاسی و اجتماعی بزرگ دیگری قرار دارد و ۸ تیر ۱۴۰۳  گامی  بلند در جهت حراست از عزت ، امنیت و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی  برخواهند داشت.

یک انتخابات پرشور و انتخاب رئیس جمهوری با رأی بالا، علاوه بر تقویت جمهوریت و هویت اسلامی ایران عزیز،  آینده ای روشن را برای کشور نوید خواهد داد و مسیر تحقق آرمان های انقلاب اسلامی را هموارتر خواهد کرد.

تشکل اساتید حوزه علمیه قم  با تأکید بر  آرمانهای انقلاب اسلامی و ضرورت  حضور گسترده مردم در صیانت از آن، ضمن دعوت مردم بر حضور پر شور در انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری  نکات ذیل را مورد توجه قرار می دهد:

۱- نامزدهای محترم در مسیر سیاست ورزی و تشریح برنامه های خود، تقوا و تعهد دینی و انقلابی را مدنظر داشته باشند و از هرگونه نقد تخریبی و نفی دیگر نامزدها خودداری کنند. این مهم باید توسط طرفداران و رسانه های وابسته به نامزدها نیز دنبال شود و امید است این انتخابات به عنوان  یک انتخابات برتر از لحاظ توجه به مسایل تقوای سیاسی و اخلاق انتخاباتی در تاریخ ماندگار شود.

۲- در تشریح ضعف ها و نقص های وضعیت اقتصادی، فرهنگی و سیاسی کشور، سیاه نمایی و اغراق صورت نگیرد و ضمن تأکید بر قوت ها و فرصت ها ،تبلیغات انتخاباتی مملو از امیدآفرینی و تزریق باور ما می‌توانیم باشد.

نامزدهای محترم از هرگونه نقد تخریبی و نفی دیگر نامزدها خودداری کنند

۳- در مناظرات انتخاباتی، نقد دیدگاه ها و برنامه های دیگر نامزدها محور باشد و از نقد شخصیت و اهانت اجتناب شود.

۴- آرمانهای انقلاب اسلامی و مسیر طی شده در تحقق آن نباید مورد خدشه قرار گیرد و دقت شود که در گفتگو ها و هیجانات انتخاباتی،  به محکمات نظام اسلامی، لطمه ای وارد نشود.

حضور در انتخابات‌، مصداقی از انجام تکلیف الهی و عمل انقلابی و فرصتی برای شکر نعمت انقلاب اسلامی و صیانت از آن است.این عمل صالح سیاسی  در درگاه الهی مأجور ومشکور است  و برکات خود را بر ملت شریف نازل خواهد کرد. ان شاءالله

 امیداست  انتخابات ریاست جمهوری ، به عنوان یکی از جدی ترین، پرشورترین و پرجاذبه‌ترین صحنه‌  های مشارکت عمومی مردم،  چون همیشه در مسیر اقتدار و عزت ملت ایران رقم بخورد و گامی دیگر در ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی (ارواحنالتراب مقدمه الفداء) باشد.

دبیر خانه تشکل اساتید سطوح عالی و خارج حوزه علمیه قم

ارسال نظرات