آیت الله شفیعی:
روحانیان رهبران فکری و انقلابی ملت ایران هستند
خبرگزاری رسا ـ آیت الله شفیعی با بیان این که در دوران قبل و بعد از انقلاب مردم ایران هم پای علما و روحانیان به مخالفت با رژیم ستم شاهی برخاستند، عنوان کرد: روحانیان همیشه به عنوان رهبران مسایل فکری و انقلابی ایران شناخته شدهاند.

آیت الله سید علی شفیعی، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، در حاشیه برگزاری یادواره شهدای روحانی استان خوزستان، که در مجتمع فرهنگی امام رضا(ع) اهواز برگزار شد، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با بیان این که برگزاری یادواره شهدای روحانی برنامه ای مقدس، ارزشمند و آموزنده است، اظهار کرد: اگر این یادواره ها به شکل مطلوبی برگزار شود، می تواند منشأ درس ها و آموزش های فراوانی برای اقشار مختلف جامعه و بخصوص نسل جوان باشد.
وی در ادامه سخنان خود با بیان این که خروش مردم و جامعه روحانیت علیه رژیم شاهنشاهی ناگهانی نبوده است، ابراز کرد: مرحوم آیت الله العظمی بروجردی تا زمانی که در قید حیات بودند مرجع یگانه ایران و دیگر کشورهای مسلمان به شمار می آمدند؛ بنابراین اقدام های ایشان در مقابله با رژیم پهلوی، شاه را به وحشت انداخته بود و از انجام بسیاری از اقدامات استعمارگرانه او جلوگیری می کرد.
نائب رییس شورای حوزه علمیه استان خوزستان در ادامه سخنان خود افزود: بعد از رحلت آیت الله بروجردی راه انجام فعالیت های خبیثانه و استعمارگرانه برای شاه هموار شد ولی با خروش و خیزش میلیونی جامعه روحانیت و مردم ولایت مدار ایران به رهبری امام خمینی(ره) مواجه شد.
وی با بیان این که در دوران قبل و بعد از انقلاب مردم ایران هم پای علما و روحانیان به مخالفت با رژیم ستم شاهی برخاستند، عنوان کرد: در آن دوران مردم دوشادوش روحانیان به مخالفت با رژیم پهلوی برخاستند و اتحاد و یکپارچگی خود را حفظ کردند و این امر سبب قدرت بیشتر روحانیان در بین اقشار جامعه شد؛ بنابراین روحانیان رهبران مسایل فکری و انقلابی ملت ایران اسلامی می باشند.
عضو مجلس خبرگان رهبری جوش و خروش روحانیان استان خوزستان علیه توطئه های سلطنت پهلوی که از آمریکا و دیگر کشورهای استعمار طلب الهام می گرفت را بسیار زیبا و در خور تحسین توصیف کرد و یادآور شد: عملکرد روحانیان استان خوزستان در دوران انقلاب با مراکز حوزه های علمیه قم، نجف و مشهد در یک سطح و مساوی بود.
وی ادامه داد: روحانیان استان خوزستان در دوران انقلاب به تناسب جایگاه علمی، انزجار و مخالفت های خود از رژیم پهلوی را با منبر رفتن، بسیج کردن جوانان، پخش کردن اعلامیه و همدل و متحد کردن مردم به سمع و نظر جهانیان می رساندند.
آیت الله شفیعی به حضور روحانیان در دوران هشت سال دفاع مقدس اشاره و تأکید کرد: روحانیان همانند سایر اقشار جامعه با تشکیل انجمن ها، دسته جات و هیئت ها برخی به صورت رزمی و اغلب به صورت تبلیغی در راه دفاع از ناموس و وطن خود جانفشانی می کردند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح وظایف حوزه های علمیه و روحانیان در خصوص رابطه با شهدای روحانی و تبلیغ رسالت این عزیزان پرداخت و تصریح کرد: آموختن درس جهاد و شهادت به صورت کلاسیک و مستدل و بازگو کردن ابعاد شخصیتی و خصوصیات زندگی شهدای روحانی را برای مردم از رسالت حوزه های علمیه است.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه سخنان خود به تأثیر برگزاری یادواره شهدای روحانی در استان خوزستان اشاره و عنوان کرد: گاهی مردم به سبب انجام برخی مسائل روزانه دچار فراموشی می شوند و این یادواره ها همواره باید در سطح جامعه برگزار شود و مردم با خانواده های شهدای روحانی بلکه تمام شهدای دوران انقلاب و هشت سال دفاع مقدس آشنا شوند؛ بنابراین برقراری ارتباط و رسیدگی به مشکلات خانواده های شهدا و نهادینه شدن فرهنگ شهادت طلبی و جهاد درجامعه از خصوصیات برگزاری یادواره شهدای روحانی است.
وی در پایان سخنان خود به بیان خاطراتی از طلبه شهید سید مرتضی شفیعی پرداخت و اظهار کرد: این طلبه شهید بسیار به مسئله حق الناس مقید بود و از مسایلی که مربوط به حق الناس می شد به راحتی گذر نمی کرد و این امر خود سرآغازی برای شهادت این طلبه جوان در راه ایران، انقلاب اسلامی، ولایت فقیه و اسلام ناب محمدی(ص) بود./945/ت302/ص
ارسال نظرات