۱۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۴
کد خبر: ۱۰۹۹۹۳
معاون تبلیغ حوزه علمیه کرمان خواستار شد؛

تغییر نگرش مسؤولان به فعالیت‌های ادیان و فرق ضاله

خبرگزاری رسا ـ معاون تبلیغ حوزه علمیه کرمان نوع نگاه مسؤولان به فعالیت‌های ادیان و مذاهب مختلف را تهدیدی برای جامعه اسلامی و سبب گسترش فعالیت فرق دانست.
فرقه هاي ضاله


حجت‌الاسلام محمدمهدی افضلی، معاون تبلیغ حوزه علمیه کرمان، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا با تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان گفت: آمارهای عرصه تبلیغ در استان کرمان به برکت وسعت و درخواست روحانی قابل توجه است.

وی با بیان این‌که روحانی نماد فعالیت فرهنگی و دینی است، اظهار داشت: فعالیت تبلیغی روحانیان در طول سال و تا دورترین نقاط این استان انجام می‌شود، اکنون هم تعداد قابل توجهی روحانی در استان به فعالیت مشغول هستند.

معاون تبلیغ حوزه علمیه کرمان افزود: اگرچه کسانی در عرصه‌های مختلف قرآنی و ترویج معارف اهل بیت‌(ع) از طریق مداحی و مانند آن به فعالیت مشغولند، اما تمرکز این فعالیت‌ها بر روی روحانیان به عنوان سربازان فرهنگ دینی است.

وی با اشاره به فعالیت نهادهای مختلف در عرصه تبلیغ، از حوزه علمیه و سازمان تبلیغات به عنوان اصلی‌ترین نهاد اعزام کننده روحانیان نام برد و گفت: حوزه علمیه فعالیت تبلیغی را مستقیما برعهده داشته و در بین نهادهای تبلیغی سابقه دیرینه دارد.

حجت‌الاسلام افضلی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که هفتاد روحانی مستقر و 247 روحانی طرح هجرت در استان کرمان به فعالیت مشغولند، گفت: البته روحانیان دیگری هم در سطح استان و به ویژه روستاها به صورت آزاد فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به ماه‌های تبلیغی سال و فعالیت تبلیغی مبلغان در مناسبت‌های خاص شمسی و قمری اظهار داشت: مبلغان افزون بر تبلیغ در ماه رمضان، محرم، دهه آخر صفر، دهه اول و دوم فاطمیه، تابستان و دهه فجر، نقش مؤثری در تبیین کلیت انتخابات دارند.

معاون تبلیغ حوزه علمیه کرمان با بیان این‌که استان کرمان در پذیرش تعداد مبلغ رتبه اول را در بین استان‌های کشور دارد، گفت: از سال 85 تاکنون نزدیک به ده هزار مبلغ در طرح هجرت این استان پذیرش شده‌اند.

وی به فعالیت‌های فرهنگی تبلیغی معاونت تبلیغ حوزه علمیه کرمان در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و با بیان این‌که اعزام استانی به سبب کمبود بودجه انجام نمی‌شود، از اعزام نزدیک به 500 مبلغ دینی از قم به استان کرمان خبر داد.

حجت‌الاسلام افضلی در ادامه بزرگ‌ترین مشکل عرصه تبلیغ استان کرمان را عدم هماهنگی نهادهای اعزام‌کننده تبلیغی استان عنوان و اظهار کرد: این عدم هماهنگی سبب تراکم روحانی در یک نقطه و کمبود روحانی در صدها نقطه دیگر شده است.

وی با بیان این‌که کمبود بودجه یکی دیگر از مشکلات تبلیغی استان است، گفت: تعداد زیادی از طلاب برای فعالیت‌های تبلیغی اعلام آمادگی کرده‌اند و مردم هم خواستار حضور آنان هستند، اما به سبب کمبود بودجه پاسخ‌گوی این نیاز نیستیم.

معاون تبلیغ حوزه علمیه کرمان فعالیت فرقه‌های انحرافی و ادیان و مذاهب مختلف را از دیگر مشکلات تبلیغی استان برشمرد و اذعان داشت: برخی بزرگان فرق در استان رفت و آمد جدی دارند و به دلیل وسعت این استان در آن جولان می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: البته فعالیت‌هایی هم از سوی نهادهای امنیتی و فرهنگی تبلیغی شروع شده، اما سرعت کار محدود است؛ فرق و مذاهب در دانشگاه‌های شهر کرمان هم نفوذ دارند و به طور جدی کار می‌کنند.

حجت‌الاسلام افضلی گفت: مسؤولان فرهنگی و دولتی استان با اعتقاد به این‌که فرق و ادیان مختلف در اقلیت هستند و براساس وعده قرآن پابرجا نخواهند ماند، فعالیت‌های آنان را تهدید جدی نمی‌دانند.
 

وی خواستار تغییر نگرش مسؤولان در این زمینه شد و تصریح کرد: مسؤولان استان با این اعتقاد از مبلغان می‌خواهند که به فعالیت‌های تبلیغی ادیان و فرق دیگر توجهی نکنند که این نوع نگاه، تهدیدی برای جامعه اسلامی ایران است و فعالیت جدی فرق ضاله را در پی خواهد داشت. /920/ت302/ع

ارسال نظرات