۱۳ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۸:۲۸
کد خبر: ۱۰۶۱۳۴
نماینده ولی فقیه در همدان:

گذشت زمان ابعاد شخصیتی امام خمینی را بیشتر نمایان می کند

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه و نماینده ولی فقیه در همدان با بیان اینکه ما هنوز امام و شخصیت جامع ایشان را نشناخته ایم، گفت: امام(ره) شخصیتی عارف و آگاه به اسرار بود و هنوز بسیاری از ابعاد شخصیتی ایشان حتی برای خواص ناشناخته مانده است.
حجت الاسلام والمسلمين غياث الدين طه محمدي، نماينده ولي فقيه و امام جمعه همدان
حجت الاسلام والمسلمین غیاث الدین طاها محمدی، امام جمعه همدان، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با گرامی داشت یاد و خاطره امام خمینی(ره)، بیست و دومین سال ارتحال ایشان را گرامی داشت و به تبیین شخصیت امام راحل پرداخت.

حجت الاسلام والمسلمین محمدی با بیان اینکه تمام توجه امام خمینی(ره) به خدا بود، تأکید کرد: امام به عنوان یک فقیه، فیلسوف، عارف و انسان کامل با عوامل غیب ارتباط تنگاتنگ داشتند.

وی با اشاره به جریان شناسی امام خمینی(ره) خاطرنشان کرد: ایشان تاکید می کردند من با نخست وزیری بازرگان، بنی صدر و قائم مقامی منتظری موافق نبودم؛ منتهی گاهی انسان در شرایطی قرار می گیرد که مجبور است بر خلاف آن عمل کند، حضرت علی(ع) هم شُریح قاضی را می شناختند اما به وی پست دادند.

امام جمعه همدان گفت: امام خمینی(ره) عارفی بودند که پشت پرده ها را می دیدند، از سرّها آگاهی داشتند و با تدابیر حکیمانه خود انقلاب اسلامی را مدیریت می کردند.

حجت الاسلام والمسلمین محمدی با اشاره به موج بیداری اسلامی، نقش امام راحل را در این تحولات بسیار برجسته عنوان کرد و گفت: خوشبختانه این موج امروز به کشورهای مختلف اروپایی نیز رسیده است.

وی با بیان اینکه ملت های بپا خاسته به الگو بودن حرکت ملت ایران و امام راحل در این تحولات اذعان می کنند، ابراز داشت: کلید و شروع بیداری اسلامی را امام راحل زدند و به دنبال آن تحولات مثبتی ایجاد و ملت های محروم و مستضعف دنیا بیدار شدند.

حجت الاسلام والمسلمین محمدی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر ضرورت تبیین شخصیت امام خمینی(ره) افزود: ما هنوز امام(ره) را نشناخته ایم، جامعه نیز امام را نشناخته است و هرچه زمان بگذرد مردم به ابعاد وجودی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی بیشتر و بهتر پی خواهند برد. /924/ت302/ج
ارسال نظرات