۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۴
کد خبر: ۷۸۱۵۶۹
حجت الاسلام لقمانی تبیین کرد؛

علل و عوامل کاهش رزق و روزی

علل و عوامل کاهش رزق و روزی
استاد حوزه با بیان اینکه رزق و روزی انسان به اعمال و رفتار او وابسته است، گفت: کاهش رزق علل و عواملی دارد که در روایات به آن‌ها اشاره شده و از جمله مهم‌ترین آنها قطع ارتباط و احسان نکردن به والدین و خوابیدن به هنگام طلوع آفتاب است.

به گزارش سرویس حوزه و روحانیت خبرگزاری رسا، حجت الاسلام احمد لقمانی شب گذشته در محفل معارفی حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه در زندگی فرصت‌های بسیار زیبا و زرینی وجود دارد، اظهار داشت: بیشتر انسان‌ها عمر طبیعی دارند و میانگین هفتاد سال زندگی می‌کنند و این ۷۰ سال فرصت‌های بسیار زیادی را برای انسان فراهم می‌کند اما گاهی جهالت انسان آن را خراب می‌کند.

وی افزود: عده‌ای در زندگی احساس ورشکستگی و سرشکستگی می‌کنند اما انسانی که دارای معرفت الهی باشد هیچگاه ناامید و خسته‌دل نخواهد شد بلکه همیشه نشاط معنوی خود را حفظ می‌کند.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت خاطرنشان کرد: طبق فرمایش رسول خدا عده‌ای در روز قیامت به محشر می‌آیند که حتی شهدا و افراد صالح به حال این افراد غبطه و حسرت می‌خورند و این افراد کسانی هستند که در مدت زندگی خود، محبت خداوند را در دل بندگان ایجاد و زنده می‌کردند.

حجت الاسلام لقمانی تأکید کرد: انسان باید خود را به درستی تربیت کند تا بتواند در مسیر زندگی پرواز کند؛ چراکه در غیر این صورت به جای پرواز باید در چاه غفلت سقوط کند.

کارشناس مذهبی حرم مطهر بانوی کرامت یادآور شد: تفاوت انسان و حیوان در همین است که حیوانات فقط برای زندگی کردن آمده‌اند اما انسان برای رشد و تعالی آمده است.

وی در ادامه گفت: گاهی انسان‌ها از کاهش رزق خود شکایت می‌کنند در حالی که اصلا مراقب اعمال و گفتار خود نیستند چراکه کاهش رزق علل و عواملی دارد که در روایات به آن‌ها اشاره شده است که خوابیدن به هنگام طلوع آفتاب و قطع ارتباط و عدم احسان به والدین تنها چند نمونه از علل کاهش رزق است.

حجت الاسلام لقمانی خاطرنشان کرد: گاهی انسان ها بدون اینکه مراقب سخن گفتن باشند دل دیگران را آزرده خاطر می‌کنند درحالی‌که این زبان برای زیبا سخن گفتن خلق شده است.

وی در پایان گفت: ۱۹۳ معصیت از همین زبان صادر می شود به همین خاطر ابتدا باید فکر کنیم و سپس سخن بر زبان جاری سازیم.

ارسال نظرات