۰۸ شهريور ۱۳۸۹ - ۰۵:۳۴
کد خبر: ۸۵۱۲۵
آیت الله حسینی بوشهری:

مقام معظم رهبری خلف صالح امام راحل است/ شب قدر، شب تغییر و تحول سرنوشت ها است

خبرگزاری رسا ـ عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، از کسانی که خود را مدعی با امام بودن و در کنار ایشان بودن می دانند، اما در زمان زعامت و تصدی مقام معظم رهبری بر منصب ولایت فقیه به گونه ای دیگر عمل می کنند، انتقاد کرد.
1/ آيت الله حسيني بوشهري
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، سحرگاه نوزدهمین شب از ماه مبارک رمضان، در جمع شب زنده داران و عزادارن حرم کریم اهل بیت(ع)، از شب قدر به عنوان شبی استثنایی و شب رقم خوردن سرنوشت انسان یاد و تصریح کرد: خداوند تبارک و تعالی این فرصت استثنایی را در اختیار ما قرار داده است و ما باید از آن به بهترین شکل ممکن بهره برداری و استفاده کنیم.

وی تاکید کرد: اگر از این فرصت پیش آمده درست استفاده نکنیم و فکر و ذهن مان به این سو و آن سو برود، این فرصت های طلایی از دست خواهد رفت و چیزی جز ضرر و خسران عاید ما نخواهد شد.

این استاد حوزه علمیه قم، با اشاره به روایتی از پیامبر گرامی اسلام، ضرورت غنیمت شمردن فرصت ها را متذکر شد و گفت: فرصت ها برای ما همچون ابر بهاری می گذرند، این ما هستیم که باید خود را هوشیار کنیم و از این فرصت ها به درستی بهره برداری نماییم، ائمه اطهار(ع) نیز در این باره تاکیدات بسیار خوبی دارند که باید به آن توجه کنیم.

وی با بیان این‌که شب قدر، شب تغییر و تحول سرنوشت انسان ها است افزود: ما باید سعی کنیم از تک تک لحظات عمر خود برای بندگی و اطاعت خداوند تبارک و تعالی استفاده کنیم، نه بندگی شیطان.

استاد درس خارج فقه حوزه علمیه قم ادامه داد: عمر انسان تا جایی ارزشمند است که در جهت رضایت خدا صرف شود، اما اگر مسیر گمراهی را برای انسان باز کند، یک لحظه آن نیز ارزش نخواهد داشت.

امام جمعه موقت قم، با اشاره به فضیلت بسیار زیاد شب قدر گفت: شب قدر، شب پاک کردن زنگار گناهان و شب تعیین سرنوشت ها است، سعادت و شقاوت انسان ها در این شب رقم می خورد و مؤمنان باید به این موضوع توجه کنند.

آیت الله حسینی بوشهری اضافه کرد: لیله القدر شب بسیار مبارکی است که در آن بر اساس حکمت های الهی، امور تکمیل و تنظیم می شود، در این شب برای کل سال امور افراد اعم از خیر و شر تقدیر می شود.

وی با اشاره به روایتی از امام صادق(ع)، رمز استجابت دعا را در اطاعت الهی، ستایش خداوند، برزبان آوردن نعمت های الهی و شکر آن و همچنین تجسم گناهان ارزیابی کرد و با یادآوری فرازهایی از بیانات این امام همام در جلالت ماه مبارک رمضان و عظمت شب قدر ابراز داشت: شب قدر قلب ماه مبارک رمضان است و امید به آمرزش و مغفرت گناهان نیز در این شب است.

آیت الله حسینی بوشهری تصریح کرد: کسی که این شب را احیا بدارد و به تهجد بپردازد و این کار را نیز از روی اخلاص و ایمان انجام دهد، خداوند تبارک و تعالی همه گناهان و معاصی او را می بخشد.

این استاد حوزه علمیه قم، همچنین با در تضاد ندانستن مساله تقدیر الهی با تعیین سرنوشت انسان ها در شب قدر، به شبهاتی در این زمینه پاسخ داد و گفت: هرچند مقدرات انسان ها در علم ازلی مشخص است، اما اسباب و ویژگی هایی که باعث می شود در شب قدر خدا برای ما رقم بزند، با اراده و اختیار انسان هیچ گونه تنافی ندارد و باید توجه داشت که تقدیرات الهی بر اساس لیاقت و رفتار و اعمال انسان است.

وی ادامه داد: اگر کسی شب قدر را درک کند و در این شب به شب زنده داری و تهجد نیز بپردازد، اما رضایت الهی را جلب نکند، باید خیلی انسان بدبختی باشد و ما باید کاری کنیم که رضایت الهی همواره پشت سر ما باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری، با اشاره به روایت دیگری از امام صادق(ع) تأکید کرد: یکی از راه های استجابت دعا این است که حق الناس به گردن انسان نباشد و همچنین دعایی فردی که لقمه حرام خورده باشد و شکم او از حرام پر شده باشد، مستجاب نمی شود.

آیت الله حسینی بوشهری در ادامه ابراز داشت: انسان ها به چند دسته تقسیم می شوند، عده ای که همواره سیر حرکتی شان رو به تکامل و تعالی است، عده ای نیز روز به روز بر ظلالت و سیاهی شان افزوده می شود، دسته ای دیگر نیز نقاط و زنگارهایی در زندگی شان وجود دارد، اما با استغفار و توبه لطف الهی شامل حال شان می شود و به راه مستقیم هدایت می شوند.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری خلف صالح امام راحل است تاکید کرد: گاهی اوقات برخی ها می گویند ما با امام(ره) بوده ایم، این درست، اما باید توجه داشت مقام معظم رهبری خلف صالح امام راحل است، چرا آنجا ماندید، اما اینجا نمی مانید، مگر چه تفاوتی است، چرا این مقدار فاصله است؟

این استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: در طول تاریخ نیز این موضوع اتفاق افتاده است، عده ای در کنار و همراه امام علی(ع) بودند، اما با فرزند او یعنی حسین بن علی(ع) به پیکار و نبرد برخاستند و او را به شهادت رساندند.

آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به مظلومیت امام علی(ع) تاکید کرد: مظلومیت هایی که امام علی در تاریخ زندگانی خود متحمل شدند، بخاطر ما بود که امروز با یاد و نام مولای متقیان افتخار کنیم. /924/پ201/ج

ارسال نظرات