۲۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۶:۰۷
کد خبر: ۹۸۲۷۰

ارسال 120 مقاله به یادواره«‌بانوی با فضیلت؛ استاد طاهایی»

خبرگزاری رسا ـ دبیر یادواره استاد طاهایی گفت: به رغم اختصاص زمان کوتاهی برای ارسال مقالات به دبیرخانه یادواره بانوی با فضیلت، استاد طاهایی، 120 مقاله به این دبیرخانه ارسال شد.
فاطمه خاموشي(بانو طاهايي)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، منوره شایسته‌ خوی، مدیر مؤسسه علمیه نرجس(س) مشهد و دبیر یادواره استاد طاهایی، 25 بهمن‌ماه در نشست خبری یادواره بانوی با فضیلت، استاد طاهایی، اظهار داشت: اعلام فراخوان مقالات یادواره بانوی با فضیلت، استاد طاهایی از مهرماه آغاز شده بود که این فراخوان در سه مرحله تمدید شد.

وی به ارسال 120 مقاله به دبیرخانه این همایش اشاره کرد و افزود: به رغم اختصاص زمان کوتاهی برای ارسال مقالات به دبیرخانه یادواره بانوی با فضیلت، استاد طاهایی، 120 مقاله به این دبیرخانه ارسال شد.

شایسته خوی با بیان اینکه کمیته دبیرخانه یادواره استاد، از اساتید سطح سه تشکیل شده‌ است، خاطر نشان کرد: مقالات ارسالی در هفت عنوان و با محوریت زن و سیره و روش استاد طاهایی ارسال شده است.

وی ابراز داشت: از مقالات ارسالی می ‌توان به ارسال هشت مقاله از طلبه جوانی در شهرستان بیرجند و ارسال مقاله ‌ای از پدر یکی از طلاب اشاره کرد که این مقاله به واقع از محتوای علمی برخوردار نبود ولی در سطح هنری بالایی قرار داشت از همین رو یکی از بخش‌ های گزینش مقالات را سطح ادبی و هنری قرار دادیم.

مدیر مدرسه علمیه نرجس(س) مشهد ادامه داد: به دلیل کیفیت بالای مقالات، از سه نفر در رتبه اول، سه نفر در رتبه دوم، سه نفر در رتبه سوم و سه نفر در رتبه چهارم نیز تقدیر می شود.

وی بخش دیگر فعالیت های یادواره را بهره ‌برداری از دستاوردهای یادواره بیان کرد و اظهار داشت: چکیده مقالات بعد از یادواره چاپ شده و در قالب اولین کتاب یادواره ارائه می‌ شوند.

شایسته خوی به دائمی بودن دبیرخانه یادواره و برگزاری این یادواره در سال های آینده اشاره کرد و یادآور شد: با توجه به پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت ارتحال استاد طاهایی با این عنوان که «امید است مکتب نرجس به فعالیت خود ادامه دهد»، این یادواره بانوی با فضیلت، استاد طاهایی سالیانه در شکل بزرگتری و با وسعت بیشتری برگزار می ‌شود.

وی هدف از این یادواره را ارائه الگو به دختران و بانوان جامعه بیان کرد و افزود: در آینده، چکیده مقالات برتر در یادواره در فصلنامه شمیم نرجس منتشر خواهد شد.

دبیر یادواره استاد طاهایی راه ‌اندازی پایگاه اطلاع‌ رسانی «طاهایی» را مهم ‌ترین دستاورد یادواره استاد طاهایی دانست و بیان داشت: راه ‌اندازی این پایگاه اطلاع ‌رسانی با چهار دامنه ir، com، org و net از مهم‌ ترین فعالیت ‌های این یادواره محسوب می شود که اطلاعات مربوط به یادواره در آن ارائه شده است.

وی خاطر نشان کرد: پایگاه اطلاع‌ رسانی «طاهایی» از شهریور ماه با سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی راه اندازی شده است.

شایسته خوی به برگزاری اختتامیه یادواره استاد طاهایی اشاره کرد و گفت: مراسم اختتامیه این یادواره 28 بهمن ماه با حضور مهمانان داخلی و خارجی در تالار صبای صدا و سیمای خراسان رضوی برگزار می شود.

وی با بیان اینکه حدود 15 نفر از شاگردان استاد برای یادواره دعوت شده‌اند، بیان کرد: مهمانان خارجی از بین طلاب کشورهای چین، مالزی، تاجیسکتان، عراق، تایلند، ماداگاسکار، قزاقستان، هندوستان، افغانستان و لبنان هستند.

مدیر مدرسه علمیه نرجس(س) با اشاره به اینکه حدود 1200 مهمان داخلی نیز برای یادواره دعوت شده ‌اند، تصریح کرد: سخنران اصلی مراسم اختتامیه یادواره، بانو مجتهده صفاتی هستند که از سال 57 آشنایی دیرینه با استاد داشته ‌اند.

وی با بیان اینکه مقالات ارسالی در نمایشگاهی در معرض دید علاقه مندان قرار می گیرد، افزود: پیام آیت الله مظاهری به یادواره استاد طاهایی در ابتدای کتاب استاد به چاپ خواهد رسید.

دبیر یادواره استاد طاهایی، از رونمایی آخرین اثر استاد طاهایی در مراسم اختتامیه خبر داد و بیان داشت: دستاوردهای یک سال ارتحال استاد طاهایی از جمله کتاب‌ های به چاپ رسیده، یکی از کتاب های خود استاد، فیلم «با عرشیان» و ... رونمایی می ‌شود./934/پ201/س
ارسال نظرات