۲۶ مهر ۱۳۸۹ - ۱۶:۴۳
کد خبر: ۸۸۰۷۵
رییس مرکز فعالیت‌های دینی شهرداری تهران:

بارگاه امام رضا قبله‌گاه شیفتگان و دلدادگان است

خبرگزاری رسا ـ رییس مرکز فعالیت‌های دینی شهرداری تهران گفت: رهبر معظم انقلاب، دستمال سفیدی که برای غبارروبی مرقد مطهر امام رضا(ع) با گلاب ناب آغشته شده، می‌گیرند و پس از غبارروبی به سر و صورت مبارک خود می‌کشند.
حجت الاسلام عبدالمقيم ناصحي


به گزارش خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام عبدالمقیم ناصحی، مشاور شهردار و رییس مرکز فعالیت‌های دینی شهرداری تهران با تبریک ولادت امام رضا‌(ع) از اقدامات گسترده و برنامه‌های متنوع مرکز فعالیت‌های دینی شهرداری تهران در دهه کرامت خبر داد.

وی با بیان این‌که سخن گفتن از شخصیت والای دهمین ستاره آسمان عصمت و هشتمین اختر برج امامت، ابالحسن علی‌بن موسی‌الرضا (ع) آسان نیست، بلکه برداشتن قطره از دریایی بیکران است، افزود: این قطره دریای بیکران است که تشنگان معرفت را سیراب و ره‌پویان طریق حق را به سر منزل مقصود خواهد رساند.

رییس مرکز فعالیت‌های دینی شهرداری تهران خاطرنشان کرد: امام رضا(ع) تنها امام مدفون در ایران اسلامی بوده و حرم مصفای ثامن‌الحجج(ع) قبله‌گاه شیفتگان و دلدادگان در سراسر ایران است.

وی با اشاره به عشق و ارادت ویژه رهبر معظم انقلاب به امام رضا(ع)، ابراز داشت: رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، دستمال سفیدی که برای غبارروبی مرقد مطهر امام رضا(ع) با گلاب ناب آغشته شده است را می‌گیرند و پس از غبارروبی به سر و صورت مبارک خود می‌کشند.

حجت‌الاسلام ناصحی اضافه کرد: برگزاری مراسم سخنرانی و جشن در کلیه مساجد شهر تهران که با نام یا القاب امام رضا(ع) مزین شده‌اند، نورافشانی، چراغانی و فضاسازی، برگزاری جشن در نمازخانه پارک‌ها، ارائه پیام‌های رضوی به شهروندان با عنوان «نسیم رضوان» با محوریت حکمت‌های رضوی از طریق مناطق 22گانه از اقدامات مرکز فعالیت‌های دینی شهرداری تهران در دهه کرامت است.

وی همچنین برگزاری نمایشگاه عکس رضوی در مراکز فرهنگی تابعه شهرداری تهران، برگزاری نمایشگاه خوشنویسی با موضوع احادیث امام هشتم(ع) با عنوان «قطعه‌ای از بهشت»، تهیه و توزیع بیش از ده‌هزار جلد کتابچه «شکوه کرامت با کریمان»، برگزاری مسابقه اینترانتی با عنوان شکوه «کرامت با کریمان» و نصب بنر، بیلبورد و فضاسازی سطح شهر متناسب با ایام دهه کرامت از دیگر برنامه‌های متنوع این دهه است. /920/د102/ع

ارسال نظرات