۱۶ تير ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۶
کد خبر: ۷۸۵۷۶۴
عضو مجلس خبرگان رهبری:

دوصدایی مسؤولان درباره مذاکره، سیگنال ضعف به دشمن و تهدیدی برای امنیت ملی است

دوصدایی مسؤولان درباره مذاکره، سیگنال ضعف به دشمن و تهدیدی برای امنیت ملی است
مازندران - عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: اختلاف نظر مسؤولان در موضوع مذاکره، سیگنال ضعف به دشمن می‌فرستد؛ همین رفتار باعث شده که آنان به تهدید علنی رهبری و نظام روی بیاورند.

به 'گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مازندران، آیت‌الله سید صادق پیشنمازی، نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری در جمع خبرنگاران در واکنش به جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی بر علیه کشورمان ایران و زمزه های مربوط به مذاکره، اختلاف نظر برخی مسؤولان درباره مذاکره با دشمن را «ارسال پیام ضعف» دانسته و هشدار داد که این دوصدایی می‌تواند باعث گستاخی بیشتر دشمن و تهدید مجدد علیه ملت، نظام و مقام معظم رهبری شود. 

وی تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی را فرصت تاریخی برای بازسازی قدرت بازدارنده ایران دانست و خواستار استفاده حداکثری از این شرایط شد.

آیت‌الله پیشنمازی با استناد به آیه شریفه «و لینصرن الله من ینصره» اظهار کرد: با توکل به خداوند متعال، ایران در برابر جنگ جنایتکارانه و تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی با عزت و اقتدار ایستادگی کرد و از بحران سربلند خارج شد. این حمله که قوانین بین‌الملل را زیر پا گذاشت، تهدیدی علیه صلح جهانی بود، اما برای ایران فرصتی تاریخی ایجاد شد تا سیاست‌های خود را در حوزه هسته‌ای بازنگری کند. 

وی با اشاره به تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، این تصمیم را مانعی برای نفوذ مجدد جاسوسان دانست که می‌خواهند نقاط ضعف ایران را شناسایی کرده و ضربات جدیدی وارد کنند.

وی افزود: تعلیق همکاری با آژانس اقدامی قانونی و راهبردی بود که باید با قدرت دنبال شود و تردیدی در اجرای آن به وجود نیاید.

آیت‌الله پیشنمازی تصریح کرد: مراکز انرژی هسته‌ای کشور باید تا سطح نیاز ملی و توان بازدارندگی دشمن ارتقاء یابند. این مسیر به برکت درایت مسؤولان و تصمیمات مجلس آغاز شده و باید با جدیت ادامه پیدا کند.

وی در ادامه، حمله دشمن در بحبوحه مذاکرات را نشانه‌ای از فریب‌کاری و فرصت‌سوزی دانست و گفت: دشمن درست در زمانی که ایران در حال مذاکره بود، دست به حمله زد؛ باید از این تجربه تلخ عبرت بگیریم. برخورد بازدارنده تنها راه جلوگیری از حملات مجدد است.

وی با اشاره به خسارات سنگین جانی و مالی از جمله شهادت فرماندهان، دانشمندان و مردم بی‌گناه، هشدار داد: اگر پاسخ ایران بازدارنده نباشد، دشمن جسورتر شده و با تجربه قبلی، حملاتی شدیدتر ترتیب خواهد داد. 

آیت الله پیشنمازی بخش مهمی از سخنان خود را به انتقاد از دوصدایی برخی مسؤولان درباره مذاکره اختصاص داد و گفت: اختلاف نظر مسؤولان در موضوع مذاکره، سیگنال ضعف به دشمن می‌فرستد؛ همین رفتار باعث شده که آنان به تهدید علنی رهبری و نظام روی بیاورند.

وی با بیان این که مذاکره در شرایطی که دشمن هنوز تاوان حمله خود را نداده، عملاً کمک به جبهه متجاوز است، تصریح کرد: دشمن از فضای مذاکره برای شناخت نقاط ضعف ما استفاده می‌کند و در حملات بعدی ضربات نهایی سنگین‌تری وارد می‌سازد.

وی راه‌حل تحقق صلح جهانی را الزام دشمن به پرداخت تاوان از طریق مجامع بین‌المللی عنوان کرده و افزود: اگر دشمن مسؤولیت جنگ را پذیرفت و تاوان داد، پیروز خواهیم بود. اگر پاسخی نداد که به نظر نخواهد داد در غیر این صورت باید قدرت هسته‌ای خود را تا حد بازدارندگی کامل ارتقاء دهیم.

آیت‌الله پیشنمازی همچنین بر ضرورت شناخت حفره‌های نفوذی و فیزیکی مراکز هسته‌ای و آماده‌سازی کشور برای حملات آینده دشمن تأکید کرد و پیشنهاد داد که میزان غنی‌سازی سوخت هسته‌ای تا ۹۰ درصد برای بازدارندگی دشمن و از سویی تهیه سوخت برای اقیانوس پیما های خودمون و تحقیقات گسترده فضای کشور افزایش یابد: دستیابی به قدرت برتر، راه مقابله با تهدیدهای سنگین آینده و عامل رفع تحریم‌ها و تحقق صلح پایدار خواهد بود.

وی در ادامه، ناکارآمدی مجامع بین‌المللی را مورد انتقاد قرار داد و گفت: «تنها محکومیت لفظی کافی نیست؛ باید محکمه‌ای غیابی تشکیل و متجاوزان به‌طور قانونی محاکمه شوند. همچنین می‌توان بازرسی کشتی‌ها در تنگه هرمز را اجرایی کرده و از محموله‌های مرتبط با دشمنان غرامت دریافت کرد. این اقدام هم بازدارنده است و هم باعث افزایش قدرت چانه‌زنی ایران خواهد شد.

آیت‌الله پیشنمازی با تأکید بر جهاد تبیین و افزایش آگاهی عمومی گفت: در تبعیت از سخنان مقام معظم رهبری، باید با تبیین راهبردهای دفاعی از ورود جنگ به داخل کشور جلوگیری کنیم. یاد شهید سلیمانی‌ها را با صلواتی گرامی می‌داریم؛ آنان نمی‌گذاشتند آتش جنگ به داخل کشور برسد و راهبردشان باید روشن و مستحکم در فضای داخلی تبیین شود./950/

ارسال نظرات